خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم نظرتونو در مورد این tv اعلام کنید مورد مصرفم برای ps4و فیلمه.
toshiba 40L2450 full hd . نوع پنل Ips led .
حرکت فریم سریع: 200hz

با سلام خدمت دوستان عزیز یک tv توشیبا مدل 40L2450 full hd با رفرش ریت 200 مد نظرمه میخواستم نظر شمارو بدونم یبار دیگه این سوالو پرسیدم ولی متاسفانه کسی پاسخ نداد.با بودجه 1500 قصد خرید tv 40 اینچ دارم ولی نمیدونم چی خوبه اگه میشه راهنماییم کنید مخصوصا در رابطه با تاری تصویر.ممنون

با سلام خدمت دوستان عزیز. میخواستم یه سوال در مورد تلوزیونهای 4k بپرسم حتما خیلی از دوستان دارند. سوالم اینکه وقتی یه فایل تصویری با فرمت 1080 رو توی همچین تلوزیونهایی نگاه میکنیم (یا حتی گیم کنسول) تصویر افت کیفیت داره نسبت به تلوزیونی که فول اچ دی هست؟ یا تصویر همون کیفیتی رو میده که تلوزیونهای فول اچ دی میدن، یا تصویر رو حتی بهبود میبخشه؟ (حالا بیشتر بحثم توی استفده ps4 هست که تضویرش 1080 هست) با سپاس

- - -ویرایش - - -

با سلام خدمت دوستان عزیز یک tv توشیبا مدل 40L2450 full hd با رفرش ریت 200 مد نظرمه میخواستم نظر شمارو بدونم یبار دیگه این سوالو پرسیدم ولی متاسفانه کسی پاسخ نداد.با بودجه 1500 قصد خرید tv 40 اینچ دارم ولی نمیدونم چی خوبه اگه میشه راهنماییم کنید مخصوصا در رابطه با تاری تصویر.ممنون
دوست عزیز 200 هرتز خودش برای گیم زیاد مناسب نیست، من خودم داشتم فروختم

آخرین ویرایش:
دوست عزیز تصویر افت کیفیت پیدا نمیکنه، با توجه به افزایش 4 برابری پیکسلها، هر 4 پیکسل یه پیکسل تصویر 1080 رونشون میدن، افت کیفیت در اکثر مواقع تو lcd ها هست به علت اینکه فقط در رزولوشن اصلیشون کیفیت کامل رو دارن ولی در پخش 1080 در 4k به علت افزایش پیکسلها با یک مضرب صحیح مشکلی پیش نمیاد.
بسته به مدل tv به صورت نرم افزاری ممکنه تصویرو به 4k آپ اسکیل کنه که ممکنه کمی هم باعث افزایش کیفیت بشه، بازم بسته به نوع دستگاه، قدرت سخت افزار و کیفیت نرم افزارش متفاوته.
این نکته رو هم مدنظر داشته باشین که معمولا کمپانی ها بهترین پنلها و تکنولوژیهاشونو تو محصولات تراز اولشون به کار میبرن، یعنی جدای از بحث رزولوشن معمولا بهترین تلویزیون 4k هر کمپانی از بهترین fullHD همون کمپانی بهتره.
بنابراین افت کیفیت منتفی هستش‌؛ ولی با توجه به کم بودن محتوای 4k مخصوصا در ایران در حال حاضر پرداخت پول بیشتر و هزینه کردن برای تفاوت کم کیفیت باید با دقت باشه.
من شخصا اگر قصد خرید داشته باشم با توجه به محدودیت بودجه ترجیح میدم یک fullHD خوب بگیرم چند سال بعد اگه 4k رایج شد، یا تلوزیونهای الان رو با قیمت بسیار کمتر بخرم، یا تلوزیون های جدید و با کیفیت تصویر بالاتر رو با همین قیمت.

دوست عزیز تصویر افت کیفیت پیدا نمیکنه، با توجه به افزایش 4 برابری پیکسلها، هر 4 پیکسل یه پیکسل تصویر 1080 رونشون میدن، افت کیفیت در اکثر مواقع تو lcd ها هست به علت اینکه فقط در رزولوشن اصلیشون کیفیت کامل رو دارن ولی در پخش 1080 در 4k به علت افزایش پیکسلها با یک مضرب صحیح مشکلی پیش نمیاد.
بسته به مدل tv به صورت نرم افزاری ممکنه تصویرو به 4k آپ اسکیل کنه که ممکنه کمی هم باعث افزایش کیفیت بشه، بازم بسته به نوع دستگاه، قدرت سخت افزار و کیفیت نرم افزارش متفاوته.
این نکته رو هم مدنظر داشته باشین که معمولا کمپانی ها بهترین پنلها و تکنولوژیهاشونو تو محصولات تراز اولشون به کار میبرن، یعنی جدای از بحث رزولوشن معمولا بهترین تلویزیون 4k هر کمپانی از بهترین fullHD همون کمپانی بهتره.
بنابراین افت کیفیت منتفی هستش‌؛ ولی با توجه به کم بودن محتوای 4k مخصوصا در ایران در حال حاضر پرداخت پول بیشتر و هزینه کردن برای تفاوت کم کیفیت باید با دقت باشه.
من شخصا اگر قصد خرید داشته باشم با توجه به محدودیت بودجه ترجیح میدم یک fullHD خوب بگیرم چند سال بعد اگه 4k رایج شد، یا تلوزیونهای الان رو با قیمت بسیار کمتر بخرم، یا تلوزیون های جدید و با کیفیت تصویر بالاتر رو با همین قیمت.

سپاسگذارم بابت راهنماییتون، بله دیشب خودمم یکم مطالعه داشتم، توی مانیتورها هم فعلا تا جایی که دیده سامسونگ همچین مانیتوری زده که آپ اسکال هست، ولی خب من با این جور تلوزیونها میتونم سوای ps4 ، پی سی رو هم متصل کنم بهش و واسه گیمها با رزولوشن باالاتری تصویر بگیرم.

سلام دوست عزیز دلیل خاصی داره که میگی خوب نیس آخه من شنیدم هرچی بیشتر باشه تاری تصویر کمتره؟
بله خودتونم میفرمایید هرچه بیشتر باشه. تلوزیون خود من دویست هست که بازم اون تاری توی گیمها هست. پایینترینش صد هرتزه بعدش دویست هرتز. برند ال جی جدیدا سیصد هرتز هم زده نمیدونم چطوره. ولی اونی که میگی هرچه بیشتر باشه به چهارصد و بالای چهارصد فکر کن. چون منهم فکر میکردم دویست جوابگو میشه تا حدی

من احتمال زیاد ال جی بخرم، بخاطر Ips بودنش، تلوزیون قبلیم که 200 هرتزه سامسونگه، البته الان یه نظر به 4k ال جی دارم، یه مدل 43 اینچیش قراره بیاد، امروز یک نفر میگفت 4k سایز 43 اینچ بدرد نمیخوره و تفاوتی با FHD مشاهده نخواهی کرد، حالا نمیدونم بر چه اساسی میگفت، تا جایی که من میدونم سایز خیلی کوچیک مثلا صفحه گوشی باشه تفاوت 4k و فول اچ دی حس نمیشه. حالا من شاید خودم شاید همون 43 اینچ ال جی رو گرفتم که فرکانسشم 900 هرتزه، البته مدلهای 42 اینچ جدید هم آورده که فرکانس 1100 هم دارن

دوستان گلم، چنتا مدل تلویزیون در حد 40 اینچ در حد 2میلیون تومن (بین 1.600 تا 2.400 تومن) از هر برندی که باشه، فقط کافیه review خوبی داشته باشه تا جائیکه میشه با کیفیت باشه و Full Hd ، شما چه چیزایی پیشنهاد می دید؟
فریم ریت و هرتز و لگ و اینپوت واسم مهم نیست، شما باشین چی پیشنهاد میدید بصورت کلی؟

متشکرم.

سلام دوستان. بنده یک تلویزیون 37 اینچ قدیمی LCD سامسونگ دارم . یه مقدار اندازه ابعادش برای اتاقم بزرگه و میخام یک تلویزیون جدید بخرم. آیا کاره درستیه یک تلویزیون 37 رو تبدیل به 32 اینچی بکنم ؟ تلویزون مد نظرم مدل سونی 32R420 هستش.
آیا 32 اینچ برای بازی های PS4 , PS3 کم نیست؟

سلام دوستان. بنده یک تلویزیون 37 اینچ قدیمی LCD سامسونگ دارم . یه مقدار اندازه ابعادش برای اتاقم بزرگه و میخام یک تلویزیون جدید بخرم. آیا کاره درستیه یک تلویزیون 37 رو تبدیل به 32 اینچی بکنم ؟ تلویزون مد نظرم مدل سونی 32R420 هستش.
آیا 32 اینچ برای بازی های PS4 , PS3 کم نیست؟
اینچ صفحه کاملا بستگی به فاصله ی خودت تا تلویزیون داره ولی چون مدلی که میخوای بخری 720P هستش، یه فاصله ی 1متری نیاز هستش،میتونی از تلویزیون فاصله داشته باشی؟ 1تا 1.5 متری؟ حله اگر میتونی اینقدر فاصله داشته باشی، عالیه.
این سونی ـه رو دیدم قیمتش خوبه به خصوص بدون گارانتیش خییییلی مفته، تقریبا هر امکانات مهمی هم بخوای داره صداشم خوبه نسبت به کوچیکیش!

من الآن 23اینچ دارم جفت تختم هست رو تختم میشینم بازی می کنم،اینقدر بزرگه و چون نزدیکشم بعضی مواقع هی باید سرم رو از راست به چپ بچرخونم تا مثلا تو بازی نقشه و اینها رو ببینم.خیلی بزرگه واسم! فاصله امو که زیاد میکنم میشه 1 متر و خورده ای،کاملا مناسب میشه.

حالا حساب کن شما 32اینچی میخوای تهیه کنی.بهت میگم، فقط به فاصله ربط داره.ولی کوچیک که باشه براحتی میتونی هر جایی جاش بدی هر مُدلی بخوای! الآن این 32اینچیه حاشیه هم نداره واسه همین میگم خوبه.

اگر واسه اتاق ـه، خیلی خوبه.
اینپوت لگش هم خوبه :
Input Lag: 34 ms
توضیحاتش بیشترش اینجاست،نسبت به قیمتش امتیاز خوبی داره :
http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/r420b
ایراد اصلیش میگه "کلفت" طراحی شده،ضخامتش میگه زیاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or