vivaz360
کاربر سایت
مبارک باشه داداشدوستان اینم عکس کنسول مال با SONY W904! حلال کنید...
عیب و ایرادی از تلویزیونت پیدا نکردی به ما بگی تا بدونیم؟!
در کل نظرت چیه و به اندازه نقد هایی که شده خوب هست؟!
موفق باشی
مبارک باشه داداشدوستان اینم عکس کنسول مال با SONY W904! حلال کنید...
دوستان اینم عکس کنسول مال با SONY W904! حلال کنید...
مرسی عزیزمبارک باشه داداش
عیب و ایرادی از تلویزیونت پیدا نکردی به ما بگی تا بدونیم؟!
در کل نظرت چیه و به اندازه نقد هایی که شده خوب هست؟!
موفق باشی
مرسی عزیز
والا تنها نقصی که میشه روش گذاشت اینه که به اندازه ی TVـهای LG و Samsung اسمارت نیست و همچین برنامه ی خاصی روش نمیشه نصب کرد ولی کیفیت تصویر و صدا فوق العادست!
من قبل خرید با تمام TVـهای هم رنج ـش مقایسه میکردم این واقعا عالی بود. از دوستانی که TV دارن هم هرکسی که اومده دیده کف و خون قاطی کرده. جدای از کیفیت رنگ توپی که داره ( Triliminous) صدای TV فوق العادست! یعنی اصلا انتظار همچین صدای توپی رو ازش نداشتم.
ببین راستش من W804 رو از نزدیک ندیدم ولی یکی از دلایل خرید این مدل واسم Motion Flow بیشترش بود. تو رنگ هم تو عکس ها مقایسه ـش رو میدیدم W904 خیلی بهتر بود حالا از نزدیکش رو خبر ندارم.
ببین راستش من W804 رو از نزدیک ندیدم ولی یکی از دلایل خرید این مدل واسم Motion Flow بیشترش بود. تو رنگ هم تو عکس ها مقایسه ـش رو میدیدم W904 خیلی بهتر بود حالا از نزدیکش رو خبر ندارم.
3D هم من فقط ماه اول چند تا بلوری گرفتم باهاش دیدم ولی Active تو عمق و 1080p بودن 3D واقعا باحال تر میشه. البته خیلی ها میگن Active سردرد میاره و خیلی از دوستان که با TV من 3D دیدن سردرد گرفتن ولی خودم به شخصه دوشواری نداشتم با 3Dـش!
داداش از W900 تا W905 همشون یه مدلن فقط واسه ریجن های مختلف کدگذراری شدن. TV من W904ـه ولی با W905ـی که شما میگی عملن هیچ فرقی نمیکنه!یه نکته منظورتون از 904 و 804 همون 905 و 805 که تو این لینک زده یا فرق داره؟(چون تو شرف خرید تی وی هستم میپرسم)
Sony's 2013 TV line-up - full overview - FlatpanelsHD
داداش از W900 تا W905 همشون یه مدلن فقط واسه ریجن های مختلف کدگذراری شدن. TV من W904ـه ولی با W905ـی که شما میگی عملن هیچ فرقی نمیکنه!
دوستان با بودجه ی 1300 چی پیشنهاد میکنین؟ :d پایین ترم باشه بهتره.
به نظرتون TV بگیرم یا مانیتور؟
به هر حال چند تا پیشنهاد بدین.
3D نمیخوام، اگه مانیتوره Speaker داشته باشه. قیمت 700-800 هم از همه مناسب تره برام.
داداش اولا که مبارک ولی این حراراتی که شما میگید غیر منظقیهآقا سلام
بعد از کلی دردسر تلویزیون رو خریدم....سونی خیلی گرون میشد و اینکه جنس خوب گیر بیاری خیلی سخته......
مدل سامسونگ 46f8880
خیلی نقدها رو خوندم و نظر پرسیدم و ..... ولی خب هیچی مثه دیدن از جلو و اینکه خودت بررسی کنی نمیشه
ایرادات :حرارتش....من تلویزیونو چون که بچه داریم نصب کردم رو دیوار و تو شعاع 5 متریش هم یه بخاریه،و اینکه هوای گرم میره بالا (بر عکس هوای سرد) و فاصله دیوار با تلویزیون که باعث میشه حرارت زیادتر شه...
دماش فک کنم تا حدود 60-70 درجه میره یعنی یه ذره مونده به دمایی که دستتو بسوزونه،و اینم اینکه گوشه ها دما بیشتره تا وسطا....اینم میدونید که حرارت قاتل لوازم الکترونیکیه،هر چی میخاد باشه،رفیقم میگفت کمپانی سامسونگ این مشکلو تو گوشی هاشم داره مثه گلکسی اس 4،و خودم حدس زدم که این باعث میشه که بگن تلویزیون سامسونگ خراب میشه
نرم افزارهای خیلی خوبی داره samsung apps هم بازه ولی نرم افزاراش کمه
حالا موندم این رنگی که میبینم به نظرم زیاد با سونی فرق نمیکرد و صداش هم فوق العاده بود
سوال:
این دمایی که گفتم طبیعیه؟از عمر تلویزیون کم نمیکنه؟چیکارش کنم؟
- - -ویرایش - - -
به نظرم با این پول مانیتور بگیر :
ASUS - 23" - MX239H - LED - IPS
مبارک باشه رفیقآقا سلام
بعد از کلی دردسر تلویزیون رو خریدم....سونی خیلی گرون میشد و اینکه جنس خوب گیر بیاری خیلی سخته......
مدل سامسونگ 46f8880
خیلی نقدها رو خوندم و نظر پرسیدم و ..... ولی خب هیچی مثه دیدن از جلو و اینکه خودت بررسی کنی نمیشه
ایرادات :حرارتش....من تلویزیونو چون که بچه داریم نصب کردم رو دیوار و تو شعاع 5 متریش هم یه بخاریه،و اینکه هوای گرم میره بالا (بر عکس هوای سرد) و فاصله دیوار با تلویزیون که باعث میشه حرارت زیادتر شه...
دماش فک کنم تا حدود 60-70 درجه میره یعنی یه ذره مونده به دمایی که دستتو بسوزونه،و اینم اینکه گوشه ها دما بیشتره تا وسطا....اینم میدونید که حرارت قاتل لوازم الکترونیکیه،هر چی میخاد باشه،رفیقم میگفت کمپانی سامسونگ این مشکلو تو گوشی هاشم داره مثه گلکسی اس 4،و خودم حدس زدم که این باعث میشه که بگن تلویزیون سامسونگ خراب میشه
نرم افزارهای خیلی خوبی داره samsung apps هم بازه ولی نرم افزاراش کمه
حالا موندم این رنگی که میبینم به نظرم زیاد با سونی فرق نمیکرد و صداش هم فوق العاده بود
سوال:
این دمایی که گفتم طبیعیه؟از عمر تلویزیون کم نمیکنه؟چیکارش کنم؟