خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
تو FULL HD ها شايد!
ولى اصلاً وقتى 4K هست حرف اين رو نزن.
4k چیه اونوقت؟!
داداش رزولوشن معیار اصلی کیفیت نیست 10تا چیز دیگه هم هست که رو کیفیت تصویر تاثیر مستقیم داره.
اتفاقا از بین کل تی وی های سال چه hd چه full hd چه 4k و8k وnk این تی وی بهترین شده!;)

کسایی که دنبال vt60 هستن صبر کنن بزودی st60 با قیمت خیلی کمتری وارد میشه!
خوش باشید

آخرین ویرایش:
داداش خسته نباشی کنتراستو گذاشتی تا تههه معلومه داغ میکنه!!اصلا اینجوری کیفیت تصویر هم خراب میشه و چشمتون هم اذیت میشه!:d
به نظرم من از رو تنظیمات یکی از سایتای معروف تی ویت رو کالیبره کن تا بهترین تصویر رو داشته باشی
سینما خانگی رو نگرفتی چقدر کم کردن؟!
به فن هم احتیاجی نیست نگران نباش;)

سلام
آخه تو حالت dynamic یا همون پویا رنگش یا کیفیتش خیلی میره بالا،آدم حیفش میاد تو حالتای دیگه بزاره
این کالیبره ای که گفتیو رفتم انجام دادم ولی مثله حالت dynamic نشد...تازه بعضی از گزینه هایی که گفته بود تغییر بدم خاموش بود نشد تغییر بدم، و اینکه مثلا گفته بود وضوح(sharpness) رو بزارم روی 3 !!!!!خب این طوری میاد پایین کیفیت...
سینما خانگی رو هم گرفتم ولی گفت اگه میخای وردارم 750 ازش کم میکنم...مال من کلا شد 5850000

اگه کالیبره ای میدونی که واقعا کیفیتو بهتر بکنه بهم معرفی کنی دعات میکنم...ما هر چی زدیم بدتر شد!!!

- - -ویرایش - - -

4k چیه اونوقت؟!
داداش رزولوشن معیار اصلی کیفیت نیست 10تا چیز دیگه هم هست که رو کیفیت تصویر تاثیر مستقیم داره.
اتفاقا از بین کل تی وی های سال چه hd چه full hd چه 4k و8k وnk این تی وی بهترین شده!;)

خوش باشید

کیفیت تلویزیون من با این که گفتید خیلی فرق میکنه؟

4k چیه اونوقت؟!

خوش باشید
فرق 4K با FULLHD =فرق FULLHD با CTV
انشاله خودت بعدها ميبينى متوجه ميشى

سلام
آخه تو حالت dynamic یا همون پویا رنگش یا کیفیتش خیلی میره بالا،آدم حیفش میاد تو حالتای دیگه بزاره
این کالیبره ای که گفتیو رفتم انجام دادم ولی مثله حالت dynamic نشد...تازه بعضی از گزینه هایی که گفته بود تغییر بدم خاموش بود نشد تغییر بدم، و اینکه مثلا گفته بود وضوح(sharpness) رو بزارم روی 3 !!!!!خب این طوری میاد پایین کیفیت...
سینما خانگی رو هم گرفتم ولی گفت اگه میخای وردارم 750 ازش کم میکنم...مال من کلا شد 5850000

اگه کالیبره ای میدونی که واقعا کیفیتو بهتر بکنه بهم معرفی کنی دعات میکنم...ما هر چی زدیم بدتر شد!!!

- - -ویرایش - - -

کیفیت تلویزیون من با این که گفتید خیلی فرق میکنه؟
سایتای معتبر زیادی مثل flatpanelshd یا cnet و ... هستن که تی وی های مختلف رو کالیبره میکنن.اونا با نرم افزار و سخت افزارای حرفه ای کاری میکنن که بهترین تصویر و طبیعی ترین حالت رو داشته باشن.وگر نه هر تلویزیونی با بالا بردن کنتراستش خوش رنگ و لعاب تر میشه!
البته در آخر خود شما هستید که باید بپسندید و تنظیمات جوری عوض کنید که باب میل خودتون باشه

این مدل پلاسما که میگم باید از نزدیک دیده بشه تا تفاوتش معلوم بشه ولی در حدی هم نیست که شما فکر کنید این tv از یه سیاره دیگه اومده!:d
بیشترین تفاوتش طبیعی تر بودن رنگ هاشه.مخصوصا اگر فیلمی که نگاه میکنید محیطش تاریک باشه این تفاوت بیشتر دیده میشه
بازم برای اطلاع بیشتر میتونی مقایسه های سایتای مختلفو بخونی.

- - -ویرایش - - -

فرق 4K با FULLHD =فرق FULLHD با CTV
انشاله خودت بعدها ميبينى متوجه ميشى
برادر اولا ctv نه crt
ثانیا وقتی محتوایی برای این tvها فعلا عرضه نشده برای چی باید پول اضافه خرج کنیم؟!
در ضمن شما اختلاف 4k و 1080p رو وقتی متوجه میشی که سایز tv بالای 65اینچ داشته باشی و از فاصله 1.5 متری تماشا کنی!
مطمئنا وقتی که محتوای 4k زیاد بشه تولید tv های 4k هم زیاد میشه و قیمتا هم معقول تر میشه و بعد باید فکری برای خریدش بکنیم!!

سایتای معتبر زیادی مثل flatpanelshd یا cnet و ... هستن که تی وی های مختلف رو کالیبره میکنن.اونا با نرم افزار و سخت افزارای حرفه ای کاری میکنن که بهترین تصویر و طبیعی ترین حالت رو داشته باشن.وگر نه هر تلویزیونی با بالا بردن کنتراستش خوش رنگ و لعاب تر میشه!
البته در آخر خود شما هستید که باید بپسندید و تنظیمات جوری عوض کنید که باب میل خودتون باشه

این مدل پلاسما که میگم باید از نزدیک دیده بشه تا تفاوتش معلوم بشه ولی در حدی هم نیست که شما فکر کنید این tv از یه سیاره دیگه اومده!:d
بیشترین تفاوتش طبیعی تر بودن رنگ هاشه.مخصوصا اگر فیلمی که نگاه میکنید محیطش تاریک باشه این تفاوت بیشتر دیده میشه

- - -ویرایش - - -

برادر اولا ctv نه crt
ثانیا وقتی محتوایی برای این tvها فعلا عرضه نشده برای چی باید پول اضافه خرج کنیم؟!
در ضمن شما اختلاف 4k و 1080p رو وقتی متوجه میشی که سایز tv بالای 65اینچ داشته باشی و از فاصله 1.5 متری تماشا کنی!
مطمئنا وقتی که محتوای 4k زیاد بشه تولید tv های 4k هم زیاد میشه و قیمتا هم معقول تر میشه و بعد باید فکری برای خریدش بکنیم!!

آفرین،کاملا درست و حرفه ای

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

برادر اولا ctv نه crt

آفرین،کاملا درست گفتی
به نظرت سایز 46 اینچ با رزولیشن فول اچ دی خوبه نه؟
آقا این کالیبره برای مصارف گوناگونه دیگه نه؟مثلا یکی محیطش تارکتره و یکی روشن تر،بنابراین باید فرق کنه دیگه؟ واسه من نه روشنه نه تاریک،هر چقدرم میگردم یه چیزی پیدا کنم نمیتونم...دیشب بدتر تار شد...

سلام دوستان
بنظرتون بهترین tvتا 2 تومن چیه که تو بازارم باشه من نظرم رو اینه LED 3D 32LA66000
شما گزینه بهتری سراغ دارین؟
3d هم برام مهم نیست
مرسی

سلام دوستان
بنظرتون بهترین tvتا 2 تومن چیه که تو بازارم باشه من نظرم رو اینه LED 3D 32LA66000
شما گزینه بهتری سراغ دارین؟
3d هم برام مهم نیست
مرسی

این خیلی عالیه اما قیمتش بالاست نسبتا
۴۲ همینو ۲۶۰۰ قیمت دارم بدون گارانتی البته ۳۲ اش بهتره برای گیم چون تراکم پیکسل داره

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or