اصلا اینکه در ایران قیمت ها مسخره هست شکی نیست من برای دفاع نگفتم. بله گارانتی ها اکثرا بد هستن اما انصافا گارانتی سامسونگ یا گرین برای من مناسب بودن بی هیچ حرفی عوض کردن اما گارانتی مشابه گارانتی شاب هم بوده که در تاریخ باید ثبت بشه درشم گل گرفتن در نهایت
از این مدل قیمت ها زیاده بر فرض ps4 pro الان قیمتش 400 دلاره یعنی 50 دلار با اسلیم 1 ترا فرق قیمتیشه اما 1 ترا اسلیم می ده 1.250 اما pro می دن 1.900 حالا شما حساب کن 50 دلار فرقش چقدر می شه اما در صحبتی که همیشه داشتم گفتم چرا اینقدر گرون می دیدید گفتن ملت می خرن چرا گرون نفروشیم راستم می گن همین سایت چقدر pro خریدن اسلیم ابتداش 2 ملیون می دادن چند نفر فقط همین جا خریدن می خرن که اینا هم گرون می دن مشکل ما هستیم که نباید بخریم می خریم هر جنسی 1 قیمت دلاری داره هر زمان که دیدید قیمت بیش از حد قیمت پایش هست نخرید.
بنده خیلی با گرین کار کردم که تا الان هیچ مشکلی نداشتن حالا نمیدونم چون همکار بودم گیر ندادن یا کلا همین جوری بودند
البته دوستان بنده هم تعریف زیاد کردن و امیدوارم این رفتارشون تغییر نکنه
با سام سرویس هم چند بار کار کردم چند سال پیش مشکل آنچنانی که قابل گفتن باشه نبوده ولی از الانشون خبر ندارم
به هر حال تو این کشور تمام فکر و زکر گارانتیها شده چاپیدن و عمل نکردن به تعهدات که خیلی دیدم ولی خب .....
بنده هم قبلنا میخواستم ps4 pro بگیرم ولی " عقلم " اجازه نداد پول مفت بریزم تو حساب فروشنده های سودجو
متاسفانه اکثر مردم گرون هم باشه میخرن تا یه وقت فردا گرونتر نشه !! چندین بار با چشم خودم دیدم که یه وقتایی
بنا به دلایلی قیمتها رفته بالا ملت سرازیز شدن برای خرید !! ازشون میپرسیدم که بابا گرونه چرا میخری ؟؟ میگفتن گرونتر میشه !!
بله مشکل ما خیلی بدتر از این حرفاست متاسفانه و باید اساسی فرهنگ سازی بشه / من خودم به همین خاطر فروشندگی رو کنار گذاشتم
چون ارزون یا مناسب میدادم دست مشتری صدای همکارا در میومد گرونم میدادم صدای وجدان خودم درمیومد
( سزای گران فروشی نخرید است ) ولی تو این مملکت این جمله کاملا بی معنی و برعکسه
درسته تلویزیون های سامی و الجی ک در ایران مونتاژ میشن مثل کیفیت مدل اصلیشون نیست .ولی اینجوریم نیست واقعا کیفیت بدی داشته باشن (البته نه همه مدلاش) من خودم چن وقت پیش 7970 خریدم. خیلی راضیم . از همه نظر عالیه..
درود
دوست بزرگوارم این نظر شخصی بنده هست و به خود شخص مربوط میشه شاید من چیزی
دیدم که شما ندیدید یا چیزی میدونم که شما نمیدونید یا من یه صورت تخصصی و ریز بینانه دارم نگاه میکنم و یا ....
ولی برای مشاوره یا راهنمایی برای دوستان هیچ وقت از کلمه " اصلا " یا " هیچوقت " استفاده نمیکنم .
دوستان راهنمایی آنتخاب تلویزیون با بودجه 2 میلیون :
کدوم یک از مدلها مورد تایید هستند ؟ :
1 _ SAMSUNG 40KU7000 با قیمت حدودی 1.800 هزار تومن
2 _ LG UH750 با قیمت حدودی 1.800 هزار تومن
مدل سامسونگ رو از نزدیک دیدم و تلویزیون خوبی بود و ارزش خرید داره
ولی مدل الجی رو ندیدم که نظر بدم در موردش