Mehrdad092000
کاربر سایت
نهایت بوجت چقدرهدوستان نظرشون درباره Samsung 4k 55h 8500 چیه؟ واسه بازی و فیلم میخوام. به بودجه ام 4k این میخوره اگه تو همین رنج قیمت برندی با کیفیت بهتر است ممنون میشم بگید
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
نهایت بوجت چقدرهدوستان نظرشون درباره Samsung 4k 55h 8500 چیه؟ واسه بازی و فیلم میخوام. به بودجه ام 4k این میخوره اگه تو همین رنج قیمت برندی با کیفیت بهتر است ممنون میشم بگید
پنج تومن. گارانتی واسم مهم نیست بانه ای باشه بهتر. سایزش ۵۵ باشه حتمانهایت بوجت چقدره
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
پنج تومن. گارانتی واسم مهم نیست بانه ای باشه بهتر. سایزش ۵۵ باشه حتما
البته 1200 در واقع Refresh Rate مجازی هست نه واقعی، نمی دونم مادیران و سام سرویس چه علاقه ای دارن Refresh Rate مجازی رو توی تبلیغات اعلام کنند....۸۸۹۰ بخر
فرق این دوتا تو تاری
یکی ۲۰۰ اون یکی ۱۲۰۰ mhz !!
واسه فاصله ی 1 متر و 30 سانتیمتر تلویزیون 40 اینچ مناسبه یا 32 ؟
درودپنج تومن. گارانتی واسم مهم نیست بانه ای باشه بهتر. سایزش ۵۵ باشه حتما
دروددوستان يه سوال روم ام نميشه بپرسم اينپوت لگ چيه؟:d
دروددوستان من یه تلویزیون 4K میخوام بخرم واسه گیم و فیلم دیدن.قیمتشم زیر 10 تومن باشه و ترجیها samsung باشه. چه مدل هایی هست ؟
درودبه نظرم اینقدر هزینه کردن برا تلویزیون تو این سطح اصلا تو ایران کار عاقلانه ای نیست
من خودم یه 4k دارم ... اینقدر در به در یه محتوا واقعی براش هستم اعصابم ریخته بهم
تیویه خیلی خوبیه ولی اسمارتش تو ایران اصلا جواب نمیده
محتواش نیست
اینترنتش نیست
هیچیش نیست
بلوری با بدختی گیر میاد
به نظرم بودجه رو بزارید برای یه سیستم صوتی خوب با یه تلویزیون خوب
4k هم نهایتا 5 6 تومن ... 10 15 تومن واقعا پول دورریختنه
حالا همه اینا هیچ
300 گیگ حجمی که میخواد استریم بشه باید چه نتی باشه به نظرتون ؟تاحالا فکر کردین ؟
ریسیو ره آدرس گذاشتم از 412 یورو هست تا 550 یورو با هارد 2 ترابایتی.اون رسیور 4k ها و همچنین اون بلوری و نت ۲۳ میگ و. شمال تهران و ... پول میخواد
هزار دلاری باید باشه اون رسیور