mohsen2012
کاربر سایت
مبارک باشه.به خوشی استفاده کنیدتلوزیونو خریدم گفتن فردا یا پس فردا میان . 2 روز .........
مبارک باشه.به خوشی استفاده کنیدتلوزیونو خریدم گفتن فردا یا پس فردا میان . 2 روز .........
والا با این وضعیت افتضاح اینترنت که نمیشه چیزی دانلود کرد اونم با این حجمهای سنگین وگرنه در لذتش هیچ شکی نیست
از کجا دانلود میکنید ؟
از طریق سایت مول قسمت ip torrent مستقیم میکنم و با طرح شبانه 4G ایرانسل دانلود میکنم . تو منطقه ما 5 مگ سرعت دانلود داره . یه طرح شبانه 2 تومنی ( سه ساعته ) تا 45 گیگ دانلود میکنه .داداش یه لینک میدی برای دانلود؟
ضمن تشکراز طریق سایت مول قسمت ip torrent مستقیم میکنم و با طرح شبانه 4G ایرانسل دانلود میکنم . تو منطقه ما 5 مگ سرعت دانلود داره . یه طرح شبانه 2 تومنی ( سه ساعته ) تا 45 گیگ دانلود میکنه .
مستند planet earth 2 رو با کیفیت REMUX گرفتم 78 گیگه. کف کردم . 33 مگ بیت ریت داره !
عکس از صفحه تلویزیون (55js8980)
سلام.ضمن تشکر
عکس که گویای گرافیک عالی هست و جسارتا اگر زحمتی نیست لینک سایت رو بدین و کمی بیشتر توضیح بدین البته اگر زحمتی نیست
در ضمن فیلم 4k رو از کدوم سایتها میشه دانلود کرد ؟ ترجیحا رایگان
دو راه داره یکی رایگان یکی پولی .ضمن تشکر
عکس که گویای گرافیک عالی هست و جسارتا اگر زحمتی نیست لینک سایت رو بدین و کمی بیشتر توضیح بدین البته اگر زحمتی نیست
در ضمن فیلم 4k رو از کدوم سایتها میشه دانلود کرد ؟ ترجیحا رایگان
دوستان پیشنهاد میکنم فیلمهای با کیفیت REMUX رو روی تلویزیون 4k ببینید خیلی حال میده . REMUX سورس اورجینال بلوری هست که هیچ تغییری تو بیت ریتش نمیدن و هر فیلم حدود 30 گیگ حجم داره .
من چند تا دانلود کردم دیدم حالا دیگه اصلا رغبت نمیکنم ریپ شده ببینم .
رزولوشن 4K نیست ؟ این که شما میفرمایید این میشه دیگه
Planet.Earth.II.2016.E01.Islands.1080i.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.5.1-EPSiLON.mkv
File size : 13.1 GiB Duration : 58mn 35s Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 32.0 Mbps
اساتيد كسي نيست جواب بده؟دوستان ممنونم اگر جواب بديد
من تو سايت داشتم نگاه ميكردم بين دو مدل w800c و x8000D
انطباق تصوير w800 رو ٩٦٠ زده
ولي x8000 ٢٤٠
خواستم بدونم واقعا تلويزيون 4k انقدر انطباق تصويرش پايينتره؟؟
اگرم نظر بديد كه كدوم يكيش بهتره بخرم ممنونم
هر دو مدل رو ٤٣ اينچش رو در نظر دارم
سلام . بلاخره تی وی دستم رسید . بعد چند روز استفاده عملکردشو میگزارم .
تلوزیونو خریدم گفتن فردا یا پس فردا میان . 2 روز .........
به به آقا ب ميمنت و خوشي . كاملا درك ميكنم موقع آنباكسينگ چه لذتي بردي
انشاالله ك لذتش رو هرچه بيشتر ببري . گيم روش بزنيو كلي كيف كني ...
اميدوارم ك چراغ تك تك OLED هاش برات روشن بمونه هميشه ...
حتما تست كردي دادا روي PRO نتيجش رو اعلام كن ببينيم 4k آپ اسكيل شده نسبت ب FHD چقد تفاوت داره ؟؟
مرسي
Sent from iPhone using Tapatalk
به به داداش مبارک باشه به خوشی استفاده کنی
با گارانتی اینقیمت خریدی یا بدون گارانتی ؟ اگه بدون گارانتی خریدی ممنون میشم آدرس جایی خریدی برام پی ام کنی ممنون