سلام ،از دوستان کسی میدونه این مدل چه اینپوت لگی داره x8500b 55؟
دوست عزیز 200 هرتز خودش برای گیم زیاد مناسب نیست، من خودم داشتم فروختمبا سلام خدمت دوستان عزیز یک tv توشیبا مدل 40L2450 full hd با رفرش ریت 200 مد نظرمه میخواستم نظر شمارو بدونم یبار دیگه این سوالو پرسیدم ولی متاسفانه کسی پاسخ نداد.با بودجه 1500 قصد خرید tv 40 اینچ دارم ولی نمیدونم چی خوبه اگه میشه راهنماییم کنید مخصوصا در رابطه با تاری تصویر.ممنون
دوست عزیز تصویر افت کیفیت پیدا نمیکنه، با توجه به افزایش 4 برابری پیکسلها، هر 4 پیکسل یه پیکسل تصویر 1080 رونشون میدن، افت کیفیت در اکثر مواقع تو lcd ها هست به علت اینکه فقط در رزولوشن اصلیشون کیفیت کامل رو دارن ولی در پخش 1080 در 4k به علت افزایش پیکسلها با یک مضرب صحیح مشکلی پیش نمیاد.
بسته به مدل tv به صورت نرم افزاری ممکنه تصویرو به 4k آپ اسکیل کنه که ممکنه کمی هم باعث افزایش کیفیت بشه، بازم بسته به نوع دستگاه، قدرت سخت افزار و کیفیت نرم افزارش متفاوته.
این نکته رو هم مدنظر داشته باشین که معمولا کمپانی ها بهترین پنلها و تکنولوژیهاشونو تو محصولات تراز اولشون به کار میبرن، یعنی جدای از بحث رزولوشن معمولا بهترین تلویزیون 4k هر کمپانی از بهترین fullHD همون کمپانی بهتره.
بنابراین افت کیفیت منتفی هستش؛ ولی با توجه به کم بودن محتوای 4k مخصوصا در ایران در حال حاضر پرداخت پول بیشتر و هزینه کردن برای تفاوت کم کیفیت باید با دقت باشه.
من شخصا اگر قصد خرید داشته باشم با توجه به محدودیت بودجه ترجیح میدم یک fullHD خوب بگیرم چند سال بعد اگه 4k رایج شد، یا تلوزیونهای الان رو با قیمت بسیار کمتر بخرم، یا تلوزیون های جدید و با کیفیت تصویر بالاتر رو با همین قیمت.
بله خودتونم میفرمایید هرچه بیشتر باشه. تلوزیون خود من دویست هست که بازم اون تاری توی گیمها هست. پایینترینش صد هرتزه بعدش دویست هرتز. برند ال جی جدیدا سیصد هرتز هم زده نمیدونم چطوره. ولی اونی که میگی هرچه بیشتر باشه به چهارصد و بالای چهارصد فکر کن. چون منهم فکر میکردم دویست جوابگو میشه تا حدیسلام دوست عزیز دلیل خاصی داره که میگی خوب نیس آخه من شنیدم هرچی بیشتر باشه تاری تصویر کمتره؟
اینچ صفحه کاملا بستگی به فاصله ی خودت تا تلویزیون داره ولی چون مدلی که میخوای بخری 720P هستش، یه فاصله ی 1متری نیاز هستش،میتونی از تلویزیون فاصله داشته باشی؟ 1تا 1.5 متری؟ حله اگر میتونی اینقدر فاصله داشته باشی، عالیه.سلام دوستان. بنده یک تلویزیون 37 اینچ قدیمی LCD سامسونگ دارم . یه مقدار اندازه ابعادش برای اتاقم بزرگه و میخام یک تلویزیون جدید بخرم. آیا کاره درستیه یک تلویزیون 37 رو تبدیل به 32 اینچی بکنم ؟ تلویزون مد نظرم مدل سونی 32R420 هستش.
آیا 32 اینچ برای بازی های PS4 , PS3 کم نیست؟