xfaild
کاربر سایت
توی دنیای دایناسورها این بیشتر شبیه غاز میمونهسلام
این مدل برای گیم خوبه: LG UH8500 Review (55UH8500, 60UH8500, 65UH8500, 75UH8500)
is a fake 4k TV
آخرین ویرایش:
توی دنیای دایناسورها این بیشتر شبیه غاز میمونهسلام
این مدل برای گیم خوبه: LG UH8500 Review (55UH8500, 60UH8500, 65UH8500, 75UH8500)
اگه میخوای کلا احساس نکنی باید کمتر از 30 میلی ثانیه باشه که البته همچین تی وی هایی هم کمن.برا خودم من الان 40.7 هست اینپوت لگ تی وی و بجز تو بازی مولتی کالاف تو بقیه بازیها تقریبا احساس نمیشه.تو بازیهای سریعی مثل مولتی پلیر کالاف که رقابتی هست هم بصورت خیلی کم احساس میکنی.پس اگه میخوای اذیتت کننده نباشه توصیه من اینکه زیر 40 میلی ثانیه بخریدوستان بهترین رنج input lag چنده برای بازی؟سونی مدل8500 الان تو ریویوها input lagشو دیدم دور و ور 93میلی ثانیه بود.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این مدل جز بهترین 1080p ها برای بازی هست من 3 سال پیش داشتم این مدل رو عالی هست اینپوت لگ اون حدود 19 هست که کمتر مدلی این اینپوت لگ رو داره کیفت تصویر هم خوب هست رنگ مشکی رو عمیق و خوب نمایش میده.دوستان عزیز میشه جواب سوال منم بدین قبلا پرسیدم کسی محل نداد![]()
![]()
تلویزیون خوبی هستش.دو نا مشکل داره
Ju7000 الان حدود ۱۸۵۰ هست . منم بودجم همین حول و حوشه . به نظر شما گزینه مناسبی میتونه باشه ؟ تصویرش توی مغازه دیدم . وضوح خوبی برای فیلم داشت . امیدوارم برای گیمینگ هم مناسب باشه .اگر دنبال به صرفه ترین هستین ju6000 با ju7000 مناسب کار شما هست اگر نه قیمت مهم نباشه ks8000 یا ks9000
البته ku7000 هم هست که فکر نکنم ایران باشه
دقت کنید برای hdr10 که اصل کاره باید سری 8 یا 9 فقط بگیرید که پل 10 بیتی دارن برای hdr هم هستن.
با سلام خدمت همه.والا اونقد اینجا مطلبها ی ضدو نقیض خوندم که گیج شدم.راستش من میخوام برا ps pro یه تلویزیون oled LG بخرم میخوام از اساتید این سایت کمک بگیرم.
این دو مدل چطوره ؟4k و hdr اش و همچنین input lag اش؟ EG92000GI و EG960T
خیلی ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.![]()
Ju7000 الان حدود ۱۸۵۰ هست . منم بودجم همین حول و حوشه . به نظر شما گزینه مناسبی میتونه باشه ؟ تصویرش توی مغازه دیدم . وضوح خوبی برای فیلم داشت . امیدوارم برای گیمینگ هم مناسب باشه .
تا جایی که یادمه جفت این مدل ها 55 اینا بودن برای گی چندان جالب نیستن اما برای کارهای دیگه عالی هستن. یا صبر کنید سری جدید که خیلی بهتره بیاد. خیلی هم دنبال hdr حداقل برای گیم نباشید چیز چندان شاخیم نیست مخصوصا 1 گیم الان داره تست کردم افتضاح بود.
این مدل از اولش هم سر کاری بود در ایران اگر دنبال سایز 40 که بانه ای هست می گردید هیچ کس نداره با همچین قیمتی هم نمی دش اما شما بازم بگرد شاید پیدا کردید. اما سایزهای دیگش پیدا می شه
گزینه ی مناسبی این سری برای گیم هست
درسته . سایز ۵۰ هم هست ولی دوره بره ۴ میلیونه . در مورد hu7000 چی ؟ اطلاع دارید توو بازار هست یا خیر ؟ سایر ۴۰ .
سلام نظر دوستان در مورد سامسونگ
48JU6980 چیه ؟؟
میخام بخرم زود فقط نظراتتون بگین چون تا آخر این هفته میخام یه تیوی بخرم .
سلام دوستان من میخوام یه تی وی واسه پرو بخرم میخواستم یدونم با نهایتا 3 ملییون هزینه چی برام از همه بهتره خودم نظرم رو مارک سامسونگ بیشتره ولی نظر شما برام خیلی مهمه در ضمن حالت منحنی برای گیم خوبه یا نه ممنون میشم نظرات خوببتون رو بدونم