sosolaz
کاربر سایت
اره داداش خوبه tv شما
هرتزش هم 400 هست
یعنی تلویزویون اسیه؟از این بالاتر هم هست؟
اره داداش خوبه tv شما
هرتزش هم 400 هست
مثه اینکه میگن عمرش هم کوتاه تره حدودا چقدره؟Not suitable for rooms with windows
Occasional temporary image retention
Slight buzzing noise
بچه ها کسی اینجا مانیتوری داره که DVI بخوره با تبدیل HDMI وصلش کرده باشه PS4 تصویر گرفته باشه؟
3شما موارد زیر رو مشخص کن . اگه تونستم کمکتون میکنم.
بودجه ؟
تعداد باند ها ؟
ورودی و خروجی ها ؟
کیفیت صدا ؟
حجم صدا ؟
مدله 279mx فوقالادست حتما باید از نزدیک ببینیدش طراحیش عالیه کیفت تصویر که دیگه حرف نداره پول داشتم چشم بسته میخریدمش..مانیتور asus که هست تو بازار ایران :d من 2 هفته پیش 27 اینچشو با 3 سال گارانتی اصلی 1.450.000 خریدم این مدل جدید اومده 279vx مدل 279mx ام داره 1.650.000 هست . خیلی مانیتور زیبایی هست .فقط اگه کسی قصد خریدشو داره حتما همونجا باز کنه روشنش کنن که پیکسل سوخته نداشته باشه برا من یه دونه داره که زنگ زدم شرکت گفت تو کل دنیا تا زیر 3 تا پیکسل سوخته شامل گارانتی نمیشه .البته اینم پیکسل سوخته نبود چون یه نقطه سبز رنگه که به مرور خودش درست میشه . من بعد 2 هفته دیگه نمیبینمش ظاهرا درست شده (پیکسل ها سوخته مشکی هستن که هیچ وقت درست نمیشن)
کسی مشکل حرارت تلویزیون من رو نفهمید،samsung 46f8880
- - -ویرایش - - -
میشه بگی کجاش آشغاله؟
ال جی رو نمیدونم
ولی سامسونگ خیلی عالی بود،در مقایسه با رقیبش سونی که شاید مقایسشونو دیده باشید که سونی رنگش بهتر بود،دلیلش تنظیمات سامسونگه که از رنگ رو از دمای سرد تغییر میدی درست میشه عین سونی samsung 46f8880
عزیزم شما تعمیرکار تلویزیون هستی که آمار میدی؟یا نمایندگی فروش تلویزیون داری؟!سامسونگ تو ال سی دی عالی عمل کرد ولی تو ال ای دی افتضاح به تمام معنا بود درصد خرابی ال ای دی سامسونگ رتبه شماره یک رو تو برند های ال ای دی داره یه کم تحقیق کن جانم بقیه رو هم به اشتباه ننداز
تلویزونی هست که بتونه جایگزین Chapter card بشه و خودش بتونه gameplay بازی رو رکورد کنه؟ مثل همون کاری که گیرنده دیجیتال انجام میده... یا کلا فقط شبکه های کانال رو میتونن رکورد کنن چه TV smart یا 3D یا...؟!
اسوال ما خیلی حرفه ای هستش یا تلویزون ها این امکان رو ندارن؟ یعنی کسی توی ایران اینو نتونسته تست کنه؟
بیشتر تی وی های سامسونگ و سونی و ال جی و .. میتونن ضبط کنن ولی فقط رو خود تی وی قابل مشاهده هست.البته مدلای قدیمی سامسونگ رو میشد با نرم افزار کانورتش کرد ولی جدیدارو نمیدونم.سوال ما خیلی حرفه ای هستش یا تلویزون ها این امکان رو ندارن؟ یعنی کسی توی ایران اینو نتونسته تست کنه؟
شاید 4k ها توانایی ضبط رو ندارن!!:dا
عزيز تا حالا TV يا دستگاهى نيومده كه مستقيم از فيش HDMI توانايى ضبط داشته باشه.
بله درست ميفرمايين.بیشتر تی وی های سامسونگ و .. میتونن ضبط کنن ولی فقط رو خود تی وی قابل مشاهده هست.البته مدلای قدیمی سامسونگ رو میشد با نرم افزار کانورتش کرد ولی جدیدارو نمیدونم.
شاید 4k ها توانایی ضبط رو ندارن!!:d
ربطی به کپی رایت نداره.ویدیو های ضبط شده توسط تلویزیون فقط تو خود تلویزیون پخش میشه نه جای دیگه.اون مدلای قدیمی سامسونگ رو که میگم میشد کانورت کرد اون کار برادران هـکر بود که تونسته بودن با یه برنامه ویدیو هارو پخش و تبدیل کنن.ولی تو مدلای جدید دیگه مثل قدیم نیست.بله درست ميفرمايين.
شركت هاى معتبر و پدر و مادر دار به علت رعايت حق كپى رايت اين ويژگى هارو ندارن.