خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
اره ولی قبلش برو تصویر دوتاشون رو تو مغازه ببین خودت هم سامسونگ هم سونی بعد تصمیم بگیر. اینپوت لگ سری ۸۰۰ بهتره اما مطمعن باش تفاوتی حس نمیکنی. سری ۸۰۰ اگه میخوای بگیری ۵۰ اینچش بگیر ک پنل اش va هست 3d داره و از هر لحاظ ک بگی عالیه

تصویر هر دوتا رو کنار هم دیدم ... 600 و 800 رو ... از نظر من تصویر 800 در حد 15 درصد بهتر از 600 بود ... از لحاظ کنتراست ... از لحاظ موشن فلو هم تفاوتی ندیدم حقیقتش ... تصویر هر دو نرم و روون بودش ... اما از لحاض اینپوت لگ اطلاعی نداشتم ....

حالا باید برم مغازه ببینم مدل بهتر چی داره...

این w904 چیه که توصیه میکنن؟؟

راستی این قیمتهایی ک گذاشتی جدید نیستا مدتهاس این قیمتها اعمال شده. ممکنه تا اواسط بهمن سونی و سامسرویس باز جشنواره بزارن
والا نمیدونم! این دوتا آگهی دوشنبه هفته قبل تو روزنامه چاپ شده

نظرت در مورد sony 50w704 چیه؟

در مورد زاویه دید هم تو سایت سونی به یکی از کاربرا که پرسیده چرا زاویه دیدش فقط 89 درجه است این جواب رو دادن:
"۸۹ درجه از راست، ۸۹ درجه از چپ در مجموع می شه ۱۷۸ درجه. یعنی هیچ تفاوتی با مدل های دیگه نداره فقط نوع بیان زاویه تغییر کرده."

سلام دوستان عزیز
یه مقدار در مورد این مدل 49x850 توضیح میدید مثلا اینپوت لگ و کنتراست و ....قصد خرید دارم ولی شدید دودلم.
بین این مدل و w900 مرددم.( بیشتر بخاطر 4k بودنش ).ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان عزیز
یه مقدار در مورد این مدل 49x850 توضیح میدید مثلا اینپوت لگ و کنتراست و ....قصد خرید دارم ولی شدید دودلم.
درود
عزیز تمام مدلهای SONY 4K اینپوت لگ 40ms در حالت تصویر پویا و عادی دارند.که در حالت گیم که زیاد هم توصیه نمیشه پایینتر هم میاد.
در کل زیر 50ms عالی هستش.
موشن فلو 800hz داره.
و همینطور Up Scaler( ارتقاء کیفیت) و TRILUMINOS (رنگ زنده) و موتور 4K X-Reality که رنگ قرمز و سبز زمردی (سیدی) واقعی رو تو این TV ها میشه دید.هر چی باشه 4K هست مطمئن باش از خریدش فقط در یک صورت پشیمون میشی که چرا نتونستم سایز بالاتر بگیرم.
تصویر و رنگ واقعاً زنده پخش میشه.
جون میده فقط برای PS4.

SONY XPERIA Z3

آخرین ویرایش:
والا نمیدونم! این دوتا آگهی دوشنبه هفته قبل تو روزنامه چاپ شده

نظرت در مورد sony 50w704 چیه؟

در مورد زاویه دید هم تو سایت سونی به یکی از کاربرا که پرسیده چرا زاویه دیدش فقط 89 درجه است این جواب رو دادن:
"۸۹ درجه از راست، ۸۹ درجه از چپ در مجموع می شه ۱۷۸ درجه. یعنی هیچ تفاوتی با مدل های دیگه نداره فقط نوع بیان زاویه تغییر کرده."

سری 700 تفاوت انچنانی ندارن با سری 600. و در ضمن این سری مختص اروپاس و فکر نمیکنم با گارانتیش تو ایران موجود باشه. اگر میخوای 50 اینچ بگیری سری 800 بگیر. در ضمن این زاویه دیدی که شرکتها عنوان میکنن تبلیغاتیه. برای دیدن زاویه دید تلویزیون های مختلف به وبسایت rtings.com برو.

- - -ویرایش - - -

تصویر هر دوتا رو کنار هم دیدم ... 600 و 800 رو ... از نظر من تصویر 800 در حد 15 درصد بهتر از 600 بود ... از لحاظ کنتراست ... از لحاظ موشن فلو هم تفاوتی ندیدم حقیقتش ... تصویر هر دو نرم و روون بودش ... اما از لحاض اینپوت لگ اطلاعی نداشتم ....

حالا باید برم مغازه ببینم مدل بهتر چی داره...

این w904 چیه که توصیه میکنن؟؟

w904 مدل 2013 هست که کیفیت بسیار خوبی داره. مطمعن نیستم الان با گارانتیش موجود باشه.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان عزیز

دوستان خیلی بدنبال 4k نباشید فعلا. الان مدتها تا عرضه ی محتوای 4k فاصله داریم و قیمتشون هم فعلا خیلی بالاست. در ضمن کیفیت محتوای 1080p تو تلویزیون ها 4k انچنان تفاوتی با تلویزیونهای فول اچ دی نداره. وبسایت cnet تو نقدش میگه که تلویزیونهای 4k تنها در اینچهای بالای 70 هست که تفاوتشون با تلویزیون های فول اچ دی معلوم میشه اون هم وقتی محتوای 4k رو پخش میکنن. تازه اگه برای گیم بخواید که الان بازیها به زور 1080p اجرا میشن چ برسه به 4k!

سلام دوستان قصد خرید یک مانیتور خوب داشتم این مدل فوق عریض LG چشمم رو گرفته دوستان باهاش کار کردن ؟ کدوم سایزش بهتره ؟ 25 یا 29
قیمت هایش 800 و 1 هست
LG UltraWide IPS Monitor 29UM65 | 29" 21:9 Wide Screen IPS LED Monitor - LG Electronics UK
medium01-1.jpg
25UM65_medium_00.jpg

به نظر خوردم 29 بهتره باز دوستان حرفه ای هستن راهنمایی کنند :) مانیتور فعلیم CRT هست و عذاب آور شده ...

یه چیز دیگه این مانتیور چیشه اصلا ؟؟؟ LED یا LCD ! هیچ چیزی در این باری پیدا نکردم توی سایت LG

تفاوت مدل های توی ایران که -p ندارن با مدل های دارای -p چیه ؟؟
LG 29UM65 و LG 29UM65-P

آخرین ویرایش:
دوستان تلویزیون 32 اینچ 3d مدل چی پیشنهاد میدین؟
خودم خونه 55 و 40 دارم
32 را برای دفتر کارم میخوام و میخوام هم سه بعدی باشه هم برای کنسول کیفیت خوبی داشته باشه
ممنون

3d
smart
پخش زیرنویس
پخش فرمت mkv
47 اینچ
شبکه های داخلی و خارجی و تماشای فوتبال
تا 3500
مدل lb65200 رو دیدم..تو این رنج با این شرایط چیز بهتری اگه میشناسین معرفی کنید
h6490 هم بهم پیشنهاد شده
lb67000
lb69000

بجز اینا چیز دیگه ای اگه هست لطف کنید راهنمایی کنید..اگه نیست همینهارو به ترتیب اولویت بگید.

مرسی

امروز رفتم واسه خرید 55h6490 سامسونگ، فروشنده مدل با گارانتی سام سرویس رو گذاشت کنار مدل بدون گارانتی که ادعا میکرد پانل کره ای هست و ساخت مالزی (700 تومن هم ارزونتر)، واقعا کیفیت تصویر فرق داشت و بدون گارانتی که روی کارتنش نوشته 55h6400 واقعا کیفیت بیشتری داشت
اینو گفتم که دوستان زیاد دنبال گارانتی نباشن، نمیدونم سام سرویس بغییر از مونتاژ کردن چه کار دیگه ای هم کرده که کیفیت تصویرش کمتره!

امروز رفتم واسه خرید 55h6490 سامسونگ، فروشنده مدل با گارانتی سام سرویس رو گذاشت کنار مدل بدون گارانتی که ادعا میکرد پانل کره ای هست و ساخت مالزی (700 تومن هم ارزونتر)، واقعا کیفیت تصویر فرق داشت و بدون گارانتی که روی کارتنش نوشته 55h6400 واقعا کیفیت بیشتری داشت
اینو گفتم که دوستان زیاد دنبال گارانتی نباشن، نمیدونم سام سرویس بغییر از مونتاژ کردن چه کار دیگه ای هم کرده که کیفیت تصویرش کمتره!
شاید تنظیماتشون فرق میکرده. از چه لحاظ بهتر بود? قیمتها چطور بود

سلام دوستان قصد خرید یک مانیتور خوب داشتم این مدل فوق عریض LG چشمم رو گرفته دوستان باهاش کار کردن ؟ کدوم سایزش بهتره ؟ 25 یا 29
قیمت هایش 800 و 1 هست
LG UltraWide IPS Monitor 29UM65 | 29" 21:9 Wide Screen IPS LED Monitor - LG Electronics UK
medium01-1.jpg
25UM65_medium_00.jpg

به نظر خوردم 29 بهتره باز دوستان حرفه ای هستن راهنمایی کنند :) مانیتور فعلیم CRT هست و عذاب آور شده ...

یه چیز دیگه این مانتیور چیشه اصلا ؟؟؟ LED یا LCD ! هیچ چیزی در این باری پیدا نکردم توی سایت LG

تفاوت مدل های توی ایران که -p ندارن با مدل های دارای -p چیه ؟؟
LG 29UM65 و LG 29UM65-P
این زیادی عریضه چشات با این کنار میاد؟میاد بخر اگه من بودم نمیخریدم

شاید تنظیماتشون فرق میکرده. از چه لحاظ بهتر بود? قیمتها چطور بود

اتفاقا چند بار به فروشنده گفتم شاید تنظیمات فرق میکنه ولی گفت دست به هیچی نزده، تصویر هر دوتا هم یکی بود (از این فیلمهای تبلیغی فول اچ دی که معمولا میزارن)
این مورد که پانل کره بهتره رو چندتا فروشگاه دیگه هم بهم گفتن، تصویرش زنده تر و شفاف تر بود، یه مدل مونتاژ مصر هم داشتن که میگفتن اون از سام سرویس بدتره
قیمتهای با گارانتی سام سرویس از 4300 تا 5100 بود! بعضیا هم یه سینمای خانگی روش بود یه تومن بیشتر میگفتن
قیمتهای بدون گارانتی حدود 3600-3800 بود که خودشون گارانتی های متفرقه ارائه میکردن حدود 200-300 تومن اضافه میگرفت، اون مونتاژ مصر هم 3500 بود
بدون گارانتی پانل کره ای گرفتم 3700 امیدوارم مشکلی پیش نیاد! بنظرم 55 اینچ با این قیمت ارزش داره، سونی 50 اینچ کمتر از 4500 پیدا نکردم (البته با گارانتی بودن)
فیفا و بتل4 هم اجرا کردم خوب بود خصوصا فیفا که روی سایز بزرگ واقعا لذت بخشه
راستی فیلم سه بعدی هم باهاش نگاه کردم اصلا شبیه اون پوسترهای تبلیغی نیست! سه بعدی هست ولی نه به اون شدت که نشون میدن تصویر اومده تو صورت آدم!

بنظرتون این عینک سه بعدی 69 تومنی ارزش داره بگیرم؟ یا گرون میگه؟ Samsung 3D Glasses X2 - عینک سه بعدی سامسونگ

آقایان توجه کنید طبق گفته های قبلی من Sony از همه برند های دیگه بهتر و با کیفیت تره اونم با اختلاف زیاد . اما این در صورتی هست که شما در مدل های جدید این مقایسه رو انجام بدید . مثلا جدیدترین مدل تلویزیون های برند های مختلف رو بگزارید کنار هم میبینید Sony با اختلاف بسیار زیاد از بقیه جلوتره اما حواستون باشه همونطور که از بقیه از نظر کیفیت جلوتره از نظر قیمت هم اختلافش خیلی بالاست و در واقع پول زیادی باید برای یک تلویزیون درست و حسابی Sony خرج بکنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or