ata_se7en
کاربر سایت
درودسامی قطعا بهتره lg سری 8 مناسبه البته اگر ips به va ترجی می دین.
از قضا از دو سه تا از فروشندگان بانه پرسیدم گفتن سری 7 سامسونگ از سری 7 الجی بهتر هست
فک کنم همون ku7000 رو بگیرم دیگه چون واقعا خسته شدم
درودبعضیا یه جوری میان میگن مونتاژ ایران نمیخریم انگار این تلویزیونهای قاچاقی اصل کره هست ! حداقل تا اونجایی که من میدونم سامسونگهای قاچاق همه مونتاژ مصر هست یعنی یه کشور از ما داغون تر ! حالا حمل کردنش با خر و قاطر و اسیب های احتمالی و نداشتن گارانتی و امکان دود شدن پول بماند !
اگر منظورتون از بعضیا منم که مطمئنن اینطوره خواهش میکنم به جای کلمه " بعضیا " اسم بنده رو بگین و خجالت نکشین چون
اینجوری من ناراحت نمیشم و این میشه احترام به بنده / دوست عزیزم من پدر کشتگی با هیچ برند یا شرکتی ندارم و بازم تکرار میکنم که
به نظر شخصی دیگران احترام بزارین ، و بازم میگم شاید من چیزایی دیدم و شنیدم که نظرمو اینجور عوض کرده و به هر حال
نظر من عدم خرید اجناس مونتاژ هست برای خودم نه دیگران پس خواهش میکنم برای نظر شخصی مردم ایراد نگیرین لطفا
بنده از کیفیت و وضعیت اجناس به اصطلاح شما قاچاق بانه خبر دارم و خوب و بد رو میتونم تشخیص بدم خدارو شکر
شما همون اجناس با کیفیت و اصلی داخلی رو بخرین منم اجناس آشغال و بی کیفیت ساخت افغانستان و مصر و بنگلادش رو میخرم که با خر میارن مشکلی نیست
درودداداش منم خیلی وسواسم موقع خرید لوازم اینا و بقول دوستان کل اینترنت رو باید شخم بزنم تا چیزی بخرمولی انصافا تلویزیون های بدی نیستن . حالا نمیدونم چرا فکر میکنید اینقدر اختلاف کیفیت بین مدل های اصلی و مونتاژی هست !
من جایی نگفتم مدلهای مونتاژ بد هستن و نخوامم گفت ولی از خرید این کالاها برای خودم بنا به دلایلی برای بنده محکم هست پرهیز میکنم
درودسلام
بابا منم مثل خودتم تا یه ماه پیش یه جا کار میکردم باز وضع بدک نبود یکی انقدر رفت رو اعصاب زدم بیرون از اونجا الان بیکار بی پول 2000-3000 پول جمع کرده بودم سریع رفتم کنسول ps4 که اول نسل همون هفته اول دادم ازجنوب اوردن2400 رو دادم 800 به این دللای توپخونه یهps4پرو برداشتم 1800 به هوای اینکه مثلا یه تی وی 4k دارم وصلش میکنم به این تی وی تی ویمم مال سال2014 hdr ساپورت نیست چون اون موقع که من گرفتم تازه داشت یه صحبتهایی از hdr میشد هنوز جا نیفتاده بود منم مثل شما فکردم اون موقع گفتم تا اینا جا بیفته یه فکری میکنم ولی لعنت به این تکنلوژی راه نمیره که تک چرخ میزنه سریع اومد این hdr ساپورتا خداییش برا ps4 خیلی خوب بود وقتی انیو گرفتم تصوریش از تی وی1080 که داشتم خیلی شارپرتر بود کیفیت بازی به واسته اپسکیل تی وی خیلی خوب بود ولی الان برا ps4پرو فول full rgb نمیده به واسته نبود پنل 10 بیت هزار جور چیزی دیگه.......... ولی بازم میشه کفیت بیشترو حس کرد.
واقعیتش درست یه سری از تی ویها ازهر برندی نسبت به یکی دیگه برتری دارن ولی هر برند برتیرهای خودش داره وهیچ کدووم 100درصد تکمیل نیستن همین الان اخرین مدل هر برندیم بگیری باز 2 روز دیگه قدیمیه زیاد نباید اسیر عدد ارقام بشیم ماها که قشر متوسط جامعه هستیم همین که تی وی که داری میگیری سالم باشه بتونه دیوایس ها که داره رو ساپورت کنه حله تاچند وقت دیگه منم میگیرم یه تی وی 2016 بگیرمم همین الجی uh8500 میگیرم که در توانمم شاید به پای سامسونگ وسونی نرسه ولی احتیاجات من رو بر آورده میکنه شاید بری یه مغازه کنار 2 تا برند دیگه زیاد به چشم نیاد یه تی وی ارزون قیمت ولی وقتی توو اتاق خودت تنها باشه خیلی هم باهاش حال میکنی دیگه به فکر اینپوت لگو .سیاهی کاملو کنتراست بیشترو ....... اینا نیستی چون تی ویت بروزه با تکنولژهایی که تو برندهای دیگم هست فقط باهاش تخت گاز می گیمی وبس.
بازم ببخشید که توو کارت فضولی کردم داداش گلم از بچه هام معضرت میخوام اینجا جاش نبود اینارو بگم .
والا این سرعت پیشرفت تکنولوژی پدر ما رو درآورد و روزگارمونو هم سیاه کرد
با این درآمدهای اندک و کم و هزینه های بالای زندگی دیگه بروز بودن تو این مملکت امکان پذیر نیست و نخواهد بود
تا میایی چیزی رو بگیری از مد افتاده و جدیدترش اومده و تا میایی پول جمع کنی بخری اونم میره کنار بقیه
خلاصه با نظرت موافقم و یه تلویزیون معمولی کار منو راه میندازه ks رو هم نخواستیم مال خودشون