لینک تورنت را بده بی زحمت تا مستقیم کنمداداش الان تورنت رو چک کردم...ظاهرا قسمت 3 و4 هم دیروز اومده که با هم هستن و 24 گیگ حجمشونه..
لطفا چک کن و اگه خودشون بودن لینکشو اینجا بزار.
لینک تورنت را بده بی زحمت تا مستقیم کنمداداش الان تورنت رو چک کردم...ظاهرا قسمت 3 و4 هم دیروز اومده که با هم هستن و 24 گیگ حجمشونه..
لطفا چک کن و اگه خودشون بودن لینکشو اینجا بزار.
X800d تو این زمینه بهتره
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
از بانه بگیری چجوری میخوای تست کنی؟اگه از بانه یه x850d بگیرم بدون گارانتی و خراب شه چی . تنها ترسم اینه که بگیرم خراب شه گارانتی هم نداره انوقت چی
همونجا تو مغازش میشه تست کرداز بانه بگیری چجوری میخوای تست کنی؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
والا من قبلا پلاسمای ال جی داشتم که تو مات شدن تصویر و پخش تصایر سریع کلا رقیب نداره.کیفیت رنگ تصاویر پلاسما هم نزدیک oled ها هستش ولی الان که x800d رو گرفتم تا حالا متوجه مات شدن تصویر نشدم.هم bf1 هم pes17 رو امتحان کردم ولی متوجه لگ و پرش و مات شدن تصویر نشدم.کیفیت رنگ و تصویر هم از پلاسمای خودم بالاتره.تو تنظیمات x800d تو قسمت motion یه گزینه ای هست که فریم ریت رو تقریبا ۶۰ میکنه که خیلی عالیه.خیلی سخت متوجه مات شدن تصویر میشه آدم،ولی به خاطر بار روانیش off کردمشپ
با این اوصاف پس واجب شد همون ۸۵۰ بگیرم که تو بازی تصویر مات نشه و بی لرزش بمونه .
X800d چند اینچ گرفتیوالا من قبلا پلاسمای ال جی داشتم که تو مات شدن تصویر و پخش تصایر سریع کلا رقیب نداره.کیفیت رنگ تصاویر پلاسما هم نزدیک oled ها هستش ولی الان که x800d رو گرفتم تا حالا متوجه مات شدن تصویر نشدم.هم bf1 هم pes17 رو امتحان کردم ولی متوجه لگ و پرش و مات شدن تصویر نشدم.کیفیت رنگ و تصویر هم از پلاسمای خودم بالاتره.تو تنظیمات x800d تو قسمت motion یه گزینه ای هست که فریم ریت رو تقریبا ۶۰ میکنه که خیلی عالیه.خیلی سخت متوجه مات شدن تصویر میشه آدم،ولی به خاطر بار روانیش off کردمش
در ضمن من از ...بانه خریدم با گارانتی و بیمه ایران و ۱۰ روز مهلت تست و ۱۰۰ نومن کرایه ماشین ۳۰۴۰ تومن.فعلا هم مشکلی نداشتم باهاش.
43 اینچش این قیمتهاستX800d چند اینچ گرفتی
۲۹۴۰ با وارانتی بیمه ایرانX800d چند اینچ گرفتی
هم گرونتر بود و هم اینکه واسه یه اتاق ۳ در ۴ بهترین سایز همین ۴۳ هستش.آدم مسلطتر بازی میکنه.رو اینچ بالاتر باید یه متر سرت رو بچرخونی تا دشمن رو پیدا کنی۲۹۴۰ ؟ ۴۹ چرا نگرفتی؟
از کجا؟ تو تاریکی مطلق یه صفحه سیاه کامل بیار ببین مشکل نشت نور نداره۲۹۴۰ با وارانتی بیمه ایران
از سایت dی gی بانه.اینم تست میکنم میگماز کجا؟ تو تاریکی مطلق یه صفحه سیاه کامل بیار ببین مشکل نشت نور نداره
از کجا؟ تو تاریکی مطلق یه صفحه سیاه کامل بیار ببین مشکل نشت نور نداره