خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان میخواستم یه TV مارک LG بگیرم 43 اینچ
شما با توجه به اینکه PS4 دارم چی رو پیشنهاد میدین؟
اهواز هستم و میتونم بدون گارانتی پیدا کنم
مدل خاصی رو پیشنهاد میدین؟

دوستان میخواستم یه TV مارک LG بگیرم 43 اینچ
شما با توجه به اینکه PS4 دارم چی رو پیشنهاد میدین؟
اهواز هستم و میتونم بدون گارانتی پیدا کنم
مدل خاصی رو پیشنهاد میدین؟
دوست عزیز از الجی بیا بیرون.led هاش تعریفی ندارن.4k در نظر دارید یا full hd؟
بودجه رو هم مشخص کنید تا راهنماییتون کنم

دوستان سلام

نظری یا تجربه ای در مورد این تی وی دارین ؟

samsung ks9995

تلویزیون ال ای دی هوشمند خمیده سامسونگ مدل 55KS9995 سایز 55 اینچ
مدل بسیار خوبی هستش.اینپوت لگ پایینی هم داره وبرای گیم عالی هستش ولی خرج از game mode اینپوت لگ بالای داره.
کنتراست عالی .نشت نور از گوشها اصلا نداره.مناسب برای اتاقهای پر نور.hdr رو به خوبی پشتیبانی میکنه
فقط زاویه دیدش یک مقدار بد هستش.
در خریدش شک نکن
Samsung KS9500 Review (UN55KS9500, UN65KS9500)

Last edited by a moderator:
Full HD مد نظرم هست
والله واسه بدون گارانتی ها 43 اینچ LG حدود 1 میلیون 300 کنار گذاشته بودم
اما اگه چیز خاصی هم مدنظرتون هست بگید بودجه رو زیادتر میکنم
4k فکر نمیکنم بکار من بیاد

سلام دوستان برای pro میخواستم تلوزیون hdr بگیرم دو مدل مدنظرمه یکی سونی x8500d ک حدود 4500 یکیم سامسونگ ks8985 ک قیمتش 7800 فرقشون بشدت زیاده تو قیمت اما تو ویدیوها تعریف زیاده شده از سونیه اگه اختلاف تصویرشون خیلی بالا نیست بنظرتون سونی گزینه مناسبیه؟

ما هم این مدل رو خریدیم . 40JU6990 UHD 4K ( البته در خارج کشور با نام ju6500 شناخته میشه که از rtings نمره ۷/۴ گرفته که با توجه قیمتش به نظرم نمره خوبیه )
قیمت شیراز ۲۵۵۰
یه دس مورتال و PES زدیم تصویر بد نیس . وضوحش خوبه . بازی سریع بازی نکردم ببینم لگش چطوره .​

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بدون اطلاع و با غرض لطفا نظر ندهید.اتفاقا به نظر من برند LG این سالها به شدت پیشرفت کرده وسهم عمده بازار رو ازآن خودش کرده و برند سونی هم تو این چند سال تلویزیونهاش افت کرده.من خودم شخصا مقایسه خیلی دقیق وحرفه ای کردم بین سه برند اصلی و از نزدیک هم گیم بازی کردم فقط میتونم اینو بگم که OLED LG یه سروگردن قویتر وبهتر از بقیه تلویزیونهای موجوده.
اونایی که پول دارن و میخوان تلویزیون خوبی بخرن اصلا شک نکنن فقط OLED LG بخرن.هرچی پول بیشتر جنس بهتر=D>=D>=D>=D>:x:x:x:x:x:x

دوست عزیز بدون اطلاع و با غرض لطفا نظر ندهید.اتفاقا به نظر من برند LG این سالها به شدت پیشرفت کرده وسهم عمده بازار رو ازآن خودش کرده و برند سونی هم تو این چند سال تلویزیونهاش افت کرده.من خودم شخصا مقایسه خیلی دقیق وحرفه ای کردم بین سه برند اصلی و از نزدیک هم گیم بازی کردم فقط میتونم اینو بگم که OLED LG یه سروگردن قویتر وبهتر از بقیه تلویزیونهای موجوده.
اونایی که پول دارن و میخوان تلویزیون خوبی بخرن اصلا شک نکنن فقط OLED LG بخرن.هرچی پول بیشتر جنس بهتر=D>=D>=D>=D>:x:x:x:x:x:x
دوست عزیز شما هم اول پست من رو درست بخون بعد نقل قول کن.
من نوشتم led هاش تعریفی نیستند.کی حرفی از oled زد شما خودتو انداختی وسط.!؟

درود دوستان
یکی از دوستان نزدیک من حدود 10 عدد تلویزیون برای گمت نت ps4 و X1 می خواد خرید کنه، با توجه به بودجه ای که برای هر تلویزیون در نظر گرفته (بین 1250 تا 1400) و حداقل سایزی که مد نظرش هست (40 اینچ) چه گزینه هایی رو می تونید معرفی کنید؟ خودش ارزون ترین مدل سونی 40 اینچ رو از بانه داشت سفارش می داد که من پیشنهاد کردم صبر کنه تا از شما دوستان مشاوره بگیرم. ممنون می شم با لینک خرید راهنمایی کنید

دوستان OLED رو پیشنهاد میکنن؟
شنیدم فقط LG تولید میکنه و قیمتش رو هم خبری ندارم
کسی راجع به این نظری داره؟

پ.ن: با توجه به سرچ هایی که زدم تویه سایت LG انگار OLED سایز 43 نداره و مختص سایز های بزرگ هست!

دوست عزیز شما هم اول پست من رو درست بخون بعد نقل قول کن.
من نوشتم led هاش تعریفی نیستند.کی حرفی از oled زد شما خودتو انداختی وسط.!؟
دوست عزیز oled فوق العاده گرونه و خیلی از اون ها اصلا input lag خوبی ندارن برای گیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or