اره full hdمن خودم دارم راضيم ازش يه سرچ بزن ببين رو 200 هرتز هم هست كه براي گيم خوبهفول اچدیه؟
led هست دیگه ؟:dاره full hdمن خودم دارم راضيم ازش يه سرچ بزن ببين رو 200 هرتز هم هست كه براي گيم خوبه
led هست دیگه ؟:d
آقا ما تصمیم گرفتیم W670A 32Inch بگیریم :d: الآن توی تهران و توی نمایندگی رسمیش کجا داره ؟
100 در 100 پاناسونیک
از سامسونگ و ال جی آشغال تر نداریم اینو به عنوان یک تلویزیون باز حرفه ای و البته معتاد این کار:d دارم بهت میگم
کسی مشکل حرارت تلویزیون من رو نفهمید،samsung 46f8880
- - -ویرایش - - -
میشه بگی کجاش آشغاله؟
ال جی رو نمیدونم
ولی سامسونگ خیلی عالی بود،در مقایسه با رقیبش سونی که شاید مقایسشونو دیده باشید که سونی رنگش بهتر بود،دلیلش تنظیمات سامسونگه که از رنگ رو از دمای سرد تغییر میدی درست میشه عین سونی samsung 46f8880
داداش از همون کنتراست بالایی هست که گذاشتی.یبار بیار پایین بعد امتحان کن ببین بازم مثل قبل داغ میکنه؟کسی مشکل حرارت تلویزیون من رو نفهمید،samsung 46f8880
تو جمهوری زیاد هست.بگردید فروشنده هایی هستن که تقریبا با قیمت بانه براتون میارنآقا ما تصمیم گرفتیم W670A 32Inch بگیریم :d: الآن توی تهران و توی نمایندگی رسمیش کجا داره ؟
البته با قیمت 14 میلیون تومان ناچیزبرترين TV جهان در سال 2013.
وارد بازار ايران شد.
http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/8861-sony-new-4k-tvs
سلام . دوست عزیز منم یک ماهی هست دارم تحقیق میکنم . با سرچ و پرسش و سوال و هزار جور چیزه دیگه رسیدم به سامسونگ ـه 46 اینچ F 6850 (همون 6800 ) . حتی به یکی از سایت های مختص تلویزیون ایمیل زدم و بهم جواب دادن که تلویزیون خیلی خوبیه :دوستان راهنمایی کنید
Hello there and thank you for your amazing website .
i need a little advice on getting a tv , i want to buy a 46 inch TV and the main use is for gaming with PS4 and Wii U and watching bluray movies . for a budget of 1000 $ , after days of searching i finally came up with this model . samsung 46 F6800 . as reviews suggest it has a good picture quaility and is a good all go rounder however its 120 hz panel bugs me , heres my question : if the 120 hz Refresh rate is not going to make action scenes look bad compare to 240 hz higher models i go for it , if it is or if this tv does not suit my needs please help me choose a good 46 inch TV for gaming and watching movies ( under 1000) .
Thanks .
No, the refresh rate doesn’t really matter for TVs. They have the same amount of blur because the source has the same frame rate (your PS4 only outputs at 30 or 60 frames per second, not 120).
The F6800 is a great choice. The only downside is the narrow viewing angle, but if you game on it, I assume you are directly in the axis of the TV.
Hope that helps,
Cedric Demers
Rtings.com
ایشالا تا هفته آینده میرم و بعد نظرم رو میگم.ولی شما آیا VT60 رو دیدی؟من که خودم vt50 رو از نزدیک دیدم کیفیت خیلی عالی داشت حالا نمیدونم vt60 چی میتونه باشه! البته اینم بگم که تو فروشگاه ها چون نور خیلی زیاده تصاویر پلاسما ها تاریک تر از led ها دیده میشن که داخل منزل اصلا این مشکل نیست.(تو فروشگاه 20تا لامپ و مهتابی رو میندازن رو تی وی فکر میکنن تصویر بهتر میشه!)رونمایی از مدلهای جدید 55 و 65 اینچی تلویزیونهای 4K سونی در تهران
حسين آقا اين خبر رو اين سايت هم گذاشته.
تلویزیونهای جدید 55 و 65 اینچ سونی با وضوح 4K وارد ایران شد!
لطف كن اگه وقت كردى يه توك پا برو جمهورى چند تا نمايندگى بزرگ و مركزى (دنياى SONY) رو برو و تصوير اين TV رو ببين و لذت ببر.
فيلمهايى كه نمايش ميدن محتواى 4K نيست.و1080P هست. البته از مسئولش بپرسى چون نمى دونن الكى ميگن 4K هست ( چون هيچگونه محتواى 4K فعلاً در ايران نيست )اين TV ها هم تو نمايندگى ها به حد عالى تنظيم نشدن.به رنگهاى قرمز و مخصوصاً سبز زمردى (سيدى ) و سبزبنتون (سبزآبى يا آبى زنگارى )توجه كن با اين حال خيلى عاليه.
ببين بعد نظرت رو هم به ما بگو.
چه سایزی میخوای؟سلام بچه ها
مانیتور فول اچدی تو رنج قیمت 1 میلیون چی خوبه ؟
البته rtings.com هستش ...یکی از دوستان این سایت Rting.Com رو معرفی کردن به همه پیشنهاد میدم مطالب سایت رو مطالعه کنن