خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
کسی که کمک من نکرد ولی من اطلاعاتی که به دست آوردم میگذارم تا بلکه کسی استفاده کنه

من خودم یه 55 اینچ سامسونگ سری 9 دارم که توی سالنه و تاحالا هیچ کنسولی بهش وصل نشده پس از این نظر نمیتونم نظری بدم ولی از نظر کیفیت فوق العادست و 3دی فوق العاده ای هم داره
توی اتاقم یه 40 ال سی دی سامسونگ سری 6 دارم که طی 4 سالی که داشتم خوب بود، کیفت و صدای قابل قبولی هم داشت ولی عالی نبود و نتونست خیلی نظر من را جلب کنه (بگذریم اولین سری تلویزیونی بود که 100هرتز وارد ایران شد و همین همون اوایل خیلی تاثیثر داشت)
به فکر افتاده و با رایزنی های فراوان از ساپورت سونی تصمیم گرفتم یک personal3d tv بخرم که تصویر 150 متری را با کیفیت 1080 در فاصله 75 متری شما شبیه سازی میکرد، کیفیت بی نظیر، 3دی فوق العاده و رنگ و صدای 5.1 بی نظیر، اما یه عیب داشت ... نسبتا سنگین بود و موجب فشار به بالای دماغ میشد و بیشتر از یکساعت اصلا نمیشد تحملش کرد
http://www.sony.co.uk/support/en/product/HMZ-T1/specifications

بعد این حرکت زدم تو کار مانیتور و مانیتور 19 اینچ سامسونگ، ال جی و ایکس ویژن را تست کردم ولی هیچ کدوم باز هم عالی نبود و زنگ و کیفیتش نمیتونست من را بگیره ... (البته شاید خنده داره باشه ولی توی این مانیتور ها ایکس ویژن از همش بهتر بود) در ضمن من 3دی هم میخواستم که هیچ کدوم نداشت

تصمیم گرفتم برم سراغ مانیتور حرفه ای و مانیتور BENQ XL2720Z 3D GAMING را انتخاب کردم چون هم عالی بود از هر لحاظ و هم سه بعدی داشت، درست قبل از خریدن یه ایمیل زدم برای ساپورت بنکیو و بهشون گفتم که مانیتور را میخوام به کنسول و بلوری پلیر وصل کنم و میخوام ببینم بدون وجوذ پی سی و کارت انویدیا آیا میتونم تصویر سه بعدی بگیرم که جواب که دادن من را منصرف کرد و بهم گفتن الزاما باید کیت 3 بعدی انویدیا و یک کارت انویدیا داشته باشی تا بتونی تصمیم سه بعدی بگیرم

گفتم مانیتور را بیخیال و میرم سراغ تی وی
اینجا پرسیدم کسی جواب نمیده و از اونحا که کس نخارد پشت من جر ناخن انگشت من راهی بازار صوتی تصویری شدم تا همه تی وی ها را تست کنم ... رفتم سامسونگ و گفتم 3بعدی 32 و جواب دادن این تی وی 3 سالی هست دیگه تولید نمیشه
سونی هم که اصلا 32 براشون فحش بود گویا ...
با تمام اکراه رفتم ال جی 10چون شنیده بودم ال جی خیلی کیفیت خوبی نداره) دل را زدم به دریا و رفتم تو و بعد کلی گشتن (ال جی هم گویا داره 3دی های 32 را جمع میکنه و فقط ساده اونم نه فول اچدی بلکه 720 فقط داشت) کل خیابون را گشتم و بالاخره تونستم مغازه ای پیدا کنم هم اجازه بده 3دی تست کنم و هم 32 داشته باشه 2ساعتی تست کردم و بالاخره LA62100 زا انتخاب کردم
در یک کلام فوق العادست شفافیت عالی سه بعدی خفن و صدای بی نظیر
تازه فهمیدم که THE LAST OF US یعنی چی
و فهمیدم وقتی آدمها میگن یک چیزی بده هیچوقت بدون تست قبول نکن و اکه من پارسال به جای آزمون و خطا و ضرر دادن در خرید مانیتور یک تلویزیون فوق العاده خریده بودم
البته بعید میدونم بتونین 32 پیدا کنین ولی با توجه به قیمت خوبش سایزهای بالاترش هم مناسبه
سینما سه بعدی - LA62100

سلام دوستان
مشاوره میخواستم بین این 2تا تلویزیون گیر کردم ( برای PS4 و تماشای فیلم بلوری 3D )
مهمترین اولویت برام 3D حرفه ای هست.
خودم SONY دوست دارم اما منحنی بودن H6800 خیلی چشمامو گرفته!

Samsung 48H6800
SONY 42W828

کدوم بهتره ؟

سلام دوستان
مشاوره میخواستم بین این 2تا تلویزیون گیر کردم ( برای PS4 و تماشای فیلم بلوری 3D )
مهمترین اولویت برام 3D حرفه ای هست.
خودم SONY دوست دارم اما منحنی بودن H6800 خیلی چشمامو گرفته!

Samsung 48H6800
SONY 42W828

کدوم بهتره ؟

سلام ،
من بررسی چند تا سایت معتبر رو درباره قابلیت سه بعدی w800 رو خوندم بالاتفاق همه گفتند قابلیت 3D این مدل معمولیه ، طوری که از نقاط قوتش حساب نمیشه .
Sony W800B Review (KDL50W800B, KDL55W800B)
کیفیت 3D مدل W950b خیلی بالا هستش ولی کیفیت تصویر خیلی بدی داره نسبت به پولی که آدم براش پرداخت میکنه ، طوریکه خیلی از سایت ها اونو ضعیف ترین پرچمدار سونی توی این سالها اخیر معرفی کردند .
Sony W950B Review (KDL55W950B, KDL65W950B)
در کل برای بازی کردن بیشتر این سایت ها W800 یا همون W828 رو به بقیه مدل ها از جمله W950b ترجیح میدند .
از تلویزیون هایی که 3D بسیارخوبی داره و کیفیت تصویر بسیار بالایی هم داره میشه به h7000 سامسونگ اشاره کرد که مورد تحسین بسیار از منتقدین قرار گرفته ، اینم لینک چند تا بررسی از این مدل :
http://www.trustedreviews.com/samsung-ue46h7000-review
http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/h7150

آخرین ویرایش:

Panasonic_UT50_series_35153392_02.jpg
Panasonic_UT50_series_35153392_07.jpg
Panasonic_UT50_series_35153392_09.jpg
Panasonic_UT50_series_35153392_03.jpg
Panasonic_TC-P55ST50_35118300_07-2_540x302.jpg
Panasonic_UT50_series_35153392_01.jpg
Panasonic_UT50_series_35153392_04.jpg
Panasonic_UT50_series_35153392_05.jpg

پـانـاسـونـیـک 60ً UT50M (مخصوص خاورمیانه استUT50M_MiddleEast}داری منوی فارسی)،کیفیت تصویر این تلویزیون پلاسما 1080-1920 FullHD است،کیفیت صدای مناسب،3D این مدل Real3D که بنده تا 3DFullHD 1080p 24 Hzدیدم.

نکات مثبت:قیمت مناسب مورد تایید سایت CNET،کیفیت و کنتراست بالا،AVC HD 3D\Progressive Of Panasonic & Sony Corporation ، سه بعدی هوشمند (تشخیص تصاویر و نوع سه بعدی و فعال سازی اتومات)،VIERA link،دارای تنظیمات گیم(چیز خاصی نیست یک گزینه تصویره که رِیت تصویر رو کنترل میکنه و ساعت بازی کردنتون رو اعلام میکنه)،2 پورت USB،کارت خوان SD (برای دوربین و ...)،اتصال به اینترنت و وبگردی و اسکایپ و بازی های استراتژیک وکودکانه،برنامه های متفاوت قابل دانلود بر روی تلویزیون،(خرید وبکم و فرستنده وای فای{داخل کارتن نیستند و باید خریداری شوند به دلخواه یا هیچکدام!}).داری منوی فارسی،Burning Pixel (محو شدگی و به جا ماندن تصویر)که در پلاسماها رایج است ندارد.DLNA،عینک های قابل شارژ،دارای ARC __Audio Returns Chanall_ کانل بازگشت صوتی مثل خروجی اوپتیک که صدا را با کیفیت بالا فقط از طریق یک کابل HDMI ARC انتقال میدهد البته سینمای خانگی شما یاید درگاه HDMI ARC داشته باشد که اگر ندارین که مهم نیست ازدرگاه اوپتیکال و اگرهم نیست AUX ولی کیفیت اوپتیک و اِی.آر.سی بالاست.دارای خروجی هدفون Jack،خروجی تصویر برای کامپیوتر است.

نکات منفی:
بدون گیرنده داخلی،2پورت HDMI،ارتباط با کابل لن (مودم وایرلس برای اتصال به مودم باید جداگانه خریداری شود)،وزن بالا 47Kg ،مصرف برق بالا نسبت به LED باز هم میگم نسبت به اِل ای دی(120 پلاسما به 80 ال ای دی).نداشتن عینک(این هم به خاطر تعرفه کاهش قیمت تلویزیون بوده)

البته بیشتر این نکات منفی اگر دقت کنید در کارخانه نسب نشده که قیمت به صرفه تری برای مشتری باشد به غیر از چند مورد از آنها که کمبودی برای مشتری هستند که سلیقه ای است .

توجه
:
عینک سه بعدی:
می توانید از نمایندگی ها جداگانه عینک 3D برند Panasonic را خریداری نمایید
.
شما می توانید از عینکهای سامسونگ که ورژن بلوتوث و فرکانس آن با این مدل همسان است استفاده نمایی
د.

The Good In pure dollar/performance terms the Panasonic TC-PUT50 series is one of the best TVs we've seen, with astounding picture quality for the money. Black levels are the equal of Panasonic's ST50 series in a darkened room, shadow detail is very good, and colors are accurate. Unlike an LCD, as a plasma TV it has superb off-angle and uniformity characteristics. Despite the low price, the UT50 is still studded with the latest features, including 3D and Smart TV.
The Bad The UT50 series doesn't perform very well in a lit room, with blacks becoming muddy and indistinct. The performance of 3D is only passable, with quite distinct ghosting effects. The TV lacks advanced setup controls, which makes tweaking a better picture almost impossible. With only three video inputs it's not suited to users with lots of gear.
The Bottom Line The Panasonic TC-P50UT50 plasma TV nearly matches the world-beating picture quality of the ST50 series, at an even lower price

باتشکر

آخرین ویرایش:
دوست خوبم چرا W800B ؟ میتونی ی توضیح بدی ؟؟
نسبت به قیمتش تصویر فوق و العاده ای داره و input lag پایینی داره که واسه گیم(آنلاین مخصوصا) عالی هست
در ضمن از بهترین تلویزیون های سونی در سال 2014 هست و نقد های مثبتی هم داره
سامسونگ h7000 هم که البته در شهرهای مرزی 46 اینچش حدود 3 تومن هست هم یکین از بهترین led 3d های جهان در سال 2014 که میتونه بهترین انتخاب این رنج قیمت باشه
من خودم این دو تلویزیون رو کار کردم باهاشون
کیفیت بسیار خوبی دارن

تورو خدا یکی به من بگه این تلویزیون ارزش داره بخرم؟؟؟ پشیمون نمیشم؟؟؟؟؟
ممنون از محبت شما
Samsung H6800
-----

تلویزیون منحنی اسمارت سامسونگ سری H6800 با صفحه 48 اینچ

ببین یه قانونی هست که میگه اگه تلویزیونی که خوشت میاد رو نخری ، بهترین تلویزیون رو هم بهت بدن تو ته دلت راضی نیستی .
خوب به نظر من کیفیت تصویر این مدل از سامسونگ خیلی خوبه ، میشه گفت از نظر کیفیت تصویر بعد از H7000 قرار میگیره البته بین تلویزیون های سامسونگ ، و چون ساخت مالزی هم هست کیفیت ساخت خوبی هم باید داشته باشهhttp://banehkharid.com ولی در کل اگه بخوای با ٌW828 مقایسه کنی تلویزیون سونی بخاطر داشتن موتور پردازش تصویر قدرتمند و ارتقاء تصاویر SD به HD ( مثل H7000 و H8000 سامسونگ ) و اینپوت لگ پایین تر میتونه انتخاب بهتری باشه .

آخرین ویرایش:
نسبت به قیمتش تصویر فوق و العاده ای داره و input lag پایینی داره که واسه گیم(آنلاین مخصوصا) عالی هست
در ضمن از بهترین تلویزیون های سونی در سال 2014 هست و نقد های مثبتی هم داره
سامسونگ h7000 هم که البته در شهرهای مرزی 46 اینچش حدود 3 تومن هست هم یکین از بهترین led 3d های جهان در سال 2014 که میتونه بهترین انتخاب این رنج قیمت باشه
من خودم این دو تلویزیون رو کار کردم باهاشون
کیفیت بسیار خوبی دارن

ممنون داداشم
پس با این اوصاف قید مدل 48 اینچ و 40 اینچ W600 رو بزنم ...

اون سامسونگه هم یه نیم نگاهی بهش میندازم

اینپوت لگ مدل H7000 ساکسونگ چقدره؟

ممنون بابت راهنمایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or