^^^
Shr776@
من الان W670 رو دارم خیلی هم ازش راضیم ، به شما هم W670 رو پیشنهاد میکنم چون قیمت خوبی نسبت به کاراییش داره ولی 3D نیستش اما فیل*تر شانه ای 3D داره مثل W804 ، یه نکته ای هم در نظر بگیر که PS4 فعلا بازی 3D نداره اگه W804 بگیری فعلا باید فیلم سه بعدی باهاش ببینی ،
یه تکنولوژی جدیدی هم داره W804 به اسم Triluminos که تصویر رو شفاف تر و رنگ ها رو هم پر رنگ تر نشون میده از نزدیک هم دیدم ولی به شخصه حاضر نشدم یک میلیون بالاتر بدم بخاطر همچین چیزی چون اونطوری هم که فکر کنی تفاوت نداره ، نمیگم تفاوت نداره چرا داره ولی نه خیلی زیاد :d
من خودم بدون گارانتی گرفتم اگه بدون گارانتی بخوای همونجا برات تست پیکسل و تایمر میکنه اگه پیکسل ها سالم باشه و نسوخته باشه و تایمرش هم صفر باشه یعنی تا بحال استفاده نشده مشکلی نداره سال ها برات کار میکنه
جواب سوال دومت هم اینکه هیچ مشکلی پیش نمیاد تی وی 3D نداره پس بازی هم 3D اجرا نمیشه
اون پنج ویژگی رو هم که زدی که البته گزینه دوم رو داره W670 ، جنگولک بازیه کاربرد خاصی نداره :d
راستی یه سوال از دوستانی که W670 دارن یا مدل های دیگه ای که آدابتور دارن ، وقتی تی وی خاموشه توی آدابتور همش یه صدا ویززززز میده ولی وقتی روشنش میکنم صداش قطع میشه وقتی هم که توی برق نیست طبیعتا صدایی نداره ، به همچین چیزی بر خوردین برای شما هم این جوریه ؟ مهمه برام ممنون میشم جواب بدین