خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان تا سقف 1 ملیون تومان LED میشه خرید ؟ اینچش زیاد مهم نیست برای خونه دانشجویی میخوام :دی فقط خوب باشه دیگه .
این LED های X-VISION خوبه ؟ بدرد بازی کردن میخورن ؟

مبارک باشه رفیق
سینما خانگی هم هدیه دادن به شما؟
این دما یکم زیاده برای تی وی!!
گوشی های سامسونگ هم فقط تو فشار زیاد مثل بازی کردن داغ میکنن!شاید بعد از چند ساعت استفاده از تی وی اینقدر داغ کرده...
ولی چون فقط گوشه های تلویزیون داغ هست مشکلی فکر نکنم باشه چون تی وی شما EDGE LED هست یعنی منبع نورش کناره های تلویزیون هست که خوب داغ شدنش طبیعیه ولی 60 یا 70 یکم زیاده!!
شما مطمئنی تا 70 میره بالا؟؟! این دما برای کارت گرافیکای High-end بیشتر!:d

مرسی ممنون :vivaz & moscr
راستش نمیدونم منظور از هدیه چی بود...آخه گفتن که اگه خاستین میتونم سینما خوانواده رو ندم از قیمتش کم کنم!شایدم اسمش هدیه!حداقل اینجوری به نظر میرسه!

زنگ زدم به نمایندگی گفتم دماش زیاده گفت مشکلی نیست همه ی تلویزیونامون این طوریه،بعد تو راهنماش هم خوندم که نوشته بود : "هشدار،ممکن است برخی قطعات،قدری داغ باشند"،توی یه سایت انگلیسی مربوط به نقد تلویزیون خوندم که نوشته بود : این تلویزیون به این باریکی داغ میکنه درست مثه فلان مدل تبلت اپل که باریکه، و این جور توجیه کرده بود که هر چی باریکتر : حرارت بالاتر

حالا عذاب وجدان دارم که چی کار کنم....فن بزارم پشتش،بدبختی هواکشم نداره!!!منی که دمای سی پی یوی کامپیوترم بالاتر از 35 نمیاد اونوقت تلویزیونم داغه...؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما چیکار کنم؟؟خودم نظرم اینه که کنتراست نورش رو آخر گذاشتم داغ میکنه و اینکه به دیوار نصبش کردم

حالا جدای از اینا تصویرش حرف نداره داشتم باهاش آپارات نگاه میکردم کیفیت آشغالا توی این تلویزیون با کیفیت شدن...خداییش تصویرش حرف نداره دوست دارم از جلو با سونس سری 9 مقایسش کنم ببینم رنگشون چقدر با هم فرق میکنه...ولی به نظرم سامسونگ رو آپشن پویا نبوده که انقدر بد به نظر میرسیده

- - -ویرایش - - -

دوستان تا سقف 1 ملیون تومان LED میشه خرید ؟ اینچش زیاد مهم نیست برای خونه دانشجویی میخوام :دی فقط خوب باشه دیگه .
این LED های X-VISION خوبه ؟ بدرد بازی کردن میخورن ؟

آقا ایسوس بگیر این مدل با کنتراست 80 میلیون :http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7763

مرسی عزیز . یعنی نمیارزه از این تلوزیونهای ایکس ویژن بگیرم ؟ چون فکر کنم تو این قیمتها هم داشت .

اگه کیفیت میخای ایسوس بگیر،اگه tv و اینکه ارزون باشه و کیفیت پایین تر و اندازه بزرگتر همون ایکس ویژنو بگیر
من خودم کیفیتو به تی وی بودنش و اندازه ترجیح میدم...23 اینچ برای شما مناسبه،در ضمن مانیتور هر چه قدر بزرگتر بشه کیفیتش میاد پایین چون از فاصله ی کمی نگاش میکنی...

مرسی ممنون :vivaz & moscr
راستش نمیدونم منظور از هدیه چی بود...آخه گفتن که اگه خاستین میتونم سینما خوانواده رو ندم از قیمتش کم کنم!شایدم اسمش هدیه!حداقل اینجوری به نظر میرسه!
خودم نظرم اینه که کنتراست نورش رو آخر گذاشتم داغ میکنه و اینکه به دیوار نصبش کردم
:
داداش خسته نباشی کنتراستو گذاشتی تا تههه معلومه داغ میکنه!!اصلا اینجوری کیفیت تصویر هم خراب میشه و چشمتون هم اذیت میشه!:d
به نظرم من از رو تنظیمات یکی از سایتای معروف تی ویت رو کالیبره کن تا بهترین تصویر رو داشته باشی
سینما خانگی رو نگرفتی چقدر کم کردن؟!
به فن هم احتیاجی نیست نگران نباش;)

داداش خسته نباشی کنتراستو گذاشتی تا تههه معلومه داغ میکنه!!اصلا اینجوری کیفیت تصویر هم خراب میشه و چشمتون هم اذیت میشه!:d
به نظرم من از رو تنظیمات یکی از سایتای معروف تی ویت رو کالیبره کن تا بهترین تصویر رو داشته باشی
سینما خانگی رو نگرفتی چقدر کم کردن؟!
به فن هم احتیاجی نیست نگران نباش;)
عزيز يه سايت ميتوني معرفي كني براي كاليبره؟

دوستان يه تلويزيون فول اچ دي ، داراي گيرنده ديجيتال داخلي ، سوني ، 46 اينچ تا حدود 2.500.000 مي تونم چيزي گير بيارم؟ اگر هست مدل و قيمت رو بديد ممنون ميشم
این مدل حدوده 2.700 که واقعن عالی کار میده بهت: ال ای دی سونی W700 سایز46
یه نمه پایینتر اینه که حدوده 2.300 میتونی گیر بیاری : ال ای دی سه بعدی سونی R500a سایز47
البته من اگه جای شمب بودم با قیمتی حدوده 2.650 این مدل رو تهیه مکردم : ال ای دی سه بعدی سونیW800 سایز42
قیمت ها رو سمته بانه نوشتم و نمیدونم تو تهرون چقدر شونه رو فشار میدن :d

دوستان بالاخره بهترین تی وی سال یعنی Panasonic 50VT60 وارد بانه شد با قیمت 6.800 !!!
عزیزانی که توان مالی خرید این تی وی رو دارن شک نکنن و بگیرن که بهترین کیفیت رو داره.(هم تو بازی هم تو فیلم.کلا تو همه چی!:d)

دوستان من اين مدل رو انتخاب كردم sony 42w670 كه فول آچ دي هست ، 42 اينچه ، گيرنده ديجيتال هم داره ، براي كنسول ps4 كه مشكلي نداره بخرمش؟
فقط نمي دونم سرعت رفرشش چقدره

دوستان من اين مدل رو انتخاب كردم sony 42w670 كه فول آچ دي هست ، 42 اينچه ، گيرنده ديجيتال هم داره ، براي كنسول ps4 كه مشكلي نداره بخرمش؟
فقط نمي دونم سرعت رفرشش چقدره
كيفيتش خيلي خوب رفرش هم 200 هرتز خلاصه نسبت به قيمتش خيلي خوب

امیدوارم بعد از نمایشگاه ces تی وی های 4k ارزون بشن چون میخوام بگیرم البته الان مارک seiki اومده تو بازار با قیمت 699 دلار 39 اینچ هم هست نظرات خیلی مثبتی هم توی آمازون در موردش گفتن.

امیدوارم بعد از نمایشگاه ces تی وی های 4k ارزون بشن چون میخوام بگیرم البته الان مارک seiki اومده تو بازار با قیمت 699 دلار 39 اینچ هم هست نظرات خیلی مثبتی هم توی آمازون در موردش گفتن.
ايران هستش؟
آدرس؟

- - -ویرایش - - -

دوستان بالاخره بهترین تی وی سال یعنی Panasonic 50VT60 وارد بانه شد با قیمت 6.800 !!!
عزیزانی که توان مالی خرید این تی وی رو دارن شک نکنن و بگیرن که بهترین کیفیت رو داره.(هم تو بازی هم تو فیلم.کلا تو همه چی!:d)
تو FULL HD ها شايد!
ولى اصلاً وقتى 4K هست حرف اين رو نزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or