خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
نظر سنجی رو من از مدیر درخواست کردم بذاره و دقت هم بکنی نوشتم برای مونیتور نه tv
:|

خوب شما دوست عزیز کار درستی انجام ندادی مانیتور اصلا به درد ps4 نمی خوره عملا در برابر tv پیشنهاد جالبی نیست مشخصا همه هم در تاپیک راهنمایی برای خرید 1 عدد tv مناسب می خوان همه بحث ها هم سر چه tv بخرم مدل 2015 چه تغییری کرده اینا هست بعد نظر سنجی برای مانیتور گذاشتید؟

دنبال بهترین مانیتور هستید؟ برای pc پس باید بخرید این مدل بهترین در ایران

asus rog pg278q

این مدل بهترین پنل tn داره کیفیتشم با پنل ips برابری می کنه 144 هرتزه 1ms هست(6ms حقیقی) input lag 23ms حقیقی

مدل pg279q هم تازه قراره بیاد که پنل ips داره 165 هرتزه 4ms

اما هیچ مانیتوری ندیدم به شخصه که کنتراست بالای 3000 داشته باشه کنترل داشته باشه wi-fi داشته با کلی امکانات دیگه که tv به ادم می دم. طبق تجربه برای کنسول بهترین انتخاب tv هست که قدرت upscale بالایی هم داشته باشه. حرف های من همگی طبق منبع زده می شه حالا که مطرح کردید اصلا نظر سنجی از پایه ایراد داره مانیتور تنها برای pc توصیه می شه تازه اونم در شرایط خاص بازم در pc هم به خاطر کیفیت تصاویر خیلی بهتر tv امکانات خیلی بیشتر با صفحه ی بزرگ من به همه tv پیشنهاد می دم.

خوب شما دوست عزیز کار درستی انجام ندادی مانیتور اصلا به درد ps4 نمی خوره عملا در برابر tv پیشنهاد جالبی نیست مشخصا همه هم در تاپیک راهنمایی برای خرید 1 عدد tv مناسب می خوان همه بحث ها هم سر چه tv بخرم مدل 2015 چه تغییری کرده اینا هست بعد نظر سنجی برای مانیتور گذاشتید؟

asus rog pg278q

این مدل بهترین پنل tn داره کیفیتشم با پنل ips برابری می کنه 144 هرتزه 1ms هست(6ms حقیقی) input lag 23ms حقیقی

اما هیچ مانیتوری ندیدم به شخصه که کنتراست بالای 3000 داشته باشه کنترل داشته باشه wi-fi داشته با کلی امکانات دیگه که tv به ادم می دم. طبق تجربه برای کنسول بهترین انتخاب tv هست که قدرت upscale بالایی هم داشته باشه. حرف های من همگی طبق منبع زده می شه حالا که مطرح کردید اصلا نظر سنجی از پایه ایراد داره مانیتور تنها برای pc توصیه می شه تازه اونم در شرایط خاص بازم در pc هم به خاطر کیفیت تصاویر خیلی بهتر tv امکانات خیلی بیشتر با صفحه ی بزرگ من به همه tv پیشنهاد می دم.

خب دوست عزیز اینجا خیلی ها هستن که از مانیتور استفاده می کنن و خیلی ها هم قصد دارن برای کنسولشون مانیتور بخرن.مانیتور ها هم کلا دو پنل دارن پس نظر سنجی بدی نیست.میتونید به مدیر بگید یه نظر سنجی دیگه بذاره خب:d
من دیدم خیلی ها در مورد این دو پنل سوال دارن خواستم یه نظر سنجی داشته باشیم وگرنه هر چی که تو نظر سنجی باشه فکت نیست و قرار نیست ملت برن بخرن

سلام به دوستانآقا به نظرتون از بین این دو مدل 4k سونی کدوم بهترین گزینه است؟سری 2014 :49x8500سری 2015:49x8300cو اینکه تا بودجه 6000 میلیون بهترین 4k سونی کدوم بهتر است؟ ممنون

دوستان اينپوت لگ يه tv رو از كجا ميشه فهميد خوبه يا نه بالا يا پايين؟
اين دو مدل از اين نظر چطورن؟
Samsung 4H5865
Smsung 40j5950
و اينكه سوني tv خوب براي ps4 تو اين رنج ١٥٠٠ داره؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
بزرگواران عزیز ما قصد داشتیم یک تلویزیون led نهایت پنجاه الی پنجاهو پنج اینچ برای قسمت "هال" منزل تهیه کنیم و ایضا یک تلویزیون نهایت 30-35 اینچ برای اتاق برادرم،که مناسب بازی با کنسول هم باشه. اگر لطف بفرمایید و راهنمایی کنید ممنونتون میشم.دقت داشته باشید که تلویزیون مدرن میخوایم با تمام امکانات.

دوستان اينپوت لگ يه tv رو از كجا ميشه فهميد خوبه يا نه بالا يا پايين؟
اين دو مدل از اين نظر چطورن؟
Samsung 4H5865
Smsung 40j5950
و اينكه سوني tv خوب براي ps4 تو اين رنج ١٥٠٠ داره؟

تنها راحتش اینه که 1 نقد معتبر ازش پیدا کنید با دستگاه های خاصی این میزان گرفته می شه غیر از lg مدل های 2015 لگ زیادی ندارن. full hd sony هست 4k lg هم این قیمت هست اما نظر من sasmung full hd سری j هست.

سلام به دوستانآقا به نظرتون از بین این دو مدل 4k سونی کدوم بهترین گزینه است؟سری 2014 :49x8500سری 2015:49x8300cو اینکه تا بودجه 6000 میلیون بهترین 4k سونی کدوم بهتر است؟ ممنون

راستش نمی شه گفت کدوم بهتره اما 8300 بهتره تا حدی اما 5.500 قیمتشه که نسبت به کیفیت خیلی پایین صفحش چرا که پنل ips داره نمی ارزه کنتراستش فکر کنم 1 به 750 باشه به نسبت 8500 که کنتراستش 1 به نزدیک 4000 هست از سری 2014 اطلاعات یادم نیست اما یادمه 4k 4:4:4 60hz پشتیبانی نمی کنه در حقیقت 4k الکی هست سری 2015 هم این مشکلش با اپدیت درست شد.
سلام دوستان
بزرگواران عزیز ما قصد داشتیم یک تلویزیون led نهایت پنجاه الی پنجاهو پنج اینچ برای قسمت "هال" منزل تهیه کنیم و ایضا یک تلویزیون نهایت 30-35 اینچ برای اتاق برادرم،که مناسب بازی با کنسول هم باشه. اگر لطف بفرمایید و راهنمایی کنید ممنونتون میشم.دقت داشته باشید که تلویزیون مدرن میخوایم با تمام امکانات.

صفحه ی قبل برای 55 اینچ گفتم چه مدل های بهترین هستن.

32 اینچ هم از sasmsung سری جدید j سری 6 عالی هست full hd

به نظرتون این مدل چطور 55x800B؟

شما این مدل رو از نزدیک دیدید؟ آخه توی نت که سرچ زدم rate خیلی بالایی داده بودن بهش هم سایت ها و هم کاربرا به نظرم نسبت به قیمتش می ارزه

کجا؟لطف کنید یه بار دیگه کپیش کنید این صفحه.

همین صفحه ی قبل دیگه

js8500
x850c یا 8500
ju7100 ju7500
ju6500
js9500 هم بهترین کیفیت تصویر رو داره هم منحنیه
panasonic هم سری جدیدش حرف نداره همه چیزش عالیه هم در ایران خیلی خیلی کمیابه کلا چنتا مدل قدیمیش الان هست
به نظرتون این مدل چطور 55x800B؟

شما این مدل رو از نزدیک دیدید؟ آخه توی نت که سرچ زدم rate خیلی بالایی داده بودن بهش هم سایت ها و هم کاربرا به نظرم نسبت به قیمتش می ارزه

گفتم که این مدل قدیمی شده 4k 4:4:4 هم پشتیبانی نمی کنه کیفیت تصویرشم خیلی جالب نیست قیمتشم خیلی بالا هست در ایران کلا ایران به خاطر اطلاعات عمومی ضعیف سونی همچنان خیلی طرفدار داره برای همین دوبل قیمت می گیره در حالی قیمت هاش فرقی با samsung نداره در مدل های مشابه کلا ملاک پاچه ی مشتری محترم هست نه قیمت جهانیش

همین صفحه ی قبل دیگه

js8500
x850c یا 8500
ju7100 ju7500
ju6500
panasonic هم سری جدیدش حرف نداره همه چیزش عالیه هم در ایران خیلی خیلی کمیابه کلا چنتا مدل قدیمیش الان هست

گفتم که این مدل قدیمی شده 4k 4:4:4 هم پشتیبانی نمی کنه کیفیت تصویرشم خیلی جالب نیست قیمتشم خیلی بالا هست در ایران کلا ایران به خاطر اطلاعات عمومی ضعیف سونی همچنان خیلی طرفدار داره برای همین دوبل قیمت می گیره در حالی قیمت هاش فرقی با samsung نداره در مدل های مشابه کلا ملاک پاچه ی مشتری محترم هست نه قیمت جهانیش
دوست عزیز یک ضرب المثل هست که میگه هر چی پول بیشتر بدی بیشتر اش میخوری.شما اول باید بدونی بودجه طرف چقدره؟اگه بودجه مطرح نبود الان همه داخل خونشون oled الجی که بهترین تصویر در حال حاضر داره داشتن قیمتشم 10 میلیون هستش!اولا تلویزیون سونی w800b جزء تلویزیون های میان رده هستند و نباید از اونها انتظار تصویری معادل پلاسماهای پاناسونیک یا oled ها داشت.وقتی طرف میگه بودجه 5 میلون هستش دو تا گزینه بیشتر نیست داخل بازار.یک مدل سامسونگ 7770 55 هست ویک مدل سونی w800 55 اینچ.شما بگو بودجت 10 میلیون هست تا من به شما oled الجی رو به شما پیشنهاد کنم!میخوام بگم هر چی بودجه بیشتر تلویزیون با کیفیت تر.در ضمن w800b امتیازهای خوبی از سایتهای مختلف دریافت کرده و کنتراستی نزدیک به w900 سونی تحویل میده. فقط سه بعدی اون زیاد جالب نیست.البته سایز 55 اینچش رو من دارم میگم.

asus rog pg278q

درود
عزیز عنوان تاپیک رو بخون.
چند صفحه از این تاپیک رو مطالعه میفرمودی متوجه تعداد خریداران مانیتور می شدی،که خیلی هاشون هم راضی هستن.
در ضمن خودم هم مخالف مانیتور هستم، ولی اینکه بفرمایید مانیتور به درد PS4 نمی خوره دیگه از اون حرفاست.
شما اگه میخوایی تمام لذت واقعی PS4 رو تجربه کنی، حدود 18 میلیون باید بدی.یعنی اینکه کسی TV سه میلیونی میخره شاید لذت یک ششم TV هیجده میلیونی رو هم نبره، ولی بازهم تو اون TV ارزان قیمت برای اون عزیز PS4 بینهایت لذتبخش هستش.

XPERIA Z3 +

آخرین ویرایش:
همین صفحه ی قبل دیگه

js8500
x850c یا 8500
ju7100 ju7500
ju6500

خوب هر طوری بود بالاخره امروز تونستم مدل 49x8300c رو نزدیک ببینم. باید بگم واقعا محو تماشای تصویر اون شدم و به نظرم کاملا ارزش خرید رو داره تصویر بسیار شارپ و رنگ ها فوق العاده طبیعی و زنده هستن، به نسبت مدل 2014 که قبلا دیده بودم خیلی بهتر بود. و این موضوع که شما گفتید پنل IPS استفاده شده در این تلویزیون باعث شده که کیفیت تصویر پایین بیاد و ... به نظرم باید حتما از نزدیک ببینید تا بفهمید کیفیت یک TV فقط به اعداد و ارقام روی کاغذ نیست. من هم زمان مدل های بالاتر 55x9000 هم کنارم بود و به راحتی میشد این دو رو با هم مقایسه کرد به نظرم از لحاظ کیفیت هیچ کمبودی نسبت به اون مدل ها نداشت البته بدون شک مدل x950 کیفیت به مراتب بالاتری داره اما اصلا به هیچ وجه اینجور نیست که آدم احساس کمبود محسوس کیفیت کنه. در کل به نظرم یکی از مقرون به صرفه ترین 4k هاست با توجه به کیفیت عالی که بنده مشاهده کردم فقط خواستم به دوستان بگم که حتما یه جنس رو از نزدیک ببینید تا به کیفیتش پی ببرید.

خوب هر طوری بود بالاخره امروز تونستم مدل 49x8300c رو نزدیک ببینم. باید بگم واقعا محو تماشای تصویر اون شدم و به نظرم کاملا ارزش خرید رو داره تصویر بسیار شارپ و رنگ ها فوق العاده طبیعی و زنده هستن، به نسبت مدل 2014 که قبلا دیده بودم خیلی بهتر بود. و این موضوع که شما گفتید پنل IPS استفاده شده در این تلویزیون باعث شده که کیفیت تصویر پایین بیاد و ... به نظرم باید حتما از نزدیک ببینید تا بفهمید کیفیت یک TV فقط به اعداد و ارقام روی کاغذ نیست. من هم زمان مدل های بالاتر 55x9000 هم کنارم بود و به راحتی میشد این دو رو با هم مقایسه کرد به نظرم از لحاظ کیفیت هیچ کمبودی نسبت به اون مدل ها نداشت البته بدون شک مدل x950 کیفیت به مراتب بالاتری داره اما اصلا به هیچ وجه اینجور نیست که آدم احساس کمبود محسوس کیفیت کنه. در کل به نظرم یکی از مقرون به صرفه ترین 4k هاست با توجه به کیفیت عالی که بنده مشاهده کردم فقط خواستم به دوستان بگم که حتما یه جنس رو از نزدیک ببینید تا به کیفیتش پی ببرید.
درود
عزیز من خودم X9004A دارم با اینکه مدل 2013 هستش، تا چند ماه پیش که من تو آمازون میدیدم از مدل 2014 و 2015 گرانتر بود(با وجود گذشت بیش از دوسال از عرضه) حالا چرا گرونتره،نمی دونم.
وقتی 49X8300c رو کنار 55X9004A دیدم واقعاً در حد هم بودن.با تصاویر ملایم و حیرت انگیز.

XPERIA Z3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or