خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام، من هم دقیقا دغدغم همین Full HD بودنش هست که تو خریدش شک دارم ..

• رنج قیمت حول و حوش ۵ تومن فقط هم ۵۵ میخوام..
  • اصلا با این قیمت 4K که ارزش خرید داشته باشه پیدا میشه؟‌ چون تا جایی که دیدم 4K های OLED خیلی جذاب هستند و نمیدونم تو این رنج چیزی که ارزش خرید داشته باشه هست با نه.. راستی از Curved هم خوشم میاد
  • یه توضیحی هم در مورد OLED ها و 4K ها میدید؟‌ کدومش مهمتره تو کیفیت؟ از این جهت میپرسم که هر 4KTV که میبینم کیفیت تصویرش خارق العادست OLED هست پنلش
درود دوستان OLED بشدت گرونه مدلهای قدیمی فک کنم نزدیک 20 تا 25 میلیون هستند و مدلهای 2016 که HDR دار هستن هم که هنوز موجود نشده پس اگر خیلی پول ندارید اصلا دورشو خط بزنید.
من دو مدل خوبی رو تا الان وارد ایران شده رو معرفی میکنم برای اونایی که میخوان از PS4 PRO یا PC GAMING لذت ببرن.

SONY 55X8500D 4K HDR
LG UHD TV 55" UH651V
قیمتها به ترتیب سونی 4300 و الجی 2900

سلام، من هم دقیقا دغدغم همین Full HD بودنش هست که تو خریدش شک دارم ..

• رنج قیمت حول و حوش ۵ تومن فقط هم ۵۵ میخوام..
  • اصلا با این قیمت 4K که ارزش خرید داشته باشه پیدا میشه؟‌ چون تا جایی که دیدم 4K های OLED خیلی جذاب هستند و نمیدونم تو این رنج چیزی که ارزش خرید داشته باشه هست با نه.. راستی از Curved هم خوشم میاد
  • یه توضیحی هم در مورد OLED ها و 4K ها میدید؟‌ کدومش مهمتره تو کیفیت؟ از این جهت میپرسم که هر 4KTV که میبینم کیفیت تصویرش خارق العادست OLED هست پنلش
دوست عزیز اگر کیفیت تصویر عالی میخوای که هم4kباشه وهم hdr داشته باشه وهمچنین کنتراست عالی،داشته باشه مخصوصا برای فیلم دیدن پیشنهاد من
Samsung 55 ks8500 هست
نقدهایی که بهش شده عالی هست.
البته باید بودجتو افرایش بدی.بانه فکر کنم 6500 هست.سونی رو پیشنهاد نمیکنم.

درود دوستان OLED بشدت گرونه مدلهای قدیمی فک کنم نزدیک 20 تا 25 میلیون هستند و مدلهای 2016 که HDR دار هستن هم که هنوز موجود نشده پس اگر خیلی پول ندارید اصلا دورشو خط بزنید.
من دو مدل خوبی رو تا الان وارد ایران شده رو معرفی میکنم برای اونایی که میخوان از PS4 PRO یا PC GAMING لذت ببرن.

SONY 55X8500D 4K HDR
LG UHD TV 55" UH651V
قیمتها به ترتیب سونی 4300 و الجی 2900
این مدل سونی و الجی کنتراست جالبی ندارن
سونی فکر کنم پنلش ips هست و مشکی عمیقی نداره وکنتراست به شدت پایینی داره

Last edited by a moderator:
هر دو مدل ips هستن و اون اعداد و ارقام کنتراست همش تبلیغاتیه مهندس. بعد هم بنده عرض کردم بهترین مدلهای موجود الان در ایران حالا اگر بهتر از این دو مدل هست لطفا معرفی کنین.

عزیز خوب این مدلی که فرمودید قیمتش بیشتر هست ولی اگه تا این حد هزینه کنم گزینه بهتری تا ۷ تومن نیست ؟ فرضا OLED بشه گرفت !

دوست عزیز اگر کیفیت تصویر عالی میخوای که هم4kباشه وهم hdr داشته باشه وهمچنین کنتراست عالی،داشته باشه مخصوصا برای فیلم دیدن پیشنهاد من
Samsung 55 ks8500 هست
نقدهایی که بهش شده عالی هست.
البته باید بودجتو افرایش بدی.بانه فکر کنم 6500 هست.سونی رو پیشنهاد نمیکنم.

الان نکته همینه که با ۵ تومن یکی از این مدل هایی که دوستمون فرمودن رو میشه گرفت ، ایا اینا بهترن یا برم سراغ همون 55W800 !
شما هیچ پیشنهادی تو رنج ۵ ندارید؟

شما نظرتون چی هست به هر حال قیمت مدل هایی که شما معرفی کردید خیلی از 55KS8500 کمتر هست!
البته اینطور که شما فرمودید هم فکر نمیکنم باشه که OLED از ۲۰ تا ۲۵ ! فکر کنم زیر ۱۰ تومن هم بشه OLED خوب گرفت !

هر دو مدل ips هستن و اون اعداد و ارقام کنتراست همش تبلیغاتیه مهندس. بعد هم بنده عرض کردم بهترین مدلهای موجود الان در ایران حالا اگر بهتر از این دو مدل هست لطفا معرفی کنین.

مهندس من هم این اعداد وارقام رو از تو هوا نیاوردم
ازسایت تخصصی بررسی تلویزیون( سایت rtings) نقل قول کردم.
از این به بعد حرف شما رو گوش کنیم چطوره!؟

عزیز خوب این مدلی که فرمودید قیمتش بیشتر هست ولی اگه تا این حد هزینه کنم گزینه بهتری تا ۷ تومن نیست ؟ فرضا OLED بشه گرفت !

الان نکته همینه که با ۵ تومن یکی از این مدل هایی که دوستمون فرمودن رو میشه گرفت ، ایا اینا بهترن یا برم سراغ همون 55W800 !
شما هیچ پیشنهادی تو رنج ۵ ندارید؟
از لحاظ کنتراست و مشکی عمیق که برتری کامل با w800 هست ولی اون مدل سونی x8500d هم 4k هست هم hdr داره ولی کنتراست به شدت پایینی داره.انتخاب با خودته.به نظر من اگر نمیخوای بیشتر هزینه کنی وفاصلت با تلویزیون 4-5 متر هست w800 بگیر.در غیر اینصورت نظرم روی همون مدل سامسونگ ks8500 هست
Oled های الجی الان خیلی کمیاب شدن وقیمتهاشون بالای 10 میلیون هست

مهندس من هم این اعداد وارقام رو از تو هوا نیاوردم
ازسایت تخصصی بررسی تلویزیون( سایت rtings) نقل قول کردم.
از این به بعد حرف شما رو گوش کنیم چطوره!؟
حرف شما کاملا درسته الان که نگاه کردم اون lg UH6500 که الان برای فروش توی ایران برای بازی نمرات پایینی داره شاید دلیلش اسفاده از ips هستش.

شما نظرتون چی هست به هر حال قیمت مدل هایی که شما معرفی کردید خیلی از 55KS8500 کمتر هست!
البته اینطور که شما فرمودید هم فکر نمیکنم باشه که OLED از ۲۰ تا ۲۵ ! فکر کنم زیر ۱۰ تومن هم بشه OLED خوب گرفت !
اون سونی گزینه عالی هست برای خرید چون سیستم عامل اندروید , 4کا و hdr داره. یا اگر بخوایید بهترین تی وی جهان رو بخرید که lg old 4k hdr بهترین گزینه هست شما به اسمش نگاه کنی متوجه میشی که چه هیولایه. البته قیمتش کمر شکنه.

• Like
Reactions: mohsen2012
سلام بودجه ام برای خرید مانیتور خیلی کمه
یدونه LG w2261vp کارکرده دیدم میگه برای بازی با پلی 4 خیلی عالیه و 250 تومن ارزش داره بخرم؟ برای استفاده با پلی 4 مشکلی نداره؟

سلام و درود فراوان
یه TV معرفی کنید واسه گیم فقط
کیفیت تصویرش تو بازی خوب باشه
واسه تو اتاق میخوام حد اکثر 50 اینچ باشه
مدل w800 Sony تو نمایندگیش میداد به 4 تومن سایز 50بود انگاری ....
خیلی ممنون

سلام دوستان .....ما تو فکر خرید ps4 هستیم و بودجمونم برا خرید مانیتور 700 تا 800 تومنه به نظر شما مانیتور
benq gl2460 hm led monitor تو این رده برا گیم خوب هست یا شما پیشنهاد بهتری دارین؟البته ملاک من سایز بزرگتر هستش که تو این مورد سایز 24 اینچ برا گیم به نظرم مناسب باشه....

دوستان به نظرتون تلویزیون تلویزیون ال ای دی سونی 42W700B SONY ارزش خرید داره برای بازی

و اگه میشه از سری سامسونگ و LG چه مدلی برا بازی خوبه(در حد 2.5 تومن.3 بعدی برام مهم نیست)

آخرین ویرایش:
سلام بودجه ام برای خرید مانیتور خیلی کمه
یدونه LG w2261vp کارکرده دیدم میگه برای بازی با پلی 4 خیلی عالیه و 250 تومن ارزش داره بخرم؟ برای استفاده با پلی 4 مشکلی نداره؟
این مانیتور فوق العادس . 7 سال پیش واسه PS3 گرفته بودمش.متاسفانه خراب شد ولی کیفیت تصویر عالی داره

• Like
Reactions: yar_66
این مانیتور فوق العادس . 7 سال پیش واسه PS3 گرفته بودمش.متاسفانه خراب شد ولی کیفیت تصویر عالی داره
درسته خریدمش کارکردشو طرف چندسال داشتش یبار منبع تغذیشو داده نمایندگی درست کرده بعد سوکت hdmi خراب شده یه برد جدید روش انداخته و برد قدیمیشو هم بهم داد که اتفاقی برای این برد افتاد اونوهم داشته باشم.
فقط شما میدونی این مانیتور میتونه از قابلیت hdr کنسول پلی 4 استفاده کنه؟ تو تنظیمات کنسول روشن کردم این حالتو ولی نمی دوم کار میکنه یا نه

درسته خریدمش کارکردشو طرف چندسال داشتش یبار منبع تغذیشو داده نمایندگی درست کرده بعد سوکت hdmi خراب شده یه برد جدید روش انداخته و برد قدیمیشو هم بهم داد که اتفاقی برای این برد افتاد اونوهم داشته باشم.
فقط شما میدونی این مانیتور میتونه از قابلیت hdr کنسول پلی 4 استفاده کنه؟ تو تنظیمات کنسول روشن کردم این حالتو ولی نمی دوم کار میکنه یا نه
HDR نداره عزیز.این مانیتور خیلی قدیمی هست واسه اون دورانی هست که تازه 1080 مد شده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or