دوستان ممنون میشم یه تی وی معرفی کنید 32 اینچ فول اچ دی با اینپوت لگ مناسب
زیاد هم گرون نباشه ... تا 1 1200 نهایتا ...
استفاده هم پلی4 و شاید پی سی ...
830cسلام اقا اخرش این tv 2015 سونی وارد ایران شد یانه اگه اره ادرس سایتی که اورده رو بدین ممنون
درودسلام اقا اخرش این tv 2015 سونی وارد ایران شد یانه اگه اره ادرس سایتی که اورده رو بدین ممنون
درود
سایت میهن مارکت دو مدل 4K آورده و یه مدل W 70 اینچ.
بازار خیلی خرابه کسی وارد نمیکنه.
XPERIA Z3+
داداش من ۵۵ حتما میخوام اونا رو دیدم متاسفانه فور کی سونی گرونه. تا پنج تومن حد اکثر چی پیشنهاد میکنی یه مدل سامسونگ منحنی فورکی ju 6800 هم هست حول و حوشو ۴۵۰۰ بین اینو h 8500 کدومو پیشنهاد میدی واسه گیم و فیلمدرود
اگه SONY سری C بگیری، خیلی بهتره. باید بودجه رو ببری بالا.
وگرنه سایز 49 راضی بشی، حدود 5500 تومن. سری C مدل 2015.
XPERIA Z3+
درودمنظورم x900c یا x930c هستش.توی میهن مارکت هم رفتم اما چیزی ندیدم
درودداداش من ۵۵ حتما میخوام اونا رو دیدم متاسفانه فور کی سونی گرونه. تا پنج تومن حد اکثر چی پیشنهاد میکنی یه مدل سامسونگ منحنی فورکی ju 6800 هم هست حول و حوشو ۴۵۰۰ بین اینو h 8500 کدومو پیشنهاد میدی واسه گیم و فیلم
مشخصات کامل SONY 4K سری X...c مدل 2015.
![]()
![]()
مشخصات کامل SONY FULL HD سری W...c مدل 2015.![]()
![]()
لطفاً عزیزان مشخصات رو کامل بخونید.
XPERIA Z3+
خواهش....اقا دستت درد نکنه بابت اطلاعاتی که میدی.فقط اینپوت لگ این tv 5015 سونی چند دقیقا وبرای بازی خوبه یا نه
نظر سنجی رو من از مدیر درخواست کردم بذاره و دقت هم بکنی نوشتم برای مونیتور نه tvکسی که تاپیک زده هنوز اینقدر اطلاعات نداره که بدونه پنل ips کنتراست به مراتب پایین تری داره کلا کیفیت تصویر پنل ips بد هست تنها مزیتش زاویه دیدش هست که اصلا به درد گیمر نمی خوره. الان x830c پنل ips هست کیفیت تصویرش به مراتب پایین تر از x850c هست یا js7000 کیفیتش دقیقا به همین دلیل بسیار بدتر از js8500 هست