خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
داداش من چند بارم اینجا گفتم کیفیت تصویر x850d بی نظیره..نسبت به قیمتش فوق العاده ارزش خریدش بالاست..من چند تا کلیپ 4k hdr دان کردم و باهاش تماشا میکنم ..آدم میخکوب میشه پای تصویرش.. x930 هم که دیگه گل سر سبد سونی هست..به نظرم چون آدم از تی وی استفاده زیاد میکنه و چند سال نگهش میداره باید فقط همین برند سونی رو بخره ..چند سر و گردن بالاتره از تمام برندها..
درود
بله ماهم حرفی به جز بهتر بودن نزدیم
ولی اینکه میگین فقط سونی فک کنم درست نباشه
چون الان سامی و الجی و سونی خیلی بهم نزدیک هستند و هر کدوم مزیت و ویژگیها و امکانات خاص خودشونو دارن و هر سه
هم تلاش میکنن که بهترین باشن و این میشه که بالا رده های هر سه برند همیشه باهم در رقابت هستند
و به هیچ وجه نمیشه گفت پیروز مطلق میدان فلان برند هست

البته نکته مهمی که دوستان در نظر نمیگیرن این هست که بجز پنل تی وی موارد دیگه ای هم مهمه مثل موتور پردازش..یا الگوریتم آپ اسکیل کردن..تمام این موارد در کنار هم تشکیل دهنده تی وی خوب میشه و پنل فقط قسمتی از تی وی هست..اگه سرچ تو نت بزنید میبینید که تو موتور پردازش و مخصوصا آپ اسکیل کردن هنوز رو دست سونی نیومده..

چرا در نظر میگیریم چون بعداز پنل که بخش مهم و حیاتی و میشه گفت اصلی پیکر یک تلویزیون هست
میریم سراغ موتور پردازشی و موتور کاهنده نویز و لرزش تصویر یا موتور اسکالینگ هسته پردازشی تلویزیون یا کاهنده سایه در سرعتهای بالا
افزایش دقت تصویر و تکنولوژی گوانتوم و اچ دی آر و دالبی و تکنولوژی افزایش دهنده درخشندگی وتکنولوژی لاکو دیمنگ و موتور پردازش کنتراست و جزئیات تصویر
هزاران تکنولوژی دیگه که هر برندی روش و تکنیکهای خاص خودش رو داره
سعید جان شمام بدجوری عاشق سونی هستیدا یعنی اگه شرکت سونی هم باخت رو قبول کنه شما قبول نمیکنید :D

• Like
Reactions: S@nic and Xenon360
البته هر کدوم از این پنلها مثل ips یا va هر کدوم معایب و محاسن خاص خودشونو دارن که نمیشه ازش چشم پوشی کر و انتخاب هم
باید بر همین اساس صورت بگیره مثلا اگر زاویه دید مهمه که ips جلوتر هست یا مثلا اگر کنتراست بالا مدنظر هست va جلوتر هست
اگر دقت رنگ مدنظر هست بازم ips جلوتار هست اگر سیاه یکنواخت پنل براتون مهمه خب va میتونه بهتر باشه
مثل مانیتور بنده که pls هست و زیر مجموعه ips ولی جدیدتر که توسط خود سامسونگ طراحی شده
و رنگهارو به خوبی به نمایش درمیاره ولی خب در پاسخدهی پیکسلها شاید به پنلهای tn نرسه
بلاخره باید قبل از خرید تمام موارد مهم رو بررسی کنیم و بدونیم چه چیزی میخوایم بخریم و در مدلها و برندهی مختلف گم نشیم

البته دوست من اون مشکل زاویه دید تو پنل va شاید تو سایز کوچیک اونم تو یه اطاق بزرگ که ممکنه از زاویه ای خیلی دور هم امکان نگاه کردن باشه پیش بیاد ولی اگه مثلن شما 55 بگیری اون مشکل اصلن حساب نشه چون tv 55 رو کسی از گوشه اطاق نمیبینه :D

زاویه دید بنظرم اصلن فاکتور مهمی نیست.

آخرین ویرایش:
البته دوست من اون مشکل زاویه دید تو پنل va شاید تو سایز کوچیک اونم تو یه اطاق بزرگ که ممکنه از زاویه ای خیلی دور هم امکان نگاه کردن باشه پیش بیاد ولی اگه مثلن شما 55 بگیری اون مشکل اصلن حساب نشه چون tv 55 رو کسی از گوشه اطاق نمیبینه :D

امین جان والا منم به زاویه دید اعتقادی ندارم و نگفتم مشکل اصلی یا فاکتور مهمی هست ولی خب اینایی که گفتم
جزو معایب و محاسن این دو هست و هرچقدر هم جزئی باشن باید بهشون اشاره کرد
من چند ماه پیش در یک مهمانی بودم و تلویزیون درست کنار بنده قرار داشت یعنی چیدمان مبل اینگونه بود تلویزیون هم 50 اینچ الجی
زاویه من هم تقریبا میشد 55/60 درجه که هیچی رو نمیتونستم تو تلویزیون ببینم که تو یک حرکت انتهاری
جامو عوض کردم و به 20 درجه تغییر دادم و قشنگ تونستم اون مسابقه رو تماشا کنم
hdtv_viewing_angle-11336946.jpg

این مورد رو گفتم که بدونید حتی جزئی ترین موارد هم گاهی موقعه ها به دردمون میخوره

خوب دوست عزیز این میتونه نظر خودت باشه ولی مشکل زاویه دید خیلی هم میتونه ازاردهنده باشه حتی تو سایزهای بزرگ و 50اینچ به بالا.اگر زاویه دید مشکل نبود که این همه رو زاویه دید بهتر پنل های ips یا oled تبلیغ نمیشد.
بنده خودم تو منزل تی وی سونی مدل w904 رو دارم و اگر یادتون باشه این مدل جزء بالا رده های سونی تو دو سه سال پیش قرار میگرفت و پنلش هم از نوع va هست.اگر از کیفیت فوق العادش از روبرو فاکتور بگیریم وقتی تنها 30 درجه از مرکز زاویه بگیریم متوجه تغییر رنگ و افت شدید مشکی میشیم و این خیلی ازار دهندس بخاطر اینکه همیشه ما تو نقطه مرکزی حالمون نمیشیم و تلویزیون تماشا کنیم...
در کل من نظر شمارو با اجازت اصلاح میکنم و به این شکل تغییر میدم که زاویه دید برای استفاده گیمری فاکتور مهمی نیست ولی اگر قصدتون از خرید تلویزیون فقط بازی کردن نیست پس به زاویه دید تلویزیون ها هم دقت زیادی بکنید.برای اینکار هم کافیه به سایتای نقد تلویزیون مثل rtings و غیره مراجعه کنید حتما کمکتون میکنه

میگم همین بحث زاویه دید منو دو به شک کرده بود فرداشب سره حوصله عکس میندازم چند تا و این مورد و بهتر توضیح میدم با رسم شکل :D

البته منکر حرف شما نیستم ولی موافقم نیستم :D در این حد

تا فرداشب.

• Like
Reactions: S@nic and vivaz360
دوستان به نظرتون ارزش داره برم جمهوری و TV 65X8500D رو به قیمت 9 تومن بگیرم با 2 ماه گارانتی تعویض و 2 سال گارانتی نمیدونم چی چی...و یا برم از سایت سلام بابا ک دوستمون تعریف کرد و جاش اینا رو بگیرم با 9 تومن سینما خانگی و خود تی وی.....

دوستان به نظرتون ارزش داره برم جمهوری و TV 65X8500D رو به قیمت 9 تومن بگیرم با 2 ماه گارانتی تعویض و 2 سال گارانتی نمیدونم چی چی...و یا برم از سایت سلام بابا ک دوستمون تعریف کرد و جاش اینا رو بگیرم با 9 تومن سینما خانگی و خود تی وی.....
گارانتی تو ایران معنی نداره به غیر از چنتا گارانتی واقعا خوب مثل آواژنگ.بنظرم پولتون حروم گارانتی ای نکنید که بدرد نمیخوره.تلویزیون سونی اگر از اول مشکل خاصی نداشته باشه و درست استفاده بشه ازش من بهت قول میدم 2 سال که هیچ 10 سال برات راحت کار میکنه
فقط دقت کنید که پیکسل سوخته نداشته باشه که اونم احتمالش خیلی پایینه

• Like
Reactions: vrp_vahid and S@nic
دوستان ی سوال.
تلویزیون های فیلیپس ساخت کجا هستن ؟ مونتاژ میشن ؟ چرا اینقدر کمیابه. من هر جا میرم نیست که از نزدیک ببینم کیفیتشون چجوریه !

تو ایران که نه اصلا ارزش نداره
حالا نمیدونم این گارانتی چیه و چقد خوبه اگه ازش مطمنی با گارانتی بگیر
چون اگه بد شانس باشی برا هرtvو هر برندی ممکنه مشکل پیش بیاد
3سال پیش با پیشنهاد من فامیلمون دوتا سونیw670گرفتن از بانه یکیش همون اول نمیدونم یک ماه یا دوماه پنلش خود به خود به فنا رفت
ولی اون یکی هنوزم مثل روز اول داره کار میکنه
خودمم8ساله یه lcdسامسونگ سری5دارم اون موقع که میخواستم بگیرم چند نفر گفتن lcd های سامسونگ تو قسمت پاور مشکل دارن بعد چندماه خراب میشه ولی بعد8سال هیچ مشکلی نداشته تاحالا:دی

• Like
Reactions: vrp_vahid
جفتش ۹ تمنه ؟ این سایت هزینه ارسال رو فکر کنم جدا میگیرن اینجور که دوستان گفتن . شما باید ببینی قیمت سینمای خانگی چقدر ؟ هزینه ارسال چقدره ؟ بعد سبک سنگین کنی و از همه مهمتر اصلا سینمای خانگی به کارت میاد یا نه ؟

• Like
Reactions: vrp_vahid
دوستان ، عزیزان ، کاربران محترم :

من هنوز امیدمو برای پیدا کردن تلویزیون مدل :
SAMSUNG 49KS8000 از دست ندادم و همچنان پیگیر و در حال جستجو هستم
در این امر به بنده کمک کنید وگرنه میریم KU7000 میگیرم با قیمت خیلی ارزونتر !!
حالا مثلا دارم تهدیدتون میکنم x-(

• Like
Reactions: M@SOUD64 and S@nic
دوستان ، عزیزان ، کاربران محترم :

من هنوز امیدمو برای پیدا کردن تلویزیون مدل :
SAMSUNG 49KS8000 از دست ندادم و همچنان پیگیر و در حال جستجو هستم
در این امر به بنده کمک کنید وگرنه میریم KU7000 میگیرم با قیمت خیلی ارزونتر !!
حالا مثلا دارم تهدیدتون میکنم x-(

داداشم شما ي كاري كن
برو تو سايت سامسونگ خاورميانه ببين اصلا برا خاورميانه اين مدل ٤٩ اينچ وارد يا توليد ميشه يا نه... چون بلا استثنا تلوزيون هاي بدون گارانتي مستقيم از دوبي و جنوب مياد . شيراز ك همش همينطوريه(يعني مدلاي سفارش خاورميانه موجود هست)
اگه بود ك پس بگرد هنوز اگه نبود كه ديگه خيالت راحت ميشه و دنبالش نميگردي

Sent from iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ..:ab:..
داداشم شما ي كاري كن
برو تو سايت سامسونگ خاورميانه ببين اصلا برا خاورميانه اين مدل ٤٩ اينچ وارد يا توليد ميشه يا نه... چون بلا استثنا تلوزيون هاي بدون گارانتي مستقيم از دوبي و جنوب مياد . شيراز ك همش همينطوريه(يعني مدلاي سفارش خاورميانه موجود هست)
اگه بود ك پس بگرد هنوز اگه نبود كه ديگه خيالت راحت ميشه و دنبالش نميگردي

Sent from iPhone using Tapatalk
عرفان جان
تو سه تا سایت که مال بانه بود موجودیشون تموم شده و هنوز دوباره موجود نشدن وگرنه قبلنا بوده برای فروش

• Like
Reactions: Xenon360
خب تی وی منم رسید و نصبش کردم
x9300d :x

متاسفانه چون سرویس سونی رو شیل تر کردن اپدیت رو نتونستم بزنم و الان مشغول دانلود اپدیت تی وی با حجم 1.300 گیگ با pc هستم.
فردا حسابی عکس ازش میندازم و توضیح واستون میدم.

من از سلام بابا گرفتم و این بار هشتم ه که ازشون تی وی گرفتیم کارشونم درسته خدایی.
ولی متاسفانه هزینه ارسال یه تی وی 55 رو 330 حساب کردن!
چون مدلش بالاست :|

ولی در کل 350 برام ارزونتر افتاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or