خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام داداش
چندتا پست قبلی رو خوندم دیدم بودجه در حد3 تومنه
میدونم زیاد این سایت اون سایتو چک کردی منم خودم اینطوریم هر وقت یه چیز میخوا م بخرم. خواستم بگم
اگه میخوای الجی بگیری این مدلی که گفتی یه کم قابلیت هاش .....کمتر از uh8500 هست .شما مدل uh 770 دربارش یه سرچی بکن تفاوتش باuh8500 فقط در3D که نداره قیمتش تقریبا 2700 توو این سایتای بانه البته اگه بتونیuh8500 بگیری خوب بهتره 3D داره .
سلام خدمت شما
والا داوود جان اولش که بودجه نهایتا 2 تومن بود ، بعد خودمونو کشتیم تا برسونیمش 3 تومن و
مدل KS8000 رو پشند کردیم که هر جارو گشتیم نبود و نیست و منم دگه مثل این شکست عشقیا
رفتم تو فاز ناراحتی و اینا و الانم گفتم بی خیال از همون مدلای معمولی و خوش قیمت انتخاب کنیم بهتره
البته از مدل X800 سونی هم خوشم اومده ولی نمیدونم چرا گیر سه پیچ دادم به این 49KS8000
به همین خاطر میخوام از مدلای ارزون قیمت بگیرم تا ببینیم سال دیگه یه خوبشو میگیرم
الانم دارم این مدل LGUH750 رو پرسو جو میکنم ببینم خوب باشه بخرم یا نهایتا مدل KU7000 سامسونگ

• Like
Reactions: t33
درود تفاوت قیمت این TV های LG برای چیه ؟ فرقی دارن ؟ با گارانتی گلدیران اش 400-500 تومن فرق داره با بدون گارانتیش کدومش بهتره و فرقی تو تصویر و اینام دارن یا فقط گارانتیه؟

دوستان تو مدلهای ال جی یری uh بهتره یا سری ub؟
سلام
این دو حروفی که فرمودین مربوط به سال تولید و روزولوشن هست و ربطی به کیفیت نداره و نمیشه از روی این دو حرف به کیفیت مدل پی برد
UH میشه 4K یا UHD سال 2016
UB میشه 4K یا UHD سال 2014

درود تفاوت قیمت این TV های LG برای چیه ؟ فرقی دارن ؟ با گارانتی گلدیران اش 400-500 تومن فرق داره با بدون گارانتیش کدومش بهتره و فرقی تو تصویر و اینام دارن یا فقط گارانتیه؟

درود
فقط در گارانتی فرق دارند و اگر به گارانتی احتیاجی ندارید دیگه نیاز نیست پول اضافی و البته پول خون پای تلویزیون بدین
در این مورد سونی در صدر جدول هست که به خاطر گارانتی خون مشتری رو میکنه تو شیشه !
البته نمیگم گارانتی خوب نیست خیلی هم عالیه ولی در ایران تبدیل به بازار سیاهش کردند برای کشیدن پول بیشتر

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
درود
فقط در گارانتی فرق دارند و اگر به گارانتی احتیاجی ندارید دیگه نیاز نیست پول اضافی و البته پول خون پای تلویزیون بدین
در این مورد سونی در صدر جدول هست که به خاطر گارانتی خون مشتری رو میکنه تو شیشه !
البته نمیگم گارانتی خوب نیست خیلی هم عالیه ولی در ایران تبدیل به بازار سیاهش کردند برای کشیدن پول بیشتر

به دلیل اینکه گارانتی دارها قاچاق نیستن باید کلی پول گمرک بدن گمرک ایران رسما 2 برابر قیمت اتمامی پول می گیره دلیل اینکه lg یا سامی قیمت کمتری افزایش دارن چون مونتاژ می شن تا حد زیادی داستان گمرک دور زده می شه. به علاوه گارانتی سونی در ایران برخلاف گارانتی 1 ساله ی جهانیش 2 سال گارانتی می ده که ارزشمندترش می کنه. البته باز به قیمت الانش قبلا که زیر 8 تومن نداشت.

به دلیل اینکه گارانتی دارها قاچاق نیستن باید کلی پول گمرک بدن گمرک ایران رسما 2 برابر قیمت اتمامی پول می گیره دلیل اینکه lg یا سامی قیمت کمتری افزایش دارن چون مونتاژ می شن تا حد زیادی داستان گمرک دور زده می شه. به علاوه گارانتی سونی در ایران برخلاف گارانتی 1 ساله ی جهانیش 2 سال گارانتی می ده که ارزشمندترش می کنه. البته باز به قیمت الانش قبلا که زیر 8 تومن نداشت.

والا گارانتی در ایران هیچ معنایی نداره متاسفانه و هر کس حداقل یک بار یه بلایی سرش اومده در مود گارانتی
فقط بلدن پول اضافه بگیرن و خدا نکنه که مشکلی برای قطعه یا لوازمت پیش بیاد که واویلاست
دیگه قرار نیست پول گمرک و مالیات رو که از مشتری بگیرن و طرف فروشنده باید از سود خودش این مبالغ رو پرداخت کنه ولی اینجا برعکسه
و هر چقدر از فروشنده بگیرن ، میان به بهانه های مختل از مشتری میگیرن و سودشون همچنان ثابت هست
یعنی پول برق و آب و تلفن و مالیات و گمرک رو از مشتری میگیرن به راحتی / من خودم 8 سال فروشنده بودم و میدونم چه جوری ملت و میدوشن
در مورد سونی هم که خیلیها اعتراض کردن به نمایندگی مفت خور سونی که بیشتر از حد قانونی داره میگیره و میکشه روی کالاها
الان من 4 نفر رو میشناسم که مدل رو گفتم و رفتن از بانه گرفتن با گارانتی و بیمه
مدل 55X8500 سونی رو ۴,۸۸۰,۰۰۰ تومان گرفتن با گارانتی و بیمه و یک عدد کابل HDMI از قیمت بدون گارانتیش حدود 60 70 تومن فرق داره
همین مدل با گارانتی مفت خور خودش حدود 6,000,000 تومن هست
قبول کنید که بالاتر از حد قانونی مطالبه میکنن از مشتری
در مورد گارانتیش هم که میگین 2 ساله هست باید بگم اینم بهونه دیگریست برای گرفتن پول بیشتر / اگر 1 ساله بود مثلا میشد 500 تومن الان
شما فکر نکنید دارن بهتون حال میدن چون پول اون 1 سال اضافه رو گرفتن

والا گارانتی در ایران هیچ معنایی نداره متاسفانه و هر کس حداقل یک بار یه بلایی سرش اومده در مود گارانتی
فقط بلدن پول اضافه بگیرن و خدا نکنه که مشکلی برای قطعه یا لوازمت پیش بیاد که واویلاست
دیگه قرار نیست پول گمرک و مالیات رو که از مشتری بگیرن و طرف فروشنده باید از سود خودش این مبالغ رو پرداخت کنه ولی اینجا برعکسه
و هر چقدر از فروشنده بگیرن ، میان به بهانه های مختل از مشتری میگیرن و سودشون همچنان ثابت هست
یعنی پول برق و آب و تلفن و مالیات و گمرک رو از مشتری میگیرن به راحتی / من خودم 8 سال فروشنده بودم و میدونم چه جوری ملت و میدوشن
در مورد سونی هم که خیلیها اعتراض کردن به نمایندگی مفت خور سونی که بیشتر از حد قانونی داره میگیره و میکشه روی کالاها
الان من 4 نفر رو میشناسم که مدل رو گفتم و رفتن از بانه گرفتن با گارانتی و بیمه
مدل 55X8500 سونی رو ۴,۸۸۰,۰۰۰ تومان گرفتن با گارانتی و بیمه و یک عدد کابل HDMI از قیمت بدون گارانتیش حدود 60 70 تومن فرق داره
همین مدل با گارانتی مفت خور خودش حدود 6,000,000 تومن هست
قبول کنید که بالاتر از حد قانونی مطالبه میکنن از مشتری
در مورد گارانتیش هم که میگین 2 ساله هست باید بگم اینم بهونه دیگریست برای گرفتن پول بیشتر / اگر 1 ساله بود مثلا میشد 500 تومن الان
شما فکر نکنید دارن بهتون حال میدن چون پول اون 1 سال اضافه رو گرفتن

اصلا اینکه در ایران قیمت ها مسخره هست شکی نیست من برای دفاع نگفتم. بله گارانتی ها اکثرا بد هستن اما انصافا گارانتی سامسونگ یا گرین برای من مناسب بودن بی هیچ حرفی عوض کردن اما گارانتی مشابه گارانتی شاب هم بوده که در تاریخ باید ثبت بشه درشم گل گرفتن در نهایت

از این مدل قیمت ها زیاده بر فرض ps4 pro الان قیمتش 400 دلاره یعنی 50 دلار با اسلیم 1 ترا فرق قیمتیشه اما 1 ترا اسلیم می ده 1.250 اما pro می دن 1.900 حالا شما حساب کن 50 دلار فرقش چقدر می شه اما در صحبتی که همیشه داشتم گفتم چرا اینقدر گرون می دیدید گفتن ملت می خرن چرا گرون نفروشیم راستم می گن همین سایت چقدر pro خریدن اسلیم ابتداش 2 ملیون می دادن چند نفر فقط همین جا خریدن می خرن که اینا هم گرون می دن مشکل ما هستیم که نباید بخریم می خریم هر جنسی 1 قیمت دلاری داره هر زمان که دیدید قیمت بیش از حد قیمت پایش هست نخرید.

گارانتی که کلن تعطیله جالبه توشون نوشته که تقریبن شامل چیزی نمیشه!
---

راستی رفقا من تی وی قدیمو میفروشم کسی خواست یه امار بده بهم :D
sony hx925 سایز 46
قیمت مفت 2.500 با پایه و دوتا عینک 3d

مدلهای ایرانی که عمرا بخرم حتی اگه مجبور بشم
الجی رو هم از نزدیک دیدم ولی خوشم نیومد ازش متاسفانه
درسته تلویزیون های سامی و الجی ک در ایران مونتاژ میشن مثل کیفیت مدل اصلیشون نیست .ولی اینجوریم نیست واقعا کیفیت بدی داشته باشن (البته نه همه مدلاش) من خودم چن وقت پیش 7970 خریدم. خیلی راضیم . از همه نظر عالیه..

• Like
Reactions: mohsen2012
اصلا اینکه در ایران قیمت ها مسخره هست شکی نیست من برای دفاع نگفتم. بله گارانتی ها اکثرا بد هستن اما انصافا گارانتی سامسونگ یا گرین برای من مناسب بودن بی هیچ حرفی عوض کردن اما گارانتی مشابه گارانتی شاب هم بوده که در تاریخ باید ثبت بشه درشم گل گرفتن در نهایت

از این مدل قیمت ها زیاده بر فرض ps4 pro الان قیمتش 400 دلاره یعنی 50 دلار با اسلیم 1 ترا فرق قیمتیشه اما 1 ترا اسلیم می ده 1.250 اما pro می دن 1.900 حالا شما حساب کن 50 دلار فرقش چقدر می شه اما در صحبتی که همیشه داشتم گفتم چرا اینقدر گرون می دیدید گفتن ملت می خرن چرا گرون نفروشیم راستم می گن همین سایت چقدر pro خریدن اسلیم ابتداش 2 ملیون می دادن چند نفر فقط همین جا خریدن می خرن که اینا هم گرون می دن مشکل ما هستیم که نباید بخریم می خریم هر جنسی 1 قیمت دلاری داره هر زمان که دیدید قیمت بیش از حد قیمت پایش هست نخرید.

بنده خیلی با گرین کار کردم که تا الان هیچ مشکلی نداشتن حالا نمیدونم چون همکار بودم گیر ندادن یا کلا همین جوری بودند
البته دوستان بنده هم تعریف زیاد کردن و امیدوارم این رفتارشون تغییر نکنه
با سام سرویس هم چند بار کار کردم چند سال پیش مشکل آنچنانی که قابل گفتن باشه نبوده ولی از الانشون خبر ندارم
به هر حال تو این کشور تمام فکر و زکر گارانتیها شده چاپیدن و عمل نکردن به تعهدات که خیلی دیدم ولی خب .....
بنده هم قبلنا میخواستم ps4 pro بگیرم ولی " عقلم " اجازه نداد پول مفت بریزم تو حساب فروشنده های سودجو
متاسفانه اکثر مردم گرون هم باشه میخرن تا یه وقت فردا گرونتر نشه !! چندین بار با چشم خودم دیدم که یه وقتایی
بنا به دلایلی قیمتها رفته بالا ملت سرازیز شدن برای خرید !! ازشون میپرسیدم که بابا گرونه چرا میخری ؟؟ میگفتن گرونتر میشه !!
بله مشکل ما خیلی بدتر از این حرفاست متاسفانه و باید اساسی فرهنگ سازی بشه / من خودم به همین خاطر فروشندگی رو کنار گذاشتم
چون ارزون یا مناسب میدادم دست مشتری صدای همکارا در میومد گرونم میدادم صدای وجدان خودم درمیومد
( سزای گران فروشی نخرید است ) ولی تو این مملکت این جمله کاملا بی معنی و برعکسه

درسته تلویزیون های سامی و الجی ک در ایران مونتاژ میشن مثل کیفیت مدل اصلیشون نیست .ولی اینجوریم نیست واقعا کیفیت بدی داشته باشن (البته نه همه مدلاش) من خودم چن وقت پیش 7970 خریدم. خیلی راضیم . از همه نظر عالیه..
درود
دوست بزرگوارم این نظر شخصی بنده هست و به خود شخص مربوط میشه شاید من چیزی
دیدم که شما ندیدید یا چیزی میدونم که شما نمیدونید یا من یه صورت تخصصی و ریز بینانه دارم نگاه میکنم و یا ....
ولی برای مشاوره یا راهنمایی برای دوستان هیچ وقت از کلمه " اصلا " یا " هیچوقت " استفاده نمیکنم .

دوستان راهنمایی آنتخاب تلویزیون با بودجه 2 میلیون :

کدوم یک از مدلها مورد تایید هستند ؟ :

1 _ SAMSUNG 40KU7000 با قیمت حدودی 1.800 هزار تومن
2 _ LG UH750 با قیمت حدودی 1.800 هزار تومن

مدل سامسونگ رو از نزدیک دیدم و تلویزیون خوبی بود و ارزش خرید داره
ولی مدل الجی رو ندیدم که نظر بدم در موردش

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Xenon360
تجربه من از گارانتی گلدیران زیادم بد نیست.البته ۱ ماه طول کشید ولی یه خط وسط پانل افتاده بود که قیمت خود پانل از کل پولی که من ۸ ماه پیشش پایه خود tv داده بودم بیشتر شده بود.ولی بدون ریالی اضافی عوضش کردن.اتفاق یه بار میفته اونم وقتی میفته که به حساب نیاوردیش

بعضیا یه جوری میان میگن مونتاژ ایران نمیخریم انگار این تلویزیونهای قاچاقی اصل کره هست ! حداقل تا اونجایی که من میدونم سامسونگهای قاچاق همه مونتاژ مصر هست یعنی یه کشور از ما داغون تر ! حالا حمل کردنش با خر و قاطر و اسیب های احتمالی و نداشتن گارانتی و امکان دود شدن پول بماند !

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
بعضیا یه جوری میان میگن مونتاژ ایران نمیخریم انگار این تلویزیونهای قاچاقی اصل کره هست ! حداقل تا اونجایی که من میدونم سامسونگهای قاچاق همه مونتاژ مصر هست یعنی یه کشور از ما داغون تر ! حالا حمل کردنش با خر و قاطر و اسیب های احتمالی و نداشتن گارانتی و امکان دود شدن پول بماند !

ال جی همین الان ساخت کره اش توی بانه موجوده
حملش هم به این صورت که شما فکر می کنی نیست

محض اطلاعتون بازارچه مرزی بانه رو خود دولت می زاره باز باشه تا کسب و کاری اونجا راه بیفته و سطح رضایت کرد ها بالا بره، به عبارتی باز بودنش به این معنی نیست که نمی تونن جلوش رو بگیرن، نمی خوان جلوش رو بگیرن و به عبارتی خود دولت پشت این قضیه هست

• Like
Reactions: mohsen2012
اين گارانتي و بيمه اي كه فروشگاههاي بانه ميزارن كسي اطلاع داره خوبه يانه؟؟ يكي از سايتها ميگه يه سال بيمه و وارانتي ميكنه راسته؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or