خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
درود
البته منم دیدم و از نزدیک حتی تنظیماتش رو انجام دادم برا یکی از آشنایان ولی نظرم رو جلب نکرد اونطور که باید
شایدم انتظارات من بالا باشه و چشمام حساس هستند
بیشتر ترجیح میدم مدل 800 سونی رو بگیرم تا این مدل الجی
البته دلم گیر کرده پیش مدل ks8000 که نیست
از طرفی هم وضعیت مالی سدمعبر کرده

بله متاسفانه وضعیت مالی خرابه و نمیشه مدلهای خوبی خرید
بله سونی تو لیست خریدم هست ولی همونطور که گفتم دلم پیش مدل ks8000 مونده و اگر نتونم اینو گیر بیارم یه تلویزیون معمولی
مثلا مدل UH750 الجی میگرم یا یکی از مدلهای KU7000 یا JU7000 میگیرم
دوست عزیز x800d,سونی عالیه.در خریدش شک نکن.دست کمی از ks8000 نداره.
از ku 7000 هم بسیار بهتره
حیف که سایزش کمه و من چونکه تلویزیون قبلیم 55 اینچ بود دیگه نمیتونم سایز پایین بگیرم وگرنه x800d رو میگرفتم.
Sony X800D Review (XBR43X800D, XBR49X800D)
سایز 43 اینچش رو بگیر چون پنلش بسیار بهتر از 49 اینچش هست

داداش من UF950 رو از نزديك ديدم
پسر خالم خريدش ٥٥ اينچ پارسال
آشغال ب تمام معناست ... رنگهاي نه چندان خوب ... مشكي افتضاح ك حالت بهم ميخوره ...اين تي وي فقط خوشكله
ب هيچ عنوان سري UF نخريد دوستان...رسما پول ريختن دوره

Sent from iPhone using Tapatalk
توی بازه ی 3.5 -4 تومن چی میشه خرید ؟ ترجیحا LG سایز ام همین 49 اینا یا کمتراولویت خرید ام اولی فیلمه بعد بازی یه چیز متوسط بین هردو باشه
UH850 V چطور خوبه ؟

داداش خب شما مدل ٢٠١٦ LG رو بخر . يعني UH850 ٤٩ اينچش حدود ٣٢٠٠ تا ٣٣٠٠ هست . خيلي خيلي بهتر از سري UF هست
سايز ٥٥جش هم دورو بر ٣٨٠٠ و ايناست

٧٠٠ تومن هم بودجه رو افزايش بدي باز ميتوني ٥٥ X850D سوني رو بگيري ك اونم من خودم دارم و راضيم

Sent from iPhone using Tapatalk

3094730297502379523573 بار گفته شده LED های LG افتضاح هستند و انقدر روش تاکید نکنید دوستان، اگه میخواید LG LED بخرید خوب بخرید دیگه چرا مشورت میکنید :D اطمینان دارم همه ی بچه های انجمن متفق القول معتقدند شما با بودجه ۳.۵ تا ۴ تومن گزینه مناسبتون Sony 49X8000D هست

توی بازه ی 3.5 -4 تومن چی میشه خرید ؟ ترجیحا LG سایز ام همین 49 اینا یا کمتراولویت خرید ام اولی فیلمه بعد بازی یه چیز متوسط بین هردو باشه
UH850 V چطور خوبه ؟

چرا میزنی حالا ؟! خوب مهمتر که هست اما رزولوشنم مهمه ! منم گرفتمش کیفیتش خوبه، ولی مول سایت جالبی نیست سرعتش افتضاح میشه یه وقتایی، نمیدونم حالا فقط تورنتش اینطور میشه یا نه، من که توصیه نمیکنم

راستی یه سوال، کدوم فیلم 4K بیت/ریت 61 مگ داره گفته بودید؟

من هم نگفتم این ویدئو فورکا هست ! فورکا نسخه ریماکس فعلا چیز خاصی تو نت پیدا نمیشه ( که سورس اصلی بلوری فورکا باشه ) ولی دقت داشته باشید که برای فهمیدن کیفیت یک فیلم شما باید اول به بیت ریت اون نگاه کنید . هرچی بیت ریت تصویر بالاتر باشه کیفیت بهتری خواهید گرفت . شما الان میتونید فیلمهای فورکا دانلود کنید که حجم کمی داره با بیت ریت 3-4 هزار ولی یک پنجم کیفیت 1080p با بیت ریت مثلا 30 مگ رو هم نداره .

عطا جان اگر همانطور که خودت گفتی با سایز ۴۳ راحتی دیگه فکر کردن نداره ، 43X8000 از سری ۷ سامی واقعا بهتر هست خیالت راحت باشه، گزینه دیگه ای برات وجود نداره اصلا که هی میگردی, فکر نکن دیگه بخر تمومش کن خسته نشدی انقدر اینترنت و بازار رو شخم زدی :D آخرش یا پولت خرج میشه یا موجودی X80 تموم میشه !

درود
البته منم دیدم و از نزدیک حتی تنظیماتش رو انجام دادم برا یکی از آشنایان ولی نظرم رو جلب نکرد اونطور که باید
شایدم انتظارات من بالا باشه و چشمام حساس هستند
بیشتر ترجیح میدم مدل 800 سونی رو بگیرم تا این مدل الجی
البته دلم گیر کرده پیش مدل ks8000 که نیست
از طرفی هم وضعیت مالی سدمعبر کرده

بله متاسفانه وضعیت مالی خرابه و نمیشه مدلهای خوبی خرید
بله سونی تو لیست خریدم هست ولی همونطور که گفتم دلم پیش مدل ks8000 مونده و اگر نتونم اینو گیر بیارم یه تلویزیون معمولی
مثلا مدل UH750 الجی میگرم یا یکی از مدلهای KU7000 یا JU7000 میگیرم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Xenon360
کسایی که ps4 pro و xboc one s دارن و میخوان برای لذت از hdr و 4k برای کنسولشون تی وی بگیرن بهترین سایت برای مفایسه و جستجو اینه :

Best HDR Gaming TVs - Winter 2016

بازم میگم فقط برای hdr & 4k gamming

جدول پایین صفحه رو حتما مطالعه کنید

من oledb6 lg رو بر اثاس این جدول خریدم .

برای گیمینگ 1080 عادی نمیدونم صفحه دارن یا نه . اگه پیدا کردین لینکشو بگذارید دوستان استفاده کنن .

اینا معیارهای تی وی رو واقعا دقیق اندازه گیری میکنن و ابزار اندازه گیریشون خیلی حرفیه . امیدوارم استفاده کنین .

سلام . دنبال ی تی وی هستم زیر 1.5 باشه و به درد گیم بخوره . چیزی سراغ دارید؟ 2 میلی ثانیه!
مرسی از همه
گارانتی براتون مهمه ؟

Last edited by a moderator:
  • Like
کسایی که ps4 pro و xboc one s دارن و میخوان برای لذت از hdr و 4k برای کنسولشون تی وی بگیرن بهترین سایت برای مفایسه و جستجو اینه :

Best HDR Gaming TVs - Winter 2016

بازم میگم فقط برای hdr & 4k gamming

جدول پایین صفحه رو حتما مطالعه کنید

من oledb6 lg رو بر اثاس این جدول خریدم .

برای گیمینگ 1080 عادی نمیدونم صفحه دارن یا نه . اگه پیدا کردین لینکشو بگذارید دوستان استفاده کنن .

اینا معیارهای تی وی رو واقعا دقیق اندازه گیری میکنن و ابزار اندازه گیریشون خیلی حرفیه . امیدوارم استفاده کنین .
مبارک باشه داداش.چند خریدی و از کجا؟ و چه سایزی؟

• Like
3094730297502379523573

عطا جان اگر همانطور که خودت گفتی با سایز ۴۳ راحتی دیگه فکر کردن نداره ، 43X8000 از سری ۷ سامی واقعا بهتر هست خیالت راحت باشه، گزینه دیگه ای برات وجود نداره اصلا که هی میگردی, فکر نکن دیگه بخر تمومش کن خسته نشدی انقدر اینترنت و بازار رو شخم زدی :D آخرش یا پولت خرج میشه یا موجودی X80 تموم میشه !

والا منتظرم ببینم میتونم مدل KS8000 رو پیدا کنم یا نه ؟ البته 49 اینچش رو
دیگه میخوایم یه تلویزیون خوب بگیریم و باید تو کار شخم وارد باشیم :D

دوستان و عزیزان :
آقایون کسی از این تلویزیون مدل : LG 43UH750V اطلاعاتی داره ؟
ارزش خرید داره یا نه ؟ کسی از نزدیک تستش کرده ؟
تو یوتیوب چیزی پیدا نکردم

یه چیز جالب دوستان بعضی نمایندگی های سونی تی وی بدون گارانتی هم میفروشن تقریبن با بانه و هزینه حمل و نقلش یکی درمیاد.

خوبیش اینه حداقل طرف تهرانه و دمه دست.

نهایت تا 3 روز دیگه منم x9300d رو میگیرم و برادرم هم x8500d هر دو سایز 55

از نزدیک که دیدم واقعن پنل va یه چیز دیگه بود و تونستم جفتشون رو کالیبره کنم ولی تصویر و درخشندگی و زنده بودن رنگها کاملن تو 9300 خیلی برتر بود به 8500
البته اختلاف 3 میلیونی هم باید در نظر گرفت.

دوستان و عزیزان :
آقایون کسی از این تلویزیون مدل : LG 43UH750V اطلاعاتی داره ؟
ارزش خرید داره یا نه ؟ کسی از نزدیک تستش کرده ؟
تو یوتیوب چیزی پیدا نکردم
سلام داداش
چندتا پست قبلی رو خوندم دیدم بودجه در حد3 تومنه
میدونم زیاد این سایت اون سایتو چک کردی منم خودم اینطوریم هر وقت یه چیز میخوا م بخرم. خواستم بگم
اگه میخوای الجی بگیری این مدلی که گفتی یه کم قابلیت هاش .....کمتر از uh8500 هست .شما مدل uh 770 دربارش یه سرچی بکن تفاوتش باuh8500 فقط در3D که نداره قیمتش تقریبا 2700 توو این سایتای بانه البته اگه بتونیuh8500 بگیری خوب بهتره 3D داره .

• Like
Reactions: ata_se7en

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or