از الجی و سامسنوگ که فقط مونده دمپایی تولید نکنن انتظار 4k و HDR واقی نداشته باشید![]()
دوست عزیز از الجی بیا بیرون.led هاش تعریفی ندارن.4k در نظر دارید یا full hd؟دوستان میخواستم یه TV مارک LG بگیرم 43 اینچ
شما با توجه به اینکه PS4 دارم چی رو پیشنهاد میدین؟
اهواز هستم و میتونم بدون گارانتی پیدا کنم
مدل خاصی رو پیشنهاد میدین؟
مدل بسیار خوبی هستش.اینپوت لگ پایینی هم داره وبرای گیم عالی هستش ولی خرج از game mode اینپوت لگ بالای داره.دوستان سلام
نظری یا تجربه ای در مورد این تی وی دارین ؟
samsung ks9995
تلویزیون ال ای دی هوشمند خمیده سامسونگ مدل 55KS9995 سایز 55 اینچ
Full HD مد نظرم هستدوست عزیز از الجی بیا بیرون.led هاش تعریفی ندارن.4k در نظر دارید یا full hd؟
بودجه رو هم مشخص کنید تا راهنماییتون کنم
دوست عزیز بدون اطلاع و با غرض لطفا نظر ندهید.اتفاقا به نظر من برند LG این سالها به شدت پیشرفت کرده وسهم عمده بازار رو ازآن خودش کرده و برند سونی هم تو این چند سال تلویزیونهاش افت کرده.من خودم شخصا مقایسه خیلی دقیق وحرفه ای کردم بین سه برند اصلی و از نزدیک هم گیم بازی کردم فقط میتونم اینو بگم که OLED LG یه سروگردن قویتر وبهتر از بقیه تلویزیونهای موجوده.دوست عزیز از الجی بیا بیرون.led هاش تعریفی ندارن.4k در نظر دارید یا full hd؟
بودجه رو هم مشخص کنید تا راهنماییتون کنم
دوست عزیز شما هم اول پست من رو درست بخون بعد نقل قول کن.دوست عزیز بدون اطلاع و با غرض لطفا نظر ندهید.اتفاقا به نظر من برند LG این سالها به شدت پیشرفت کرده وسهم عمده بازار رو ازآن خودش کرده و برند سونی هم تو این چند سال تلویزیونهاش افت کرده.من خودم شخصا مقایسه خیلی دقیق وحرفه ای کردم بین سه برند اصلی و از نزدیک هم گیم بازی کردم فقط میتونم اینو بگم که OLED LG یه سروگردن قویتر وبهتر از بقیه تلویزیونهای موجوده.
اونایی که پول دارن و میخوان تلویزیون خوبی بخرن اصلا شک نکنن فقط OLED LG بخرن.هرچی پول بیشتر جنس بهتر![]()
دوست عزیز oled فوق العاده گرونه و خیلی از اون ها اصلا input lag خوبی ندارن برای گیمدوست عزیز شما هم اول پست من رو درست بخون بعد نقل قول کن.
من نوشتم led هاش تعریفی نیستند.کی حرفی از oled زد شما خودتو انداختی وسط.!؟
داداش پستتو ویرایش کن.دوست عزیز oled فوق العاده گرونه و خیلی از اون ها اصلا input lag خوبی ندارن برای گیم