خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
:d
1ea44a91ca21e5663.jpg

1ea4448c21ac263a1.jpg

1ea471d1fd5ab17b2.jpg
یا ابولفضل!:d
داداش تو اسپویل بنداز این عکسارو تا کسی رو اذیت نکنه
خب الان این کابل مشکیه چیه؟

- - -ویرایش - - -

banehmarket معتبره دیگه؟
من اطلاعی ندارم.به نظرم اگر میخواید از بانه خرید کنید یا حضوری برید یا حتما از آشناها یه فروشنده معتبر رو سراغ بگیرید و از اون خرید کنید

چرا کسی جواب نمیده....!!!!! دوستان این چطوره ؟

Smart 3D LED TV - TECH SPECS

سلام دوست عزیز

tv خوبی هستش هم اکسس تایم خوبی داره هم اینپوت لگ خوبی داره.به نسبت قیمتش کیفیتش هم خوبه.فقط اگه خیلی به 3d حساسی سه بعدیش زیاد برای گیم مناسب نیست.

موفق باشید.

یعنی جنس یکیه؟

نه دوست عزيز بستگي به تيوي داره مثلا اگر sony w804 باشه جنسش مالزي باشه با اين كه تو نمايندگيه يكيه
ولي ال جي اكثرا اونايي كه تو بانه هست ساخت كره هست و نمايندگي ها منتاژ ايران هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوست عزیز

tv خوبی هستش هم اکسس تایم خوبی داره هم اینپوت لگ خوبی داره.به نسبت قیمتش کیفیتش هم خوبه.فقط اگه خیلی به 3d حساسی سه بعدیش زیاد برای گیم مناسب نیست.

موفق باشید.

سپاس دوست عزیز .شما خودت یه tv که خیلی بهتر از این باشه رو چی پیشهاد میکنی ؟؟؟!!!:)

سپاس دوست عزیز .شما خودت یه tv که خیلی بهتر از این باشه رو چی پیشهاد میکنی ؟؟؟!!!:)

سلام دوست عزیز

تو سونی w804 تلویزیون خیلی خوبیه.

تو lg سری 42la66100 کیفیت خوبی داره

تو سامسونگ 40ES6980 تلویزیون خوبی هستش.

موفق باشید.

- - -ویرایش - - -

درود دوستان من مانیتور Samsung P23700 دارم . فعلا جوابگو هست واسه کنسول یا حتما باید عوضش کنم ؟

سلام دوست عزیز

مانیتور خوبی هستش البته یه مقدار قدیمی شده.

اگر خواستید مانیتور رو عوض کنید حتما led بگیرید و 24 اینچ به بالا.

موفق باشید.

دوستان من یه LED سامسونگ سری 6 دارم که کنسولهای نسل قبل رو وقتی بهش وصل میکردم دیلِی داشت . مثل لگ توی بازیهای آنلاین !
مستقیم روی بازی تاثیر میزاشت ! کلی کابل عوض کردم بهترین کابلهای HDMI رو خریدم ولی فرقی نیمکرد . از نمایندگی هم که پرسیدم گفتن مشکل از کنسول هست ! جواب سر بالا میدن .
میخواستم بدونم با این حساب تو PS4 هم باید مشکل داشته باشم ؟ و اینکه راهی هست بشه درستش کرد ؟

دوستان هدفون جدید 4Gamers مخصوص PS4 ارزش خرید داره ؟ کیفیت خوبی داره ؟ 190 تومنه !

سوال منم هست کسی اطلاعاتی داره با pc هم سازگاره ؟
البته محمد جان 190 گرونه نخری من 150 قیمت دارم اخه همش 30 یورو قیمتشه
2.3 تا کاربر امازون که 5 دادن بهش و گفتن فراتر از تصور بوده

29409865864374465459.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or