خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
تلوزیونو خریدم گفتن فردا یا پس فردا میان . 2 روز .........:(~X(
2gyh_22.jpg
مبارک باشه.به خوشی استفاده کنید

دوستان ممنونم اگر جواب بديد
من تو سايت داشتم نگاه ميكردم بين دو مدل w800c و x8000D
انطباق تصوير w800 رو ٩٦٠ زده
ولي x8000 ٢٤٠
خواستم بدونم واقعا تلويزيون 4k انقدر انطباق تصويرش پايينتره؟؟
اگرم نظر بديد كه كدوم يكيش بهتره بخرم ممنونم
هر دو مدل رو ٤٣ اينچش رو در نظر دارم

• Like
Reactions: Xenon360
سلام خسته نباشید می خواستم ببینم جایی هست که مانیتور های acer گیر بیارم دو مدل از مانیتور ها مد نظرمه که انگار نیست
Acer Predator X34
Acer R0
سری predator توی ایران گیر میاد؟؟

والا با این وضعیت افتضاح اینترنت که نمیشه چیزی دانلود کرد اونم با این حجمهای سنگین وگرنه در لذتش هیچ شکی نیست
از کجا دانلود میکنید ؟

داداش یه لینک میدی برای دانلود؟
از طریق سایت مول قسمت ip torrent مستقیم میکنم و با طرح شبانه 4G ایرانسل دانلود میکنم . تو منطقه ما 5 مگ سرعت دانلود داره . یه طرح شبانه 2 تومنی ( سه ساعته ) تا 45 گیگ دانلود میکنه .
مستند planet earth 2 رو با کیفیت REMUX گرفتم 78 گیگه. کف کردم . 33 مگ بیت ریت داره !
عکس از صفحه تلویزیون (55js8980)

8d1ee9f9e4bbc8f6b821603d42466864.jpg

از طریق سایت مول قسمت ip torrent مستقیم میکنم و با طرح شبانه 4G ایرانسل دانلود میکنم . تو منطقه ما 5 مگ سرعت دانلود داره . یه طرح شبانه 2 تومنی ( سه ساعته ) تا 45 گیگ دانلود میکنه .
مستند planet earth 2 رو با کیفیت REMUX گرفتم 78 گیگه. کف کردم . 33 مگ بیت ریت داره !
عکس از صفحه تلویزیون (55js8980)

8d1ee9f9e4bbc8f6b821603d42466864.jpg
ضمن تشکر
عکس که گویای گرافیک عالی هست و جسارتا اگر زحمتی نیست لینک سایت رو بدین و کمی بیشتر توضیح بدین البته اگر زحمتی نیست
در ضمن فیلم 4k رو از کدوم سایتها میشه دانلود کرد ؟ ترجیحا رایگان

• Like
Reactions: emperaturs
ضمن تشکر
عکس که گویای گرافیک عالی هست و جسارتا اگر زحمتی نیست لینک سایت رو بدین و کمی بیشتر توضیح بدین البته اگر زحمتی نیست
سلام.
رایگان که خیلی سخت گیر میاد اما این سایت ایرانی چند تایی فیلم 4k داره که رایگان میتونی دانلود کنی کم کم هم اضافه میکنه بهشون حجماشون هم زیاد نیست.
دانلود فیلم با لینک مستقیم
Bluray Remux | UHDMV.org
سایت دومی هم کلی فیلم remux داره که میتونی دانلود کنی البته باید اول لینکهارو مستقیم کنی بد دانلود کنی.
راحت هم میشه با 4g ایرانسل و طرح نامحدود شبانه دانلود کرد هر فیلمی بخوای هزینه زیادی هم نمیخواد بنظرم کسی که عاشق کیفیته تصویره بالاست باید تمام تلاششو بکنه که بهش برسه.
این سایت هم فیلم 4k زیاد میزاره البته یه بار دیگه هم گذاشتم اینجا لینکشو.حجماشونم بالاست با بیت ریت 61mb!!! البته خودم هنوز تست نکردم که ببینم چجوریه کیفیتشون/
tehPARADOX.COM Online Sharing Community - Forum

ضمن تشکر
دو راه داره یکی رایگان یکی پولی .
برای دانلود رایگان اول برید تو سایت https://torrentz2.eu یا سایت های تورنت مشابه. اسم فیلمی رو که میخواید دانلود کنید بنویسید و اخرش یه remux اظافه کنید .اگه اون سایت تورنت داشته باشه این کیفیت رو براتون میاره و بعد فایل تورنتشو بگیرید بدید به برنامه u toreent و رایگان دانلود کنید . برای دانلود پرسرعت سید های تورنت باید زیاد باشه مثلا بالای 20.
راه دوم پولی :
میرید تو سایت mul.ir که یک لیچر هست و اکانت میسازید بعد حجم میخرید مثلا برای 190 گیگ 20 و خورده ای هزار تومن . بعد میرید قسمت torrent و ip torrent رو انتخاب میکنید اونجا اسم فیلم و remux رو مینویسید . فرقش با رایگان اینه که اگر دو تا سید هم داشته باشه مورد نداره و مهمتر اینکه دنگ و فنگ u torrent هم ندارید و خود سایت براتون مستقیمش میکنه و با بالاترین سرعت ممکن دانلود میکنید .

دوستان و عزیزان :
آقایون کسی از این تلویزیون مدل : LG 43UH750V اطلاعاتی داره ؟
مثلا چه جوری ؟ ارزش خرید داره یا نه ؟ کسی از نزدیک تستش کرده ؟

رزولوشن 4K نیست ؟ این که شما میفرمایید این میشه دیگه

Planet.Earth.II.2016.E01.Islands.1080i.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.5.1-EPSiLON.mkv
File size : 13.1 GiB Duration : 58mn 35s Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 32.0 Mbps

دوستان پیشنهاد میکنم فیلمهای با کیفیت REMUX رو روی تلویزیون 4k ببینید خیلی حال میده . REMUX سورس اورجینال بلوری هست که هیچ تغییری تو بیت ریتش نمیدن و هر فیلم حدود 30 گیگ حجم داره .
من چند تا دانلود کردم دیدم حالا دیگه اصلا رغبت نمیکنم ریپ شده ببینم .

رزولوشن 4K نیست ؟ این که شما میفرمایید این میشه دیگه

Planet.Earth.II.2016.E01.Islands.1080i.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.5.1-EPSiLON.mkv
File size : 13.1 GiB Duration : 58mn 35s Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 32.0 Mbps

من هم نگفتم این ویدئو فورکا هست ! فورکا نسخه ریماکس فعلا چیز خاصی تو نت پیدا نمیشه ( که سورس اصلی بلوری فورکا باشه ) ولی دقت داشته باشید که برای فهمیدن کیفیت یک فیلم شما باید اول به بیت ریت اون نگاه کنید . هرچی بیت ریت تصویر بالاتر باشه کیفیت بهتری خواهید گرفت . شما الان میتونید فیلمهای فورکا دانلود کنید که حجم کمی داره با بیت ریت 3-4 هزار ولی یک پنجم کیفیت 1080p با بیت ریت مثلا 30 مگ رو هم نداره .

• Like
Reactions: Farhad-1
دوستان ممنونم اگر جواب بديد
من تو سايت داشتم نگاه ميكردم بين دو مدل w800c و x8000D
انطباق تصوير w800 رو ٩٦٠ زده
ولي x8000 ٢٤٠
خواستم بدونم واقعا تلويزيون 4k انقدر انطباق تصويرش پايينتره؟؟
اگرم نظر بديد كه كدوم يكيش بهتره بخرم ممنونم
هر دو مدل رو ٤٣ اينچش رو در نظر دارم
اساتيد كسي نيست جواب بده؟

سلام . بلاخره تی وی دستم رسید . بعد چند روز استفاده عملکردشو میگزارم . :-bd[-o<:)

nw8m_photo_2017-01-23_13-55-14.jpg

47dk_photo_2017-01-23_13-55-40.jpg

ssff_photo_2017-01-23_13-56-12.jpg

iq6y_photo_2017-01-23_13-56-52.jpg

q9we_photo_2017-01-23_13-56-42.jpg

zbot_photo_2017-01-23_13-57-06.jpg

<:-P:x

به به آقا ب ميمنت و خوشي . كاملا درك ميكنم موقع آنباكسينگ چه لذتي بردي
انشاالله ك لذتش رو هرچه بيشتر ببري . گيم روش بزنيو كلي كيف كني ...

اميدوارم ك چراغ تك تك OLED هاش برات روشن بمونه هميشه ...

حتما تست كردي دادا روي PRO نتيجش رو اعلام كن ببينيم 4k آپ اسكيل شده نسبت ب FHD چقد تفاوت داره ؟؟
مرسي

Sent from iPhone using Tapatalk

تلوزیونو خریدم گفتن فردا یا پس فردا میان . 2 روز .........:(~X(
2gyh_22.jpg

به به داداش مبارک باشه به خوشی استفاده کنی

با گارانتی اینقیمت خریدی یا بدون گارانتی ؟ اگه بدون گارانتی خریدی ممنون میشم آدرس جایی خریدی برام پی ام کنی ممنون

• Like
Reactions: THE.DARK.ANGEL
به به آقا ب ميمنت و خوشي . كاملا درك ميكنم موقع آنباكسينگ چه لذتي بردي
انشاالله ك لذتش رو هرچه بيشتر ببري . گيم روش بزنيو كلي كيف كني ...

اميدوارم ك چراغ تك تك OLED هاش برات روشن بمونه هميشه ...

حتما تست كردي دادا روي PRO نتيجش رو اعلام كن ببينيم 4k آپ اسكيل شده نسبت ب FHD چقد تفاوت داره ؟؟
مرسي

Sent from iPhone using Tapatalk

به به داداش مبارک باشه به خوشی استفاده کنی

با گارانتی اینقیمت خریدی یا بدون گارانتی ؟ اگه بدون گارانتی خریدی ممنون میشم آدرس جایی خریدی برام پی ام کنی ممنون

سلام . از همتون ممنونم . قیمتی که تو فاکتور برای تی وی نوشته (اونیکی یخچال هست) قیمت بدون حساب 9% مالیات ارزش افزوده هست . مالیات تو باییت فاکتور لحاظ شده .
قیمت دقیق و با حساب مالیات 9,095,000 تومان هست . به همراه گارانتی اصلی گولد ایران هست .
B6GI - OLEDB6GI

این GI که آخر مدلش هست مختص و مخفف گولد ایران هست

اینم بگم کسانی که گارانتی براش مهم نیست میتونن به قیمت 6,300,000 تومان از بانه یا سایت های بانه بگیرن . من یک نمونه براتون میگذارم .
قیمت تلویزیون اولد ال جی B6 تلویزیون 55 اینچ OLED ال جی مدل OLED55B6V

و تجربه چند ساعته از استفاده از این تی وی اینو بگم که OLED یک دنیای دیگست . و گرونترین تی وی های غیر اولد هم بهش نمیرسن. باز عملکرد کاملو بعدا میگذارم.

قربوننتون

• Like
Reactions: Xenon360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or