خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
درود
عزیز من خودم X9004A دارم با اینکه مدل 2013 هستش، تا چند ماه پیش که من تو آمازون میدیدم از مدل 2014 و 2015 گرانتر بود(با وجود گذشت بیش از دوسال از عرضه) حالا چرا گرونتره،نمی دونم.
وقتی 49X8300c رو کنار 55X9004A دیدم واقعاً در حد هم بودن.با تصاویر ملایم و حیرت انگیز.

XPERIA Z3
بله کاملا درست میگید شما 49x8300c و x900a کیفیت بسیار شبیه به همی دارند من ذکر نکردم که کدوم مدل 2014 بنده مدل x8500 رو دیده بودم و در مقایسه با 8300c مقداری 8300c بهتر به نظر می رسید. اتفاقاً من بخاطر طراحی بسیار زیبایی که x9004 داره بسیار دو دل بودم که x8300c رو انتخاب کنم یا x9004 از طرفی x8300c تولید 2015 هست و از طرفی x9004 طراحی زیباتری داره نظر شما چیه؟

زمانی که اینجا بدون منبع با اطلاعات ناقص میاید اطلاعات نقد های معتبر رو زیر سوال می برید من اصلا نظری برای پیشنهاد دادن به شما ندارم. من از قیمت بالا به پایین پیشنهاد دادم چیزی که به درد گیم می خوره چندین فاکتور خیلی مهم هست که باید دقت کنید بعد طرف میاد می گه oled??? در ضمن همین x830c قیمتش الان در بانه نزدیک 5 تومن هست.

من نمی گم پنل ips کیفیت پایینی داره می گم در برابر مدل های دیگه کیفیت تصویرش خیلی بدتره اینم من با دیدن پشت مغازه ها نمی گم کلی ادم حسابی نشستن تست کردن میزان کنتراست در اوردن من تنها با استناد به نقد ها و اطلاعات موجود توضیح می دم داخل مغازه ها 100 ها حیله برای گول زدن شما ساخته شده از جمله دستکاری کردن تنظیمات دستگاه

باید دوستان لطف کنن با اطلاعات ناقص با فن بازی یا چیزهای دیگه اظهار نظر نکنن ابتدا اطلاعات لازم کسب کنید بعد پیشنهاد بدید یا نظر دیگران رو زیر سوال ببرید. من چیزی که در حد توانم هست برای پیشنهاد به شما می گم حداقل 25 سال هم سابقه ی گیم دارم.

قطعا باید نسبت به بودجه اقدام به خرید بکنید الان 4k lg با سایز 40 اینچ دارن 1.600 می دنش با این قیمت ها اصلا مانیتور گرون خریدن منطقی نداره حرف من این بود 18 ملیون برای ps4 که tv شخصی داشته باشید؟ چیز هایی که من که پیشنهاد دادم 18 تومنه؟ اصلا تا الان هیچ کسی مشاهده نکرده 18 بده tv شخصی برای اتاقش بخره اقا این حرفا چیه که بعد به منم نسبتش می دید.

اینم پست اخر من در این تاپیک هست بهتره به روش قدیمی برید خرید کنید برید داخل مغازه ها مقایسه کنید اما اگر بازم کسی نیاز به راهنمایی داشت در pm در حد توانم کمک می کنم.

آخرین ویرایش:
بله کاملا درست میگید شما 49x8300c و x900a کیفیت بسیار شبیه به همی دارند من ذکر نکردم که کدوم مدل 2014 بنده مدل x8500 رو دیده بودم و در مقایسه با 8300c مقداری 8300c بهتر به نظر می رسید. اتفاقاً من بخاطر طراحی بسیار زیبایی که x9004 داره بسیار دو دل بودم که x8300c رو انتخاب کنم یا x9004 از طرفی x8300c تولید 2015 هست و از طرفی x9004 طراحی زیباتری داره نظر شما چیه؟
البته مدل X9004a رو باید با سری X930C مقایسه کرد.
باید شما بفرمایید حداکثر بودجه و حدود سایز رو.
تا بتونم بهتر کمک کنم.

XPERIA Z3+

زمانی که اینجا بدون منبع با اطلاعات ناقص میاید اطلاعات نقد های معتبر رو زیر سوال می برید من اصلا نظری برای پیشنهاد دادن به شما ندارم. من از قیمت بالا به پایین پیشنهاد دادم چیزی که به درد گیم می خوره چندین فاکتور خیلی مهم هست که باید دقت کنید بعد طرف میاد می گه oled??? در ضمن همین x830c قیمتش الان در بانه نزدیک 5 تومن هست.

من نمی گم پنل ips کیفیت پایینی داره می گم در برابر مدل های دیگه کیفیت تصویرش خیلی بدتره اینم من با دیدن پشت مغازه ها نمی گم کلی ادم حسابی نشستن تست کردن میزان کنتراست در اوردن من تنها با استناد به نقد ها و اطلاعات موجود توضیح می دم داخل مغازه ها 100 ها حیله برای گول زدن شما ساخته شده از جمله دستکاری کردن تنظیمات دستگاه

باید دوستان لطف کنن با اطلاعات ناقص با فن بازی یا چیزهای دیگه اظهار نظر نکنن ابتدا اطلاعات لازم کسب کنید بعد پیشنهاد بدید یا نظر دیگران رو زیر سوال ببرید. من چیزی که در حد توانم هست برای پیشنهاد به شما می گم حداقل 25 سال هم سابقه ی گیم دارم.
دوست عزيز بنده بدون اطلاع نظر ندادم بنده هم كلي نقد تو سايت هاي مختلف و معتبر و نظرات كارشناس ها رو خوندم و همچنين rating هاي مختلف سايت ها و يوزرها هيچ ربطي به فن بازي نداره بنده تو نرخ ٥ ٦ ميليون عرض كردم اين مدل كيفيت مناسبي داره و اتفاقا امتيازات و نظرات مثبت زيادي هم داره شما همه فاكتورها در نظر گرفتيد جز فاكتور قيمت كه براي خيليا بسيار مهمه چرا كه از كيفيت و نوع پنل بگذريم جيب خريدار هم تو اولويت قرار داره در ضمن بنده اولين بارم نيست كه تلويزيون ميخرم و اينكه كاملا قبل از ديدن نزديك كلي تحقيق و جستجو ميكنم بعد از نزديك جنس رو ميبينم چون يكي از فاكتورهاي خريد هم مشاهده از نزديك هست. سابقه گيمري هم ربطي به بحث و موضوع اين تاپيك نداره وگرنه بنده هم از ٣ سالگي گيم بازي ميكردم تا الان كه ٢٤ سال سن دارم و اينكه گيمر با سابقه تو اين سايت كم نداريم.

پس اگه x930c سونی گیر اوردم با خیال راحت برم بگیرم از لحاظ اینپو لگ و کیفیت تصویر خلاصه همه چیز خیالم بینهایت راحت باشه دیگه
اینپوت لگ و کیفیت رو مطمئن باش.
ولی حداکثر چقدر میخوایی هزینه کنی؟
مثلاً X850c بهتر از X830c هستش.
حالا اگه یه چند وقتی صبر کنی هم همه مدلهای SONY وارد میشه و هم قیمتش پایینتر میاد.
XPERIA Z3+

Ps1 عزيز بنده تا نهايت ٦ ميليون ميتونم هزينه كنم كه به نظرم همون مدل گزينه مناسبي هست.
6 میلیون فکر کنم فقط بتونی X830c بخری.
وگرنه کوچکترین سایز X9004a سایز 55 هستش که حداقل 12 تومنه.

XPERIA Z3+

Last edited by a moderator:
دوست عزيز بنده بدون اطلاع نظر ندادم بنده هم كلي نقد تو سايت هاي مختلف و معتبر و نظرات كارشناس ها رو خوندم و همچنين rating هاي مختلف سايت ها و يوزرها هيچ ربطي به فن بازي نداره بنده تو نرخ ٥ ٦ ميليون عرض كردم اين مدل كيفيت مناسبي داره و اتفاقا امتيازات و نظرات مثبت زيادي هم داره شما همه فاكتورها در نظر گرفتيد جز فاكتور قيمت كه براي خيليا بسيار مهمه چرا كه از كيفيت و نوع پنل بگذريم جيب خريدار هم تو اولويت قرار داره در ضمن بنده اولين بارم نيست كه تلويزيون ميخرم و اينكه كاملا قبل از ديدن نزديك كلي تحقيق و جستجو ميكنم بعد از نزديك جنس رو ميبينم چون يكي از فاكتورهاي خريد هم مشاهده از نزديك هست. سابقه گيمري هم ربطي به بحث و موضوع اين تاپيك نداره وگرنه بنده هم از ٣ سالگي گيم بازي ميكردم تا الان كه ٢٤ سال سن دارم و اينكه گيمر با سابقه تو اين سايت كم نداريم.

منبع؟ این منبع بسیار معتبر بنده از سایت www.rtings.com

Black: 0.138 cd/m[SUP]2[/SUP] White: 102.2 cd/m[SUP]2[/SUP]
Contrast: 741 : 1
Both the Sony XBR43X830C and the XBR49X830C have an IPS panel. The contrast ratio is really low, which means they're poor choices for a dark room.

شما تنها اگر کمی سابقه داشتید حتما در جریان هستید پنل ips اخرین حد کنتراستش نهایت نزدیک 1 به 1000 هست نمی گفتید خیلی کیفیتش عالیه در مقایسه با غول ها کیفیت تصویرش بدم هست امتیاز این سایت هم به کیفیت تصویرش 5 از 10 هست.

اینم فقط جهت اینکه دیگران هم گمراه نکنید پست دادم خواهشا هم اینقدر از من انرژی نگیرید. برای بار هزارم هم می گم نظر شخصی فکت نیست اگر اصرار به درستی حرف دارید باید براش منبع هم داشته باشید تا اثباتش کنید

Superior Image Quality Meets Frameless Elegant Design
vx03_1.jpg

vx03_2.jpg

Extensive Connectivity and Built-in Stereo Speaker for Multimedia Enjoyment
Splendid™ Video Intelligence Technology
The exclusive Splendid Video Intelligence Technology optimizes video performance and image fidelity by enhancing color, brightness, contrast, and sharpness. 6 preset video modes
(Scenery, Theater, Game, Night View, sRGB and Standard) can be selected via a hotkey
.
https://www.asus.com/Monitors/VX239H/

x930c میخوام بگیرم فقط میترسم مثل تلویزیون 4k سامسونگ که گرفتم اینپوت لگش خوب نباشه یا بعدا بفهمم یه مشکلی داره که برای بازی خوب نیتش پشیمون بشم.توی تلویزیون سامسونگ حرکات کنده و موقع دویدین یه مقدار دور شخصیت شطرنجی میشه ولی وقتی ثابت وایمیسم مشکلی نداره. ممنون میشم بگی که اینپوت لگ تلویزیون X930C 2015 سونی دقیقا چند میلی هستش ایا سایت معتبری مبدونی که تایید کرده باشه ممنون از تمام زحمتات اقای PS1 ممنون

آخرین ویرایش:
x930c میخوام بگیرم فقط میترسم مثل تلویزیون 4k سامسونگ که گرفتم اینپوت لگش خوب نباشه یا بعدا بفهمم یه مشکلی داره که برای بازی خوب نیتش پشیمون بشم.توی تلویزیون سامسونگ حرکات کنده و موقع دویدین یه مقدار دور شخصیت شطرنجی میشه ولی وقتی ثابت وایمیسم مشکلی نداره. ممنون میشم بگی که اینپوت لگ تلویزیون X930C 2015 سونی دقیقا چند میلی هستش ایا سایت معتبری مبدونی که تایید کرده باشه ممنون از تمام زحمتات اقای PS1 ممنون
http://www.rtings.com/tv/reviews/by-test-results/input-lag
اکثر مدلهای 2015 دیگه اینپوت لگ زیر 50ms دارن،که به هیچ عنوان لگی ایجاد نمیکنه.این مدل X830C هم فکر کنم تو حالت عادی 37ms هستش.که کاملاً برای بازی عالیه.
اینی که شما میفرمایی تو حرکت سایه ایجاد میشه بخاطر اینپوت لگ نیستش.
علتش کم بودن هرتز واقعی و مجازی هستش.
مدل X830C موشن فلو 800 هرتز داره که عالیه.
ولی متاسفانه سیستم ترایلیمینیوس (رنگ زنده) رو نداره که مجبوری بخاطر این مزیت عالی حداقل سری X850c رو بگیری.
جدول مقایسه و کارایی رو چندصفحه قبل گذاشتم،با دقت بخون.

XPERIA Z3+

آخرین ویرایش:
منبع؟ این منبع بسیار معتبر بنده از سایت www.rtings.com

Black: 0.138 cd/m[SUP]2[/SUP] White: 102.2 cd/m[SUP]2[/SUP]
Contrast: 741 : 1
Both the Sony XBR43X830C and the XBR49X830C have an IPS panel. The contrast ratio is really low, which means they're poor choices for a dark room.

شما تنها اگر کمی سابقه داشتید حتما در جریان هستید پنل ips اخرین حد کنتراستش نهایت نزدیک 1 به 1000 هست نمی گفتید خیلی کیفیتش عالیه در مقایسه با غول ها کیفیت تصویرش بدم هست امتیاز این سایت هم به کیفیت تصویرش 5 از 10 هست.

اینم فقط جهت اینکه دیگران هم گمراه نکنید پست دادم خواهشا هم اینقدر از من انرژی نگیرید. برای بار هزارم هم می گم نظر شخصی فکت نیست اگر اصرار به درستی حرف دارید باید براش منبع هم داشته باشید تا اثباتش کنید
دوست عزیز نمی دونم مشکل شما چیه که عرض بنده نمی فهمید بنده که نمیگم صرفا این مدل کیفیت بسیار عالی داره یا چیز دیگه و هیچ گونه مقایسه ای هم انجام ندادم با پنل ها یا مدل های دیگه من دارم میگم در این رنج قیمت کیفیت مناسبی داره باز شما بیاید بگید در مقایسه با غول ها و .... مگه بر کسی پوشیده است که به قول شما غول ها با کیفیت هستند؟ مگه بنده با TVهای High end این مدل رو مقایسه کردم که شما اینجوری موضع گرفتید؟ در ضمن من به هیچ وجه نگفتم پنل ips مثلا خیلی بهتر از فلان پنل هست و حتی در نظرسنجی هم شرکت نکردم دارم میگم هیچگونه مقایسه ای نکردم فقط یه نظر از روی تجربه ای که از دیدن نزدیک و صد البته نقدهای مختلفی که توی سایت های مختلف خوندم یه پیشنهاد دادم. تأکید می کنم تو این رنج قیمت سوء تفاهم نشه بعداً ! از دوستان هر کسی اگر عرض بنده رو گمراه کننده می دونند اعلام کنند من از تک تک اونا عذرخواهی می کنم. ولی بنده هم مثل شما یه یوزر معمولی هستم و برای خریدم رجوع می کنم به سایت ها و مشاهده نظرات کارشناس ها و یوزرها که اگر اینها گمراه کننده هستند من دیگه بحثی ندارم.

Input Lag of 2015 TVs
اکثر مدلهای 2015 دیگه اینپوت لگ زیر 50ms دارن،که به هیچ عنوان لگی ایجاد نمیکنه.این مدل X830C هم فکر کنم تو حالت عادی 37ms هستش.که کاملاً برای بازی عالیه.
اینی که شما میفرمایی تو حرکت سایه ایجاد میشه بخاطر اینپوت لگ نیستش.
علتش کم بودن هرتز واقعی و مجازی هستش.
مدل X830C موشن فلو 800 هرتز داره که عالیه.
ولی متاسفانه سیستم ترایلیمینیوس (رنگ زنده) رو نداره که مجبوری بخاطر این مزیت عالی حداقل سری X850c رو بگیری.
جدول مقایسه و کارایی رو چندصفحه قبل گذاشتم،با دقت بخون.

XPERIA Z3+

ممنون عالی بود سایتی که معرفی کردی فقط این چیه مربوط به tv x930c سونی بود ایا خوب یا نه
With Interpolation: 65.9 ms
Outside Game Mode: 68.6 ms

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or