ARTiCiX
Gold User
داره ها ، نداره ؟! :d804 ، Triluminos نداره
فکر کنم W904 رو جاش اشتباه گرفتم
پس خریدش نسبت به قیمتش به صرفه نیست ..
داره ها ، نداره ؟! :d804 ، Triluminos نداره
داره ها ، نداره ؟! :d
فکر کنم W904 رو جاش اشتباه گرفتم
پس خریدش نسبت به قیمتش به صرفه نیست ..
عزيز اگه دارى ؟دوستان تلویزیون با رزولویشن 1920 × 1080 برای نسل بعد به نظرتون مطلوب هست یا باید به دنبال تی وی هایی باشیم که بالاتر دارند رو بگردیم ؟
نه ندارمعزيز اگه دارى ؟
خب پرسيدن نداره
درنگ نكن
سريع يه 4K بگير حالشو ببر
دوستان قصد دارم یه تلویزیون ال ای دی بگیرم که نهایت کیفیت تصویر رو داشته باشه ال جی یا سامسونگ باشه از نظر قیمت هم تا 1200 می خوام هزینه کنم شما چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید . کیفیت بالای تصویر در اولویت هست برای من
ممنون میشم
عزيز اگه دارى ؟
خب پرسيدن نداره
درنگ نكن
سريع يه 4K بگير حالشو ببر
والا فعلا همین 1920 * 1080 هم بزور داره بازی براش میاد ! بنظرم تا نسل بعد نیازی به 4k نیست برای بازی !دوستان تلویزیون با رزولویشن 1920 × 1080 برای نسل بعد به نظرتون مطلوب هست یا باید به دنبال تی وی هایی باشیم که بالاتر دارند رو بگردیم ؟
چرا نمیشه؟!سلام یه مورد عجیب
من تو دفترچه تلویزیونم خوندم(f8880) که رزولیشن 4k رو در قالب فورمت ts میتونه پخش کنه!
منظورش از 4k چی بوده؟
آخه مگه میشه 4k بخونه؟
دوستان یه توضیح درباره LG این TV های منحنی اش میدید ؟ دقیقا یعنی چی الان ؟!
بعد این تلویزیون LG 84" چند هست الان حدودا و چون 4K هست 3D نیست ؟
tv منحنی ال جی که الان تو بازاره oled هست و کیفیتش خیلی خیلی خفنه
ولی اون tv که شما میگی 84 اینچ lm96000 هست که هم 4k و هم 3D هست و قیمتش حدود 40 میلیون تومنه
دوستان من قبلا قصد خرید تلویزیون داشتم برای کنسول ، اما با توجه به شرایط خونه و اینکه شاید خانواده بخوان تلویزیون نگاه کنند کمی دو دل شدم و الان قصد خرید مانیتور برای کنسول رو دارم تو روی همون میز کامپیوتر و اتاق خودم ازش استفاده کنم
دوستان یه مانیتور 22 اینچ به بالا چی پیشنهاد می دن که جواب گوی پلی استیشن باشه
با تشکر