دوستان فرق 1080p و 1080i چيه؟
جفتشون ٦٠ فريم بر ثانيه نشون ميدند؟
1080i بیشتر از 30 فریم نیست.1080p میتونه بیشتر از 60 فریم هم باشه
i یعنی interlaced و p یعنی prograssive
فرق این دوتا بر میگرده به نوع اسکن یا پخش شدنشون.به این صورت که تو interlaced یکبار 1920x540 پیکسل پخش میشه سپس بعد از مدت زمان حدودا 30میلی ثانیه 1920x540 پیکسل دیگه پخش میشه که پهنای باند یا حجم ویدیو رو نصف میکنه.(تقریبا برابر با یک ویدیو 720p 60 فریم بر ثانیه )
ولی prograssive میتونه 1920x1080 پیکسل رو یکجا در یک ثانیه با فریم های متفاوت پخش کنه که وضوح بالاتری رو ایجاد میکنه.
در کل 1080i برای ویدیو های ورزشی و سریع مثل فوتبال یا همین بازی های ویدیویی خودمون زیاد به کار نمیاد.
برای درک بیشتر این تصاویر رو نگاه کنید:
1080i
1080i
1080p
دوستان فرق LCD با LED چیه؟؟؟داخل گرافیک بازی که فکر نکنم تاثیری داشته باشه پس فقط تفاوت در کیفیت تصویره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در واقع LED همون LCD هست که با منبع نور LED کار میکنه!
گرافیک بازی برمیگرده به قدرت pc یا کنسول شما!(در بعضی مواقع شعور و توانایی استودیو سازنده:d)
led tv تصاویر با کیفیت بهتری از lcd tv ها به نمایش میزاره.راجع به این موضوع کلی توضیح دادن یه سرچ کوچیک کنید به نتیجه میرسید!
بچه ها نمیدونم باید اینجا سوال میکردم یا جای دیگه ولی این سوال منه
من یه مانیتور lcd سامسونگ دارم که به pc وصله . نمیتونم ps4 رو به این وصل کنم؟
اگه مانیتورت پورت hdmi داره که خیلی راحت ps4 رو میتونی بهش وصل کنی و از پورت صدایی که خود مانیتور داره صدا بگیری.
اگر hdmi نداشت شما باید یه تبدیل hdmi به dvi بگیری و برای صدا هم اگر اسپیکرت ورودی صدا 3.5 داشت با این وسایل میتونی صدا بگیری:
1-
کابل صدای اپتیک یا دیجیتال
2-
تبدیل صدای دیجیتال به آنالوگ
3-
سیم صدای استریو RCA به 3.5
اگر ورودی 3.5 نداشت باید بجای گزینه 3
این کابل رو تهیه کنی.
در ضمن اگر اسپیکرت ورودی اپتیک داره که فقط به گزینه 1 نیاز خواهی داشت.
موفق باشید