خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
واسه فاصله ی 1 متر و 30 سانتیمتر تلویزیون 40 اینچ مناسبه یا 32 ؟
322513535b9c79c9be1bfcc9eb4e102a.jpg

XPERIA Z3+

دوستان يه سوال روم ام نميشه بپرسم اينپوت لگ چيه؟:d
درود
عزیز مسئله ای نداره،بنده خودم خیلی چیزهارو نمی دونم.
مدت زمانیکه طول میکشه حرکت آنالوگ دسته رو تکون میدی،تا داخل TV نتیجه اش رو ببینی (مثل شلیک کردن)رو اینپوت لگ میگن.

XPERIA Z3+

به نظرم اینقدر هزینه کردن برا تلویزیون تو این سطح اصلا تو ایران کار عاقلانه ای نیست
من خودم یه 4k دارم ... اینقدر در به در یه محتوا واقعی براش هستم اعصابم ریخته بهم
تیویه خیلی خوبیه ولی اسمارتش تو ایران اصلا جواب نمیده
محتواش نیست
اینترنتش نیست
هیچیش نیست :|
بلوری با بدختی گیر میاد
به نظرم بودجه رو بزارید برای یه سیستم صوتی خوب با یه تلویزیون خوب
4k هم نهایتا 5 6 تومن ... 10 15 تومن واقعا پول دورریختنه
حالا همه اینا هیچ
300 گیگ حجمی که میخواد استریم بشه باید چه نتی باشه به نظرتون ؟تاحالا فکر کردین ؟

به نظرم اینقدر هزینه کردن برا تلویزیون تو این سطح اصلا تو ایران کار عاقلانه ای نیست
من خودم یه 4k دارم ... اینقدر در به در یه محتوا واقعی براش هستم اعصابم ریخته بهم
تیویه خیلی خوبیه ولی اسمارتش تو ایران اصلا جواب نمیده
محتواش نیست
اینترنتش نیست
هیچیش نیست :|
بلوری با بدختی گیر میاد
به نظرم بودجه رو بزارید برای یه سیستم صوتی خوب با یه تلویزیون خوب
4k هم نهایتا 5 6 تومن ... 10 15 تومن واقعا پول دورریختنه
حالا همه اینا هیچ
300 گیگ حجمی که میخواد استریم بشه باید چه نتی باشه به نظرتون ؟تاحالا فکر کردین ؟
درود
عزیز سیستم Up Scale که 4K TV سونی انجام میده،حتی شبکه های داخلی رو بسیار زیبا و نرم نشون ميده.
در رابطه با محتوا هم، از 10 مهر ماه ریسیو ر VU+ 4K عرضه جهانی شده.تا چند هفته دیگه به ایران میرسه.(البته موجودیش تمام شده اوردر میکنه برای 20 روز دیگه)
http://www.shopping4satellite.com/vu-solo-4k.html
be79f25235a97c8c96419f63b92a1c82.jpg
الان هم حداقل 13 کانال 4K هست که 10 تاش تو ایران بیم دارند.و تا چند ماه دیگه نزدیک به 100 کانال 4K خواهد شد.
3c7b7246b3e71a6ffc0da67384ed89d0.jpg

در ضمن شما اگه لپتاپ 4K داشته باشین میتونید فیلم‌های کوتاه 4K رو از یوتیوب دانلود کنید و ببینید، مخصوصا فیلم‌های با بیت ریت بالا که محشره.البته اگه شمال تهران باشید میتونید از پتیاک اینترنت 23 مگابیتی بگیرید و با لپتاپ 4K از شبکه NETFLIX آمریکای جهانخوار فیلم 4K استریم ببینید.که باید پول خرج کنید.
این 300 گیگی هم که فرمودید برای سیستم قبلی پخش 4K بود،که منسوخ شد.(همانطور که در تصویر زیر میبینید، یک تصویر 2160P که 4K باشه تشکیل شده از 4 تا تصویر 1080P)
ce01f1af78d2ef04691c418cf4a23042.jpg

چون سیستم جدید نه تنها حجم رو کمتر از 100 گیگ کرده، بلکه توانایی پخش با بیت ریت خیلی بالا رو داره که واقعاً لذت فیلم‌های 4K رو چند برابر کرده.این سیستم ضبط و پخش HEVC نام داره و کدک H265 هستش،و میتونه رو USB3.0 اجرا بشه.
سیستم HEVC رو میشه روی بلوری 4K های جدید که تا 100 گیگ جا داره رایت کرد و تا چند ماه دیگه عرضه جهانی میشه.( البته قرار بود دیسکهای جدید بنام آرشیوال دیسک با گنجایش حداقل 300 گیگابایت بیاد که فعلاً منسوخ شد)
اینهم اولین بلوری 4K سامسونگ. البته پاناسونیک هم ساخته.
3c7657357dbd37f3933262d6d2dc16ac.jpg

همینطور که دید 4K خیلی سریع داره جای FULL HD رو میگیره.جوری که قیمت بیشتر 4K TV ها قیمت پارسال FULL HD ها شده.(البته خارج از کشور)
XPERIA Z3+

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or