خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
پست قبلی دوستمون هم مدل خوبی معرفی کردن.ولی من هر چی جستجو کردم همچین مدلی رو داخل سایتهای ایرانی ندیدم.بانه هم فکر کنم نداره.
فکر کنم هنوز وارد بازار ایران نشده x800d
بجز این مدل و با توجه به خصوصیاتی که من میخوام چیزی تو بازار موجود هست؟

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

دوست عزیز اگه منظورتون تنظیماتی هست که توی کنسول اضافه شده اون رو وقتی روی اتومات میزاری خود کنسول یه چک می کنه اگه تلویزیون HDR رو داشته باشه فعال میشه و اگه تی وی ساپورت نکنه باز هم اتفاق خاصی نمیفته اون چشمکی که میزنه همون چک کردن تی وی هست. مال من هم دقیقا همین حالت رو داره. به نظر من سری های 2015 رو انتخاب کنید عالی هست مدل x9300c فک میکنم بتونی 55 اینچ رو با قیمتی حدود 9 میلیون خورده ای تهیه کنی برد کردید درسته 65 اینچ نیست ولی کیفیت خارق العاده ای داره اگه سایز خیلی بزرگ برات مهم نیست این بهترین انتخاب هست از طرفی دیگه دومین انتخابتون که بهترین انتخاب بعد از اون 9300c هست 65 اینچ x8500c هست که اونم همین دورو بر 9 میلیون پیدا میشه من کلی تحقیق کردم بهترین ها همین دو مدل هست توی 2015 که از هر لحاظ عالی هستند مخصوصا 9300c اگه سایز بزرگتر برات مهم تره بهترین گزینه 65x8500c هست.
توی سری 2016 یا همون D هم فقط 9300d عالی هست که اون بزرگترین عیبش اینپوت لگ بالای اون هست که متاسفانه بالای 49 میلی ثانیه هست و تأخیر رو احساس میکنی.

خیلی ممنون از پاسخ کاملتون- توی سایت بانه این مدل با بودجه من می خونه اما جزو مدلایی که معرفی کردین نیست ممنون میشم نظرتون رو بگین با در نظر گرفتن اینکه بیشترین استفاده من از TV تماشای فیلم و بازی ps4 هست ممنون
تلویزیون فورکای HDR اندروید سونی 65X930D قیمت در بانه خرید تلویزیون

سلام دوستان
قصد خرید یک تلویزیون 4K و HDR دارم برای گیمینگ و PS PRO ...
بودجه هم محدود هست ... این مدل سونی با توجه به بودجه ی پایین چجوره ؟ مدل 43X8000D
ممنون میشم راهنمایی کنید و نظر بدید . اگه مدل دیگه ای هم میشناسید معرفی کنید .

خواهش میکنم، x930 برای Movie که فوق العادست چون هم HDR خوب ساپورت میکنه هم عمق رنگ مشکی با توجه به اینکه از پنل نوع VA استفاده میکنه عمیق و خوب هست و کنتراست تصاویر هم به همین شکل مناسب هست تنها مورد منفی اون فقط اینپوت لگ بالاست چون بالای 49 میلی ثانیه باشه تاخیر رو احساس می کنید البته زیاد اختلاف فاحش نیست حدود 52 میلی ثانیه هست ولی همین مقدار احساس میشه. به نظر من مدل 8500c بهترین گزینه هست چون خودمم قصد تعویض تلویزیونم رو دارم البته من بخاطر سایز میخوام تعویض کنم نه کیفیت توی x8500c عمق رنگ مشکلی فوق العاده بالاست یعنی حتی از سری 9000 سونی هم بالاتر هست که این خودش عالی هست و اینپوت لگ هم حدود 35 که کاملا مناسب هست برای گیم نظر من روی x8500c هست در کل.

• Like
Reactions: s.1
سلام دوستان
بودجه هم محدود هست ... این مدل سونی با توجه به بودجه ی پایین چجوره ؟ مدل 43X8000D
مدل خوبیه. ولی هر چی گشتم داخل سایتهای ایرانی این مدل رو پیدا نکردم

سلام دوستان

به نظر مدل خوبی میاد
این هم فکر کنم بررسیش باشه
Sony X800D Review (XBR43X800D, XBR49X800D)

• Like
Reactions: mohsen2012
دوستان تلوزیون های انحنا دار برای بازی چطوره ؟ کسی بازی کرده روو این تلوزیونااا ؟
ببخشید کنارش اینم بپرسم برای دیدن شبکه صدا سیما چطوره ؟ چون هر جا میریم فیلم های فول اچ دی پلی کردن . ممنون

شارپ کلا برای گیم چیز مناسبی نداره منهیچ مدل مناسبی تا الان ازش ندیدم.
دوستان تلوزیون های انحنا دار برای بازی چطوره ؟ کسی بازی کرده روو این تلوزیونااا ؟
ببخشید کنارش اینم بپرسم برای دیدن شبکه صدا سیما چطوره ؟ چون هر جا میریم فیلم های فول اچ دی پلی کردن . ممنون
من منحنی پیشنهاد نمی دم مخصوصا برای گیم که قراره مدت زیادی ادم پاش بشینه کلا منحنی جز همین چیزهای زیبا اما بی کارایی هست اما با این 1 سری طرفدار خاص داره اگر فکر می کنید مناسب شما هست بخرید یکمی تصویر هم غیر واقی می شه حالت گود می گیره که اینم به شخصه دوست ندارم پیشنهادم همیشه تخت هست.

مدل خوبیه. ولی هر چی گشتم داخل سایتهای ایرانی این مدل رو پیدا نکردم

خیلی از مدل های سونی به ایران نمیاد یا سایزهاش این مدل فقط 55 با 65 هست. البته 1 سری از سایزها فقط هم برای مناطق خاص هست عین همین مدل

Last edited by a moderator:
سلام دوستان . تلوزیون hdr سامسونگ 40 اینچ موجود در بازار چیه ؟ اگه سایتی دارید من ببینم ممنون . اگه ندارید قیمت روزشو داشته باشید ممنون .

نظرتون در مورد این مدل هم میخواستم بدونم . کلا بودجه در همین حده فوقش ۲۰۰ ۳۰۰ تمن گرونتر. ممنون راهنمایی کنید
LG
43UH651
همچنین سامسونگ مدل 40jU7000

آخرین ویرایش:
با درود بر شما هموطن گرامی
یک LED 4k LG دارم که میخوام بفروشمش
به دلیل اینکه اصلا قابل مقایسه با تی وی قبلیم که ex720 سونی بود نیست و برگردم به برند واقعی خودمون یعنی سونی
اشکال قضیه اینجاست که واقعا گیج شدم که مونتاژ چه کشوری اصل هستش و کیفیت بهتری داره؟
چین؟ مالزی؟ اروپا؟ ژاپن که نایاب هست.. (پنل) ساخت کجا باید باشه؟ از نمایندگی بگیرم یا بدون گارانتی؟ یا زیاد وسواس به خرج ندم.
فقط برای تماشای فیلم و بازی با بودجه 5 میلیون چه مدلی رو پیشنهاد میدهید؟

سلام دوستان.با توجه به اینکه ps4 pro هم مدتی بعد میاد تصمیم گرفتم به فکر یه تی وی 4k+hdr10 باشم.مدل های samsung ks9500 و lg oled e6 تی وی هایی بود که انتخاب کردم.با توجه به اینکه این ها مدلهای 2016 هستن و تو بازار رسمی ندیدم باشن گفتم یه سری هم به فروشگاه بانه بزنم.در کمال تعجب قیمت e6 رو دیدم که حدود 7 تومن زده !!!! در حالیکه قیمت جهانیش تو آمازون اونم با یه تخفیف خوب الان 3500 دلار هست که با دلار 3500 تومنی میشه 12250 تومن !
اون مدل سامسونگ هم همینطور بود قضیش....اونم حدود 7 تومن بود ! در حالیکه قیمت اصلیش خیلی بالاتر از این حرفاست
میخواستم ببینم قضیه چیه...تا حالا کسی بوده که همچین خریدی داشته باشه از بانه ؟
خبر داشتم که تو بانه وسایل الکترونیکی ارزونتر میشه خرید ولی اینکه یه تی وی رو با اختلاف قیمت 7 میلیون !!!! بشه خرید واقعا جای تعجب داره.
ممنون میشم دوستانی که خرید مشابه داشتن راهنمایی کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or