Niko Bellic
کاربر سایت
HDR رو مانیتوری هنوز نیومده؟؟![]()
سلام مبارک باشه رفیقمن یدونه ال جی uh850v گرفتم امادم برای پرو .تلویزیون فوق العاده ایه.سایز ۴۹ با ۵۵ ۶۵ داره من ۴۹ برای اتاقم گرفتم.هم 4k داره هم hdr قیمتشم مناسبه .![]()
فاصلم با تلویزیون حدود ۴ متر میشه البته چاره ای نداشتم کوچکترین سایزش ۴۹ بود وگرنه خودم ۴۲ راغب بودم .قیمتش ۳ و نیم در اومد البته یه تی وی سونی داشتم ازم یکو نیم برداشت ۲ تومن دادم.کلا به نظرم بهترین انتخاب برای بازی همین تی وی هست .یه مقاله هم میخوندم در مورد تی وی هایی که تکنولوژی hdr دارن این تی وی را پیشنهاد داده بود حالا پرو بیاد یه تست رو یه بازی بگیرم ببینم چی در میادسلام مبارک باشه رفیق
اتاق شما چند متره؟
فاصلتون با TV چقدر هستش؟
داداش چند خریدی؟
دوست عزیز مبارکت باشه ولی tv خوبی نگرفتی متاسفانه.بازم مبارکت باشهفاصلم با تلویزیون حدود ۴ متر میشه البته چاره ای نداشتم کوچکترین سایزش ۴۹ بود وگرنه خودم ۴۲ راغب بودم .قیمتش ۳ و نیم در اومد البته یه تی وی سونی داشتم ازم یکو نیم برداشت ۲ تومن دادم.کلا به نظرم بهترین انتخاب برای بازی همین تی وی هست .یه مقاله هم میخوندم در مورد تی وی هایی که تکنولوژی hdr دارن این تی وی را پیشنهاد داده بود حالا پرو بیاد یه تست رو یه بازی بگیرم ببینم چی در میاد
برای چی متاسفانه؟مشکل این tv چیه؟دوست عزیز مبارکت باشه ولی tv خوبی نگرفتی متاسفانه.بازم مبارکت باشه
اتفاقا فوق العاده است برای کاری که من میخوام باهاش انجام بدم فقط بازی همین و بس . هم 4k داره هم hdr داره هم قیمتش مناسبه . اگه گزینه بهتری داری بگو .این تلویزیون تازه وارد بازار ایران شده هنوز امتحان خاصی پس نداده که بخوایم بگیم تی وی خوبی نیست .دوست عزیز مبارکت باشه ولی tv خوبی نگرفتی متاسفانه.بازم مبارکت باشه
خیلی سایتها هستند که خیلی چیزها هم میگن.منبعتو سعی کن از جاهای مختلف داشته باشی نه فقط حرف یک سایت.البته اگه از ترجمه یک سایت معتبر باشه خوب میشه تا حدودی بهش تکیه کرد.ولی به قول خودت این تلویزیون تازه اومده تو ایران و بر فرض اینم که سایتهای ایرانی متخصصان و ابزارهایی داشته باشن که بتونن تستهای مختلف رو روی تلویزیون انجام بدن باید اول تلویزیون به دستشون رسیده باشه دیگهاتفاقا فوق العاده است برای کاری که من میخوام باهاش انجام بدم فقط بازی همین و بس . هم 4k داره هم hdr داره هم قیمتش مناسبه . اگه گزینه بهتری داری بگو .این تلویزیون تازه وارد بازار ایران شده هنوز امتحان خاصی پس نداده که بخوایم بگیم تی وی خوبی نیست .
اندازه تصویر: 49 – 55 – 65 اینچ
قیمت جهانی: بین 900 تا 1700 دلار
قیمت در ایران: بین 3 میلیون تا 6 میلیون تومان
شاید در نگاه اول برخی از مشخصات این تلویزیون از مدل پاناسونیک ضعیف تر به نظر برسد، اما قیمت فوق العاده مناسب و دسترسی آسان برای خرید، و البته پشتیبانی از محتوای دالبی ویژن آن را به دومین انتخاب برتر ما برای گیمینگ HDR تبدیل کرده است. ال جی در سال های اخیر با سیاست عرضه تلویزیون های ارزان اما با کیفیت، بخش اعظمی از بازار جهان و به خصوص ایران را از آن خود کرده است.
UH850V با میزان تاخیر تصاویر 48 میلی ثانیه در حالت HDR بدون شک تجربه ای بی نظیر در اختیار مخاطب قرار می دهد. اما همچون سایر پنل های IPS موجود در بازار از روشنایی حداکثری 500 بهره می برد و از کسب استاندارد مشهور باز مانده است. اما طیف وسعت رنگ آن به 90 درصد رسیده و عمق رنگ چشم نوازی ارایه می کند.
این تلویزیون جزو معدود نمایشگر های ارزان قیمتی است که از تکنولوژی دالبی ویژن پشتیبانی کرده و اگر شایعات استفاده از پروژه اسکورپیو از این فناوری محقق شود، می توانید در بهترین شرایط ممکن آن را تجربه کنید. این محصول زیبای ال جی یقینا مقرون به صرفه ترین تلویزیون 4K است که می توانید برای گیمینگ HDR خریداری کنید.
این متن یه سایت تخصصی در مورد این تلویزیون هستش.
ممنون از تحلیلت .ببین من قبل از اینکه این تی وی را بگیرم تحقیق کرده بودم فقط به مطالب سایت ها بسنده نکردم از کسی هم که خریدم خواهر زاده ام هست که تو امین حضور کار میکنه خودشم گیمره برای خودشم برداشته به منم پیشنهاد داد .خیلی سایتها هستند که خیلی چیزها هم میگن.منبعتو سعی کن از جاهای مختلف داشته باشی نه فقط حرف یک سایت.البته اگه از ترجمه یک سایت معتبر باشه خوب میشه تا حدودی بهش تکیه کرد.ولی به قول خودت این تلویزیون تازه اومده تو ایران و بر فرض اینم که سایتهای ایرانی متخصصان و ابزارهایی داشته باشن که بتونن تستهای مختلف رو روی تلویزیون انجام بدن باید اول تلویزیون به دستشون رسیده باشه دیگه.کلا من به تلویزیون شما کاری ندارم و اصلا نمیدونم چه جوری باشه و مبارکت هم باشه .این رو برای سایتهایی مثل دیجیکالا یا ... گفتم که سایتهای شاخی هستن در فروش کالا توی ایران و متاسفانه خیلیا بر اساس همین روی بررسیهای این سایتها خرید میکنن.البته نمیگم سایت دیجیکالا یا سایتهای مشابه بد هستن ولی هدف این نوع سایتها با همه تلاششون برای خدمتگزاری به مشتری و انواع پرسش و پاسخ و فیلم و بررسی و اینا ....در درجه اول فروش کالاشون هست.این مطلب رو گفتم که فقط میخوای چیزی بخری منابع درست برای خوندن بررسیها رو تشخیص بده و فقط به یک منبع هم اکتفا نکن.تلویزیونت هم مبارکت باشه
![]()
دوست عزیز درسته قیمت مناسبی،داره ولی از اون ور از کیفیت تصویر تلویزیون زدن.اولا از پنل ips استفاده کردن.کنتراست بشدت پایینی داره. بسیار مشکی کم عمقی داره.دوما نشت نور داره.این مواردی که گفتم اگر داخل اتاق تاریک باشی بیشتر خودشو نشون میده.شما به صرف اینکه 4k وhdr داره وقیمت مناسبی داره رفتی این tv رو خریدی.ولی انتخاب مناسبی نبوده.ممنون از تحلیلت .ببین من قبل از اینکه این تی وی را بگیرم تحقیق کرده بودم فقط به مطالب سایت ها بسنده نکردم از کسی هم که خریدم خواهر زاده ام هست که تو امین حضور کار میکنه خودشم گیمره برای خودشم برداشته به منم پیشنهاد داد .
وقتی شما میگید یه کالا خوب نیست باید دلیل بیارید که چرا خوب نیست کالای جایگزین تو اون رنج قیمت مثال بیارید 2 تا کالا را با هم مقایسه و در نهایت نتیجه گیری کنید که کدوم بهتره.این که مثل اون دوستمون فقط تو یه جمله بگید که این تی وی خوب نیست فکر نمی کنم جالب باشه.
مشهوده که این تی وی که من خریدم بهترین تی وی دنیا که نیست اما به نظرم با تحقیقاتی که خودم کردم از این ور و اونور با توجه به قیمت و امکانات جزو گزینه های مناسب برای خرید هست.اینم در نظر داشته باشید که تکنولوژی hdr هر روز در حال پیشرفت هست و گزینه های بیشتری در اختیار ادم قرار میگیره اما چیکار کنم که من باید فاینال 15 را در بهترین کیفیت بازی کنم![]()
سری ks فکر کنم.js هم بعضی از مدلهاشاز سامسونگا کدوم سریش قابلیت hdr داره؟
تو ایران هستن این مدلاش؟سری ks فکر کنم.js هم بعضی از مدلهاش
Ks8500 رو،بهت پیشنهاد،میدم.کیفیت تصویرش محشره.اینپوت لگ بسیار پایین در حالت گیم حدود 21 میلی ثانیه هست.از hdr به خوبی،پشتیبانی،میکنه.مشکی بسیار عمیق.نشت نور بسیاز کم.داخل اتاقهای پور نور مشکلی،ایجاد نمیکنهتو ایران هستن این مدلاش؟
برا گیم کدوم سری پیشنهاد میشه؟