خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
X800d تو این زمینه بهتره

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

X800 اینپوت لگ بهتری داره، یعنی در بهترین حالت 4k و hdr و گیم مود میشه 33 میلی ثانیه که حتی زیر مقدار استاندارد (40 میلی ثانیه) هست.

اگرم سایز 43 بگیرید که کنتراست عالی 3877:1 خواهد داشت.

بنابراین از نظر hdr هم بهتره بخاطر همون کنتراست (سایز43) ولی رنگای 8500 و 800 هردو سایز عالی و جزو بهترینا هستند حتی در سال 2017.

آخرین ویرایش:
پ

با این اوصاف پس واجب شد همون ۸۵۰ بگیرم که تو بازی تصویر مات نشه و بی لرزش بمونه .
والا من قبلا پلاسمای ال جی داشتم که تو مات شدن تصویر و پخش تصایر سریع کلا رقیب نداره.کیفیت رنگ تصاویر پلاسما هم نزدیک oled ها هستش ولی الان که x800d رو گرفتم تا حالا متوجه مات شدن تصویر نشدم.هم bf1 هم pes17 رو امتحان کردم ولی متوجه لگ و پرش و مات شدن تصویر نشدم.کیفیت رنگ و تصویر هم از پلاسمای خودم بالاتره.تو تنظیمات x800d تو قسمت motion یه گزینه ای هست که فریم ریت رو تقریبا ۶۰ میکنه که خیلی عالیه.خیلی سخت متوجه مات شدن تصویر میشه آدم،ولی به خاطر بار روانیش off کردمش :)
در ضمن من از ...بانه خریدم با گارانتی و بیمه ایران و ۱۰ روز مهلت تست و ۱۰۰ نومن کرایه ماشین ۳۰۴۰ تومن.فعلا هم مشکلی نداشتم باهاش.

والا من قبلا پلاسمای ال جی داشتم که تو مات شدن تصویر و پخش تصایر سریع کلا رقیب نداره.کیفیت رنگ تصاویر پلاسما هم نزدیک oled ها هستش ولی الان که x800d رو گرفتم تا حالا متوجه مات شدن تصویر نشدم.هم bf1 هم pes17 رو امتحان کردم ولی متوجه لگ و پرش و مات شدن تصویر نشدم.کیفیت رنگ و تصویر هم از پلاسمای خودم بالاتره.تو تنظیمات x800d تو قسمت motion یه گزینه ای هست که فریم ریت رو تقریبا ۶۰ میکنه که خیلی عالیه.خیلی سخت متوجه مات شدن تصویر میشه آدم،ولی به خاطر بار روانیش off کردمش :)
در ضمن من از ...بانه خریدم با گارانتی و بیمه ایران و ۱۰ روز مهلت تست و ۱۰۰ نومن کرایه ماشین ۳۰۴۰ تومن.فعلا هم مشکلی نداشتم باهاش.
X800d چند اینچ گرفتی

از کجا؟ تو تاریکی مطلق یه صفحه سیاه کامل بیار ببین مشکل نشت نور نداره

مشکل نشت نور که همه ی led ها دارن بیشتر یکنواختی balck مد نظر هست در کل همه ی led ها تا حدی حتی در حالت مشکلی اتاق رو روشن می کنن اما oled ها کلا عین خاموش عمل می کنن مزیتشونم در همینه

مشکل نشتیش هم می شه با حداقل مشکی سنجیدش که پنل های va برتری محسوسی دارن در کل هم اختلافش مهمه که می شه کنتراست هم حداقلش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or