باشه منتظرمفردا نظمو میگم.فعلا که تو تنظیماتش گیج شدم.آپدیتشم کردم
دوست عزیز ممنون از پستی که گذاشتی ولی این آپدیت مخصوص تی وی x8500d عرضه و فروخته شده در کشور سنگاپوره ،حتی تو صفحه دانلود اپدیت هم که بری باز همون اول صفحه به عنوان نکته مهم ذکر کرده که این اپدیت مخصوص تی وی های عرضه و فروخته شده در کشور سنگاپور هستش
البته که این تی وی های سونی عرضه شده در ایران 99 درصدشون به صورت قاچاق هستن و مشخص نیست که برای کدام منطقه یا کشور عرضه شده بودن که حالا سر از ایران درآوردن.
اگه از دوستان کسی لینکی داره که بشه با شماره سریال متوجه شد که تلویزیونی که داریم برای کدام کشور یا منطقه عرضه شده ممنون میشم
سونی بخاطر قیمت این tv جدیداشو اینجور زده؟چون از تلوزیونا 2016 سامسونگ یا ال جیم مثلا کیفیت پایینتری دارن این سری جدید تو نقدام گفته شده حس میشه تو این سری e قیمتو بیشتر مدنظر قرار داده سونی تا وقتی ks8000 یا 9000 هست چرا باید اینو خرید یا اولدای ال جی ک قیمتاشون مناسب تر شده از همه نظرم سرترنخوب نقد وبررسی sony x850e,هم امد وتقریبا موفق عمل کرده.فقط در مبحث روشنایی ضعیف عمل کرده متاسفانه.اما کنتراست،گستردگی رنگها،یکنواختی سیاهی و،موشن فلو عالی عالی عمل کرده.
قیمتشم اطراف 950 دلار هست که خیلی عالیه.
اگر قیمتش،داخل ایران خوب باشه ku7970 رو میفروشم اینو میگیرم.
Sony X850E Review (XBR65X850E, XBR75X850E)
محسن جان چند اینچش 950 دلاره؟خوب نقد وبررسی sony x850e,هم امد وتقریبا موفق عمل کرده.فقط در مبحث روشنایی ضعیف عمل کرده متاسفانه.اما کنتراست،گستردگی رنگها،یکنواختی سیاهی و،موشن فلو عالی عالی عمل کرده.
قیمتشم اطراف 950 دلار هست که خیلی عالیه.
اگر قیمتش،داخل ایران خوب باشه ku7970 رو میفروشم اینو میگیرم.
Sony X850E Review (XBR65X850E, XBR75X850E)
داداش خیلی تعصب سامی رو داری..سونی بخاطر قیمت این tv جدیداشو اینجور زده؟چون از تلوزیونا 2016 سامسونگ یا ال جیم مثلا کیفیت پایینتری دارن این سری جدید تو نقدام گفته شده حس میشه تو این سری e قیمتو بیشتر مدنظر قرار داده سونی تا وقتی ks8000 یا 9000 هست چرا باید اینو خرید یا اولدای ال جی ک قیمتاشون مناسب تر شده از همه نظرم سرترن
آره داداش..درسته..منظورش 1950 دلاره
برادر 930 ای که میگن بسیار نزدیک هست به oled ال جیسونی بخاطر قیمت این tv جدیداشو اینجور زده؟چون از تلوزیونا 2016 سامسونگ یا ال جیم مثلا کیفیت پایینتری دارن این سری جدید تو نقدام گفته شده حس میشه تو این سری e قیمتو بیشتر مدنظر قرار داده سونی تا وقتی ks8000 یا 9000 هست چرا باید اینو خرید یا اولدای ال جی ک قیمتاشون مناسب تر شده از همه نظرم سرترن
بله. من اشتباه کردم فکر کردم اطراف 1000 دلار هستش.ناامید شدم با این قیمتهامحسن جان چند اینچش 950 دلاره؟
چون تو آمازون فقط زده 65 و 75 اینچ داره که قیمتشونم خیلی بالاست..
مدل 850d هم 100 دلار تخفیف خورده بود ولی دوباره تخفیفشو برداشتن..
طبق تحقیقاتی که کردم پنلهای VA خیلی مناسب گیم نیستن و بیشتر بدرد مولتی مدیا و طراحی و اینا میخورن .سلام
مانیتور من S24D595 PLS هست . این مانیتور منحنی C27F390 4ms FreeSync Curved منو وسوسه کرده پنلش VA هست . نظرتون راجع بهش چیه ؟