ZのMBiE
کاربر سایت
مسعود این 4Gamers کیفت کارش خوبه برای سونی هم مخصوص میسازه ! ولی به قیمتش نمیخوره چیز خیلی خفنی باشه !سوال منم هست کسی اطلاعاتی داره با pc هم سازگاره ؟
البته محمد جان 190 گرونه نخری من 150 قیمت دارم اخه همش 30 یورو قیمتشه
2.3 تا کاربر امازون که 5 دادن بهش و گفتن فراتر از تصور بوده
سلام
من یه lcd مدلlg30R-TA دارم میشه برای ps4 یا xone استفاده کرد البته موقت تا تابستون عوض کنم کارو راه می ندازه؟یا نه
منم با این سری کار کردم متاسفانه این مشکل رو داره و برای بازی زیاد جالب نیست.در کل اختلاف سری های بالاتر سامسونگ از سری های پایین ترش خیلی زیاده!دوستان من یه LED سامسونگ سری 6 دارم که کنسولهای نسل قبل رو وقتی بهش وصل میکردم دیلِی داشت . مثل لگ توی بازیهای آنلاین !
مستقیم روی بازی تاثیر میزاشت ! کلی کابل عوض کردم بهترین کابلهای HDMI رو خریدم ولی فرقی نیمکرد . از نمایندگی هم که پرسیدم گفتن مشکل از کنسول هست ! جواب سر بالا میدن .
میخواستم بدونم با این حساب تو PS4 هم باید مشکل داشته باشم ؟ و اینکه راهی هست بشه درستش کرد ؟
تولید آخر ژانویه 2011 هستش عزیز .منم با این سری کار کردم متاسفانه این مشکل رو داره و برای بازی زیاد جالب نیست.در کل اختلاف سری های بالاتر سامسونگ از سری های پایین ترش خیلی زیاده!
این مدل پنل نسبتا ضعیفی برای بازی کردن داره و من با کلی تغییرات تو تنظیماتش بازم نتوستم این مشکل لگ به قول شمارو حل کنم.
راستی برای شما سری 6 2013 یا 2012؟
دوستان من یه LED Xvision 24D20 دارم پاسخگو هست برای PS4?
کسی جواب منو نمیده؟
سلام
کدوم یکی از سری مدلهای سامسونگ به درد گیم وکنسول میخوره ؟؟
کسی جواب منو نمیده؟
سلامplaystation display)
برای 3d بازی کردن باید حتما مانیتور 3d سونی (رو داشته باشم؟ یا با تلویزیون های 3d معمولی هم میشه؟