ata_se7en
کاربر سایت
درودداداش من چند بارم اینجا گفتم کیفیت تصویر x850d بی نظیره..نسبت به قیمتش فوق العاده ارزش خریدش بالاست..من چند تا کلیپ 4k hdr دان کردم و باهاش تماشا میکنم ..آدم میخکوب میشه پای تصویرش.. x930 هم که دیگه گل سر سبد سونی هست..به نظرم چون آدم از تی وی استفاده زیاد میکنه و چند سال نگهش میداره باید فقط همین برند سونی رو بخره ..چند سر و گردن بالاتره از تمام برندها..
بله ماهم حرفی به جز بهتر بودن نزدیم
ولی اینکه میگین فقط سونی فک کنم درست نباشه
چون الان سامی و الجی و سونی خیلی بهم نزدیک هستند و هر کدوم مزیت و ویژگیها و امکانات خاص خودشونو دارن و هر سه
هم تلاش میکنن که بهترین باشن و این میشه که بالا رده های هر سه برند همیشه باهم در رقابت هستند
و به هیچ وجه نمیشه گفت پیروز مطلق میدان فلان برند هست
البته نکته مهمی که دوستان در نظر نمیگیرن این هست که بجز پنل تی وی موارد دیگه ای هم مهمه مثل موتور پردازش..یا الگوریتم آپ اسکیل کردن..تمام این موارد در کنار هم تشکیل دهنده تی وی خوب میشه و پنل فقط قسمتی از تی وی هست..اگه سرچ تو نت بزنید میبینید که تو موتور پردازش و مخصوصا آپ اسکیل کردن هنوز رو دست سونی نیومده..
چرا در نظر میگیریم چون بعداز پنل که بخش مهم و حیاتی و میشه گفت اصلی پیکر یک تلویزیون هست
میریم سراغ موتور پردازشی و موتور کاهنده نویز و لرزش تصویر یا موتور اسکالینگ هسته پردازشی تلویزیون یا کاهنده سایه در سرعتهای بالا
افزایش دقت تصویر و تکنولوژی گوانتوم و اچ دی آر و دالبی و تکنولوژی افزایش دهنده درخشندگی وتکنولوژی لاکو دیمنگ و موتور پردازش کنتراست و جزئیات تصویر
هزاران تکنولوژی دیگه که هر برندی روش و تکنیکهای خاص خودش رو داره
سعید جان شمام بدجوری عاشق سونی هستیدا یعنی اگه شرکت سونی هم باخت رو قبول کنه شما قبول نمیکنید