arsenalmom
کاربر سایت
دوستان lg b6 oled رو پیشنهاد میکنید؟
بررسی ویدیویی مولتی آنچارتد رو دیدم با این tv رضایت بخش بود نظر شما چیه
همون ۸۵۰ میگیرم فقط بدون گارانتی نمیدونم بگیرم اینهمه راه برم و بیام تلوزیون خراب شه بدون گارانتی تلوزیون باید انداخت دور . کسی میدونه میزان خرابی ۸۵۰ چقدره و بی گارنتی بگیرم یا با گارانتی چون اختلاف قیمتشم زیاده .ما يه تي وي سامسونگ fhd ١٢٠ هرتز تو خونه داريم . خودمم ك ٨٥٠ دي دارم ك ١٢٠ هرتز هست .
بتل ١ رو با آخرين آپديت روي هر دو مقايسه كردم .
توي تي وي سامسونگمون با اينكه ١٢٠ هرتز هست دوربين رو ك ميچرخونم تصوير مات ميشه . اما توي ٨٥٠ دريغ از يه ذره مات شدن . مرحله ي آموزشي هواپيما رو رفتم .friendly in high places حتي وقتي ك دوربين رو سريع ميچرخونم كوچكترين جزئيات از بين نميره . انشاالله خريديد خودتون متوجه ميشيد
نور اتاق من كلا با دوتا لامپ كم مصرف ٥٠ واتي ازين شمعي ها تامين ميشه . هيچ تفاوتي توي كيفيت تلوزيونم با وقتي ك اتاق پرنور هست وجود نداره
برا اينكه از انتخابتون مطمئن بشيد يه كاري ميگم انجام بديد
شما ك تصوير ٨٥٠ رو ديديد توي نمايندگي يه سر هم ب نمايندگي سامسونگ بزنيد و ks8980 هم از نزديك بببنيد ... كنتراستش بالاي ٥٠٠٠ هست ...اگر هم امكانش هست يه كليپ بريزيد رو فلش ببريد اونجا پخش كنيد ك هر دو رو با يه كليپ مقايسه كرده باشيد اونوقت خودتون مقايسه كنيد ك كنتراست ١٢٠٠ برا ٨٥٠ و كنتراست بالا ٥٠٠٠ برا ٨٩٨٠ چقد باعث تفاوت ميشه ...
اونوقت يه لطف كنيد نتيجش رو اينجا حتما اعلام كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
حرف نداره بهترین مدله هنوزمدوستان lg b6 oled رو پیشنهاد میکنید؟
خدا رحمت كنه جميع رفتگانتاتفاقا سری KS رو هم دیدم بنظرم تصویر سونی شارپتر و زنده تر اومد
البته KS مشکی عمیق تری داشتند و یسری مزایای دیگه
تنها مشکلش قیمتشه که شنیدم اگر بانه موجود بشه حدود 6.5 درمیادحرف نداره بهترین مدله هنوزم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
با گارنتیش من دفعه اخر دمه مغازه بودم گفتن 7100تنها مشکلش قیمتشه که شنیدم اگر بانه موجود بشه حدود 6.5 درمیاد
تهران یا بانه؟با گارنتیش من دفعه اخر دمه مغازه بودم گفتن 7100
البته کارت هدیه اشو برمیداشت
قیمت ماله ده روز پیشه تهرانتهران یا بانه؟
منم کاملا موافقم ولی در نظر بگیرید ک همین روی عمق رنگها در اچ دی ارش تاثیر میزارهخدا رحمت كنه جميع رفتگانت
من تا حالا جرأت نميكردم اين حرف رو اينجا بزنم ك شما زدي
بهرحال تصويري ك شما از KS سامسونگ ديدي با كنتراست بالاي ٥٠٠٠ هست
توي نشون دادن رنگها هيچ تفاوتي نيست .
تنها تفاوتي ك من خودم ديدم توي تصاوير تاريك جزئيات در حد ١٠ تا ١٥ درصد روشن تر بودن توي سري KS . ك همون جزئيات كاملا توي ٨٥٠ مشخصه و ديده ميشه فقط ١٥ درصد تاريك تر ك اصلا ب چشم نمياد و مسئله اي نيست ب نظرم
نه دادا . اصلا عمق رنگ ب اين قضيه مربوط نميشه . ضمنا تفاوت قيمت اين دو تي وي نزديك ب ٢ مليون تومن هست.منم کاملا موافقم ولی در نظر بگیرید ک همین روی عمق رنگها در اچ دی ارش تاثیر میزاره
پس چرا میانگین عملکردhdrش میاد پایین؟نه دادا . اصلا عمق رنگ ب اين قضيه مربوط نميشه . ضمنا تفاوت قيمت اين دو تي وي نزديك ب ٢ مليون تومن هست.
توي اين رينج قيمت بهتر از ٨٥٠ گيرت نمياد
كدوم ميانگين HDR اش؟پس چرا میانگین عملکردhdrش میاد پایین؟
واقعا هم قیمتش خیلی خوب شده
نهكدوم ميانگين HDR اش؟
همون نمره اي كه توي rtings به HDR gaming ِش داده؟؟
خب دادا برا HDR بهتر بايد بيشتر هزينه كنيد . اين ك يه چيز مشخصه ...نه
توی ریویوش قسمت محاسن و معایبش
یکی از معایبشو ذکر کرده
X800d تو این زمینه بهترهخب دادا برا HDR بهتر بايد بيشتر هزينه كنيد . اين ك يه چيز مشخصه ...
همون قضيه ي هرچقد پول بدي آش ميخوري هست
اما تو اين رينج قيمت ٨٥٠ بهترينه .
بعيد ميدونم تفاوت خيلي باشه ... ولي حقيقتش من X800 رو از نزديك نديدم ك بخوام قضاوت كنمX800d تو این زمینه بهتره