خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
با بودجه 900 تا 1 تومان LED یا مانیتور چی پیشنهاد میدین؟

من به تازگی یه Asus VX228H خریدم 730 تومان.حرف نداره! شما میتونی VX238H رو اگر در بازار گیر اوردید با اون رنج قیمت بخرید.پشیمون نمیشی...2 تا HDMI خروجی صدا-اسپیکر-LED-8000000:1 contrast و از همه مهمتر برای ما گیمر ها ریسپانس تایم 1 MS ...با گارانتی 3 ساله ویستا...دیگه چی از این بهتر؟!

دوستان من یه تلویزیون مدل پاناسونیک made in japan دارم ولی قدیمیه 42 اینچه و ازش برای ps3 و کامپیوتر استفاده میکنم به دیوارم وصله پلاسما مدل viera هست
به نظرتون روی ps4 جواب میده بدون برفک و ... ؟

سلام بر همه دوستان
لطفا برای خرید تلویزیون مناسب بین دو مدل زیر راهنمایی کنید
42 W670
42 W804

این دو مدل در کل تفاوت زیادی با هم ندارن
کنتراست 804 400 هست و کنتراست 670 حدود 200 هست
و اینکه 804 سه بعدی هست و 670 معمولی
تفاوت قیمتشون هم حدود 1.200 هست
قیمت 804 با گارانتی حدود 3.7 هست و قیمت 670 با گارانتی حدود 2.6

از دوستانی که این دو مدل رو دارن درخواست دارم یه راهنمایی برای خرید بکنن

استفاده هم برای ماهواره و همچنین بازی هست

انتخاب خود من 670 هست
احساس میکنم با این اختلاف قیمت خرید 670 منطقی تر هست و فکر میکنم اینقدر تفاوتی با هم نداشته باشن به جز بحث سه بعدی که کمتر بکار میاد

1- یه نکته هم در مورد بدون گارانتی خریدن هست که قیمت 670 بدون گارانتی حدود 1.9 هست
خواستم بدونم اصلا خرید بدون گارانتی کار درستی هست و ریسک بالایی نداره؟
بهتر نیست به جای خرید با گارانتی با قیمت کمتر یه مدل مناسب بخریم و مابقی پول رو یه سینمای خانگی یا یه دوربین یا چیزی دیگری خرید کنیم؟

2-و اینکه اگر مدل 670 بخریم چون سه بعدی نیست در بازیهای سه بعدی کنسول به مشکل میخوریم یا نه؟
منتظر کمک دوستان هستم
با تشکر

- - -ویرایش - - -

پیرو مطالب بالا این 5 ویژگی در مدل 804 هست که در 670 نیست
کسی میدونه کاربردشون دقیقا چیه؟

1-
جستجوگر سریع برنامه دلخواه Fast Zapping
2-
One-touch Mirroring
3-
Screen Mirroring
4-
ورودی صوتی آنالوگ برای HDMI
البته ظاهرا ویژگی 2 در مدل 670 هم هست فکر کنم

^^^
Shr776@

من الان W670 رو دارم خیلی هم ازش راضیم ، به شما هم W670 رو پیشنهاد میکنم چون قیمت خوبی نسبت به کاراییش داره ولی 3D نیستش اما فیل*تر شانه ای 3D داره مثل W804 ، یه نکته ای هم در نظر بگیر که PS4 فعلا بازی 3D نداره اگه W804 بگیری فعلا باید فیلم سه بعدی باهاش ببینی ، یه تکنولوژی جدیدی هم داره W804 به اسم Triluminos که تصویر رو شفاف تر و رنگ ها رو هم پر رنگ تر نشون میده از نزدیک هم دیدم ولی به شخصه حاضر نشدم یک میلیون بالاتر بدم بخاطر همچین چیزی چون اونطوری هم که فکر کنی تفاوت نداره ، نمیگم تفاوت نداره چرا داره ولی نه خیلی زیاد :d
من خودم بدون گارانتی گرفتم اگه بدون گارانتی بخوای همونجا برات تست پیکسل و تایمر میکنه اگه پیکسل ها سالم باشه و نسوخته باشه و تایمرش هم صفر باشه یعنی تا بحال استفاده نشده مشکلی نداره سال ها برات کار میکنه
جواب سوال دومت هم اینکه هیچ مشکلی پیش نمیاد تی وی 3D نداره پس بازی هم 3D اجرا نمیشه
اون پنج ویژگی رو هم که زدی که البته گزینه دوم رو داره W670 ، جنگولک بازیه کاربرد خاصی نداره :d

راستی یه سوال از دوستانی که W670 دارن یا مدل های دیگه ای که آدابتور دارن ، وقتی تی وی خاموشه توی آدابتور همش یه صدا ویززززز میده ولی وقتی روشنش میکنم صداش قطع میشه وقتی هم که توی برق نیست طبیعتا صدایی نداره ، به همچین چیزی بر خوردین برای شما هم این جوریه ؟ مهمه برام ممنون میشم جواب بدین :)

سلام.نظرتون راجبه Samsung S27A750D 3D چیه ؟ خوبه؟
سلام مانیتور قشنگ وشیکیه کاراییش هم خوبه من خودم دارم ازش راضیم البته اینو بگم سامسونگ خیلی وقته وارد نکرده ... تو بازار هم موجود نیست میتونی بری دنبال 27 های ASUS ;)

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه تلویزیون مدل پاناسونیک made in japan دارم ولی قدیمیه 42 اینچه و ازش برای ps3 و کامپیوتر استفاده میکنم به دیوارم وصله پلاسما مدل viera هست
به نظرتون روی ps4 جواب میده بدون برفک و ... ؟
سلام پدرام جان جواب دادنش که جواب میده اما نمیتونی نهایت لذت رو ازش ببری یعنی تصویر فوق العاده ای بهت نمیده در صورتی که تواناییش رو داری یه تلویزیون مناسب تهیه کنید من بهتون Sony_W670 رو توصیه میکنم خیلی عالیه تصویر خیلی خوبی هم بهت میده از نظرمن 32 اینچش رو بخر خیلی اقتصادی و به صرفه تر هم هستش

sony32w670

سلام داداش شما که الان داری استفاده میکنی با کابل hdmi خوده کنسول یا عوضش کردی؟
من میخوام همین تی وی رو بگیرم32،،w670 مشکل برفک یا قطع شدن تصویر نداشتی؟

^^^
Shr776@

من الان W670 رو دارم خیلی هم ازش راضیم ، به شما هم W670 رو پیشنهاد میکنم چون قیمت خوبی نسبت به کاراییش داره ولی 3D نیستش اما فیل*تر شانه ای 3D داره مثل W804 ، یه نکته ای هم در نظر بگیر که PS4 فعلا بازی 3D نداره اگه W804 بگیری فعلا باید فیلم سه بعدی باهاش ببینی ، یه تکنولوژی جدیدی هم داره W804 به اسم Triluminos که تصویر رو شفاف تر و رنگ ها رو هم پر رنگ تر نشون میده از نزدیک هم دیدم ولی به شخصه حاضر نشدم یک میلیون بالاتر بدم بخاطر همچین چیزی چون اونطوری هم که فکر کنی تفاوت نداره ، نمیگم تفاوت نداره چرا داره ولی نه خیلی زیاد :d
من خودم بدون گارانتی گرفتم اگه بدون گارانتی بخوای همونجا برات تست پیکسل و تایمر میکنه اگه پیکسل ها سالم باشه و نسوخته باشه و تایمرش هم صفر باشه یعنی تا بحال استفاده نشده مشکلی نداره سال ها برات کار میکنه
جواب سوال دومت هم اینکه هیچ مشکلی پیش نمیاد تی وی 3D نداره پس بازی هم 3D اجرا نمیشه
اون پنج ویژگی رو هم که زدی که البته گزینه دوم رو داره W670 ، جنگولک بازیه کاربرد خاصی نداره :d

راستی یه سوال از دوستانی که W670 دارن یا مدل های دیگه ای که آدابتور دارن ، وقتی تی وی خاموشه توی آدابتور همش یه صدا ویززززز میده ولی وقتی روشنش میکنم صداش قطع میشه وقتی هم که توی برق نیست طبیعتا صدایی نداره ، به همچین چیزی بر خوردین برای شما هم این جوریه ؟ مهمه برام ممنون میشم جواب بدین :)
804 ، Triluminos نداره

804 ، Triluminos نداره

مطمئن هستید 804 این ویژگی رو نداره؟
چند تا از دوستانی که خریده بودند میگفتند 804 این ویژگی جدید سونی رو داره
البته الان سایت سونی ایران رو دیدم چیزی ذکر نشده

من مانیتورم این قابلیت رو دازه:
Earphone jack: This port is only available when an HDMI cable is connected
ولی وقتی میزنم اسپیکر صدا نمیاد،توی تنظیمات ps4 هم رفتم و مشکلی نیست...چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or