خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوست عزیز ممنون از پستی که گذاشتی ولی این آپدیت مخصوص تی وی x8500d عرضه و فروخته شده در کشور سنگاپوره ،حتی تو صفحه دانلود اپدیت هم که بری باز همون اول صفحه به عنوان نکته مهم ذکر کرده که این اپدیت مخصوص تی وی های عرضه و فروخته شده در کشور سنگاپور هستش
البته که این تی وی های سونی عرضه شده در ایران 99 درصدشون به صورت قاچاق هستن و مشخص نیست که برای کدام منطقه یا کشور عرضه شده بودن که حالا سر از ایران درآوردن.
اگه از دوستان کسی لینکی داره که بشه با شماره سریال متوجه شد که تلویزیونی که داریم برای کدام کشور یا منطقه عرضه شده ممنون میشم

داداش ضر زده من نصبیدم هیچ مشکلیم نداره فونت فارسیم داره حتی قبلا برای چین ایناشم نصبیدم اما الان دیگه فقط فرمت pab می شه نصب کرد که اینم pab هست.

• Like
Reactions: Xenon360
دوستان مانیتورهای VA داستانشون چیه ؟ مناسب گیم هستن ؟ هم میخوام فیلم ببینیم که زاویه دید خوب داشته باشه هم گیم.
نظرتون درمورد بنکیو EW2750ZL چیه ؟

خوب نقد وبررسی sony x850e,هم امد وتقریبا موفق عمل کرده.فقط در مبحث روشنایی ضعیف عمل کرده متاسفانه.اما کنتراست،گستردگی رنگها،یکنواختی سیاهی و،موشن فلو عالی عالی عمل کرده.
Sony X850E Review (XBR65X850E, XBR75X850E)

آخرین ویرایش:
خوب نقد وبررسی sony x850e,هم امد وتقریبا موفق عمل کرده.فقط در مبحث روشنایی ضعیف عمل کرده متاسفانه.اما کنتراست،گستردگی رنگها،یکنواختی سیاهی و،موشن فلو عالی عالی عمل کرده.
قیمتشم اطراف 950 دلار هست که خیلی عالیه.
اگر قیمتش،داخل ایران خوب باشه ku7970 رو میفروشم اینو میگیرم.
سونی بخاطر قیمت این tv جدیداشو اینجور زده؟چون از تلوزیونا 2016 سامسونگ یا ال جیم مثلا کیفیت پایینتری دارن این سری جدید تو نقدام گفته شده حس میشه تو این سری e قیمتو بیشتر مدنظر قرار داده سونی تا وقتی ks8000 یا 9000 هست چرا باید اینو خرید:-/ یا اولدای ال جی ک قیمتاشون مناسب تر شده از همه نظرم سرترن

• Like
Reactions: mohsen2012
قیمتشم اطراف 950 دلار هست که خیلی عالیه.
اگر قیمتش،داخل ایران خوب باشه ku7970 رو میفروشم اینو میگیرم.
محسن جان چند اینچش 950 دلاره؟
چون تو آمازون فقط زده 65 و 75 اینچ داره که قیمتشونم خیلی بالاست..
مدل 850d هم 100 دلار تخفیف خورده بود ولی دوباره تخفیفشو برداشتن..

سونی بخاطر قیمت این tv جدیداشو اینجور زده؟چون از تلوزیونا 2016 سامسونگ یا ال جیم مثلا کیفیت پایینتری دارن این سری جدید تو نقدام گفته شده حس میشه تو این سری e قیمتو بیشتر مدنظر قرار داده سونی تا وقتی ks8000 یا 9000 هست چرا باید اینو خرید:-/ یا اولدای ال جی ک قیمتاشون مناسب تر شده از همه نظرم سرترن
داداش خیلی تعصب سامی رو داری..~X(
هنوز نیومدن تو بازار داری تخریبشون میکنی..وای به حال اینکه بیان:((

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: snoko
برادر 930 ای که میگن بسیار نزدیک هست به oled ال جی
900e هم یه پله پایینتر هست
850e میان رده حساب میشه ولی عمق مشکی بسیار نزدیکه به اولد

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
محسن جان چند اینچش 950 دلاره؟
چون تو آمازون فقط زده 65 و 75 اینچ داره که قیمتشونم خیلی بالاست..
مدل 850d هم 100 دلار تخفیف خورده بود ولی دوباره تخفیفشو برداشتن..
بله. من اشتباه کردم فکر کردم اطراف 1000 دلار هستش.ناامید شدم با این قیمتها
.همون تلویزیون خودمون رو نگه داریم تا سال بعد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SAEED_TAJ
دوستان یه سوال چرا تو محصولات Sony x800d اومده جزو محصولات Limited Availability Products
جدیدا اینطور شده
تو سایت rings سونی رو ک انتخاب کنید لیستش اینجوری شده

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

• Like
Reactions: eeeeee
سلام
مانیتور من S24D595 PLS هست . این مانیتور منحنی C27F390 4ms FreeSync Curved منو وسوسه کرده:-@ پنلش VA هست . نظرتون راجع بهش چیه ؟

orginal_1467631354_C27F390%20-%2005.jpg
طبق تحقیقاتی که کردم پنلهای VA خیلی مناسب گیم نیستن و بیشتر بدرد مولتی مدیا و طراحی و اینا میخورن .
SD24595 رو امروز سفارش دادم من . تو خودت راضی هستی ازش ؟

• Like
Reactions: qaqaj
این مانیتور خمیده رو هم پیدا کردم بسیار خفن هست B-) لامصب هنوز ایران نیومده :( ریفرش ریت 144 هرتز سرعت پاسخگویی 1 میلی ثانیه 1080P پنل VA . هم 27 اینچش هست هم 24

Moniteur incurvé Gaming C27FG70 - Samsung
قیمتش هم نسبت به بقیه ارزان تره . کسی میدونه اینا کی میاد ایران ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or