دوست عزیز اگه منظورتون تنظیماتی هست که توی کنسول اضافه شده اون رو وقتی روی اتومات میزاری خود کنسول یه چک می کنه اگه تلویزیون HDR رو داشته باشه فعال میشه و اگه تی وی ساپورت نکنه باز هم اتفاق خاصی نمیفته اون چشمکی که میزنه همون چک کردن تی وی هست. مال من هم دقیقا همین حالت رو داره. به نظر من سری های 2015 رو انتخاب کنید عالی هست مدل x9300c فک میکنم بتونی 55 اینچ رو با قیمتی حدود 9 میلیون خورده ای تهیه کنی برد کردید درسته 65 اینچ نیست ولی کیفیت خارق العاده ای داره اگه سایز خیلی بزرگ برات مهم نیست این بهترین انتخاب هست از طرفی دیگه دومین انتخابتون که بهترین انتخاب بعد از اون 9300c هست 65 اینچ x8500c هست که اونم همین دورو بر 9 میلیون پیدا میشه من کلی تحقیق کردم بهترین ها همین دو مدل هست توی 2015 که از هر لحاظ عالی هستند مخصوصا 9300c اگه سایز بزرگتر برات مهم تره بهترین گزینه 65x8500c هست.
توی سری 2016 یا همون D هم فقط 9300d عالی هست که اون بزرگترین عیبش اینپوت لگ بالای اون هست که متاسفانه بالای 49 میلی ثانیه هست و تأخیر رو احساس میکنی.
خیلی ممنون از پاسخ کاملتون- توی سایت بانه این مدل با بودجه من می خونه اما جزو مدلایی که معرفی کردین نیست ممنون میشم نظرتون رو بگین با در نظر گرفتن اینکه بیشترین استفاده من از TV تماشای فیلم و بازی ps4 هست ممنون
تلویزیون فورکای HDR اندروید سونی 65X930D قیمت در بانه خرید تلویزیون