خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
اتفاقا چند بار به فروشنده گفتم شاید تنظیمات فرق میکنه ولی گفت دست به هیچی نزده، تصویر هر دوتا هم یکی بود (از این فیلمهای تبلیغی فول اچ دی که معمولا میزارن)
این مورد که پانل کره بهتره رو چندتا فروشگاه دیگه هم بهم گفتن، تصویرش زنده تر و شفاف تر بود، یه مدل مونتاژ مصر هم داشتن که میگفتن اون از سام سرویس بدتره
قیمتهای با گارانتی سام سرویس از 4300 تا 5100 بود! بعضیا هم یه سینمای خانگی روش بود یه تومن بیشتر میگفتن
قیمتهای بدون گارانتی حدود 3600-3800 بود که خودشون گارانتی های متفرقه ارائه میکردن حدود 200-300 تومن اضافه میگرفت، اون مونتاژ مصر هم 3500 بود
بدون گارانتی پانل کره ای گرفتم 3700 امیدوارم مشکلی پیش نیاد! بنظرم 55 اینچ با این قیمت ارزش داره، سونی 50 اینچ کمتر از 4500 پیدا نکردم (البته با گارانتی بودن)
فیفا و بتل4 هم اجرا کردم خوب بود خصوصا فیفا که روی سایز بزرگ واقعا لذت بخشه
راستی فیلم سه بعدی هم باهاش نگاه کردم اصلا شبیه اون پوسترهای تبلیغی نیست! سه بعدی هست ولی نه به اون شدت که نشون میدن تصویر اومده تو صورت آدم!

بنظرتون این عینک سه بعدی 69 تومنی ارزش داره بگیرم؟ یا گرون میگه؟ Samsung 3D Glasses X2 - عینک سه بعدی سامسونگ
والا سه بعدی دیگه خیلی مهم نیس و از رونق افتاده تقریبا! حالا ی سوال مهم : توی فیفا وقتی پاس بلند میدی و یا تو تصاویر سریع سایه نمی اندازه? راستی یادم رفت بگم: هم مبارکتون باشه

سلام دوستان
مشاوره میخواستم بین این 3 تا تلویزیون گیر کردم ( برای PS4 و تماشای فیلم بلوری 3D )
مهمترین اولویت برام 3D حرفه ای هست.
خودم SONY دوست دارم اما منحنی بودن H6800 خیلی چشمامو گرفته!
قیمت MiTV 2 هم 650 دلار هستش که 3D 4K هم هست49اینچ !!!!!!

Samsung 48H6800
SONY 42W828
Xiaomi Mi TV 2

تلویزیون ال ای دی سه بعدی اینترنت تی وی سونی مدل42w828

تلویزیون منحنی اسمارت سامسونگ سری H6800 با صفحه 48 اینچ

صوتی وتصویری - تلویزیون ال ای دی - سه بعدی - سامسونگ - 48H6800 - تلویزیون سه بعدی منحنی اسمارت سامسونگ LED CURVE FULL HD SMART SAMSUNG 48H6800 - فروشگاه اینترنتی ب�

Mi TV - mi.com

ممنون از شما.

والا سه بعدی دیگه خیلی مهم نیس و از رونق افتاده تقریبا! حالا ی سوال مهم : توی فیفا وقتی پاس بلند میدی و یا تو تصاویر سریع سایه نمی اندازه? راستی یادم رفت بگم: هم مبارکتون باشه
ممنون عباس جان، نه سایه نداشت باتوجه به صحبت دوستان انتظار کیفیت خوبی نداشتم! ولی عالی بود

آیا مدل W600B سایز 48 اینچش اینپوت لگ پایینتری نسبت به مدل 42 اینچش داره؟؟

بعد اینکه این مدلایی پایین که نام بردم ...معادل نام مدلشون تو ایران چی میشه؟؟ یعنی مدل ایرانیش با گارانتی شرکت بازرگانی ایران چیه؟

KDL42W705B

KDL42W653

این زیادی عریضه چشات با این کنار میاد؟میاد بخر اگه من بودم نمیخریدم

از نزدیک دیدم مثل این میمونه که 3 تا A4 کنار هم باشه اولش سخته یکم ولی عادت میشه خوب :) برای یکی مثل من که انواع و اقسام برنامه ها 24/7 باز داره گزینه خوبیه :)

از نزدیک دیدم مثل این میمونه که 3 تا A4 کنار هم باشه اولش سخته یکم ولی عادت میشه خوب :) برای یکی مثل من که انواع و اقسام برنامه ها 24/7 باز داره گزینه خوبیه :)

خب پس بخر دیگه چرا میپرسی؟!:dفقط حواست باشه مانیتور اسپیکر داشته باشه وگرنه نمیتونی استفاده کنی

آیا مدل W600B سایز 48 اینچش اینپوت لگ پایینتری نسبت به مدل 42 اینچش داره؟؟

بعد اینکه این مدلایی پایین که نام بردم ...معادل نام مدلشون تو ایران چی میشه؟؟ یعنی مدل ایرانیش با گارانتی شرکت بازرگانی ایران چیه؟

KDL42W705B

KDL42W653
تلویزیونهای سونی همگی اینپوت لگ پایینی دارن خیالت جمع.

این مدلا ک گفتید یکیش باگارانتی اون یکی هم مدل ۲۰۱۳ هست

3d
smart
پخش زیرنویس
پخش فرمت mkv
47 اینچ

شبکه های داخلی و خارجی و تماشای فوتبال
تا 3500
مدل lb65200 رو دیدم..تو این رنج با این شرایط چیز بهتری اگه میشناسین معرفی کنید
h6490 هم بهم پیشنهاد شده
lb67000
lb69000

بجز اینا چیز دیگه ای اگه هست لطف کنید راهنمایی کنید..اگه نیست همینهارو به ترتیب اولویت بگید.

مرسی

تلویزیونهای سونی همگی اینپوت لگ پایینی دارن خیالت جمع.

این مدلا ک گفتید یکیش باگارانتی اون یکی هم مدل ۲۰۱۳ هست
آخه دوست دارم بهترین رو از لحاظ اینپوت لگ بگیرم

بعد اینکه توی سایز ۴۰ و ۴۲ مدل W800 اینپوت لگ پایینتری داره یا W600 ؟ کلا اینپوت لگشون چنده؟

بعد اینکه کلا مدل ۴۸ اینچه W600 اینپوت لگش چنده؟ ممنون میشم

آخه دوست دارم بهترین رو از لحاظ اینپوت لگ بگیرم

بعد اینکه توی سایز ۴۰ و ۴۲ مدل W800 اینپوت لگ پایینتری داره یا W600 ؟ کلا اینپوت لگشون چنده؟

بعد اینکه کلا مدل ۴۸ اینچه W600 اینپوت لگش چنده؟ ممنون میشم
برای w600 معمولا ۳۰ میلی ثانیه است برای w800 حدود ۲۰ اما شما تفاوتی احساس نخواهید کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or