nathan mckane
کاربر سایت
تلویزیون اگه کیفیتش خوب باشه تجربه ای به شما میده ک هرگز با مانیتور قابل مقایسه نیست. اگرچه مانیتور هم گزینه ی بدی نیست اصلا من خودم با مانیتور عادت کردم
تلویزیون اگه کیفیتش خوب باشه تجربه ای به شما میده ک هرگز با مانیتور قابل مقایسه نیست. اگرچه مانیتور هم گزینه ی بدی نیست اصلا من خودم با مانیتور عادت کردم
من خودم سه سال پیش ی تلویزیون سامسونگ مدل d550 گرفتم ولی بعد ی ماه فروختم. برا فیلم و مستند خوب بود اما تو بازی رنگهای مشکی و خاکستری رو یکی میکرد رنگهاشم زیادی جیغ و مصنوعی بود. برگشتم مانیتور و این بار قدرشو بیشتر دونستم.من مانیتور LEDدارم فقط اسپیکر نداره وگرنه صد سال سیاه تلویزیون نمیخریدم!
بنظر من حتما برو مغازه ی خوب نگاه کن ب تصویرشون. پنل های سونی رو سامسونگ تولید میکنه پس کیفیت و زاویه دیدشون تقریبا شبیه همه. ولی معمولا سونی رنگهاش طبیعی تره. اینپوت لگ سونی هم کمتره ولی سامسونگ ارزونتره.بنظر من هیچی بهتر از این نیست خودت بری ی نگا بندازی.nathan mckane و rznrz06
دوستان جشنواره سونی که گفتم واقعی بود، تو روزنامه خبر جنوب روز دوشنبه 17 آذر آگهی زده،
اینجا: خبر جنوب
حالا بنظرتون مدل 48w600b ارزش داره بگیرم؟
زاویه دیدش کمه! 89 درجه است، میترسم همین یه مورد در آینده و خصوصا موقع فیلم دیدن اذیت کنه
سه بعدی هم نیست، با 400 تومن بیشتر سامسونگ 48 سه بعدی میشه گرفت
لطفا در مورد این مدل نظر بدید
مرسی
میتونی ی سونی w600b به قیمت ۲۲۰۰ ویا سامسونگ ۶۳۵۵ ب قیمت ۲۰۵۰ بگیرید. ۴۰ اینچا گرون نیستن.عزیزان یه عنایت میکنید به پس من؟؟
میتونی ی سونی w600b به قیمت ۲۲۰۰ ویا سامسونگ ۶۳۵۵ ب قیمت ۲۰۵۰ بگیرید. ۴۰ اینچا گرون نیستن.
ممنون عباس جانبنظر من حتما برو مغازه ی خوب نگاه کن ب تصویرشون. پنل های سونی رو سامسونگ تولید میکنه پس کیفیت و زاویه دیدشون تقریبا شبیه همه. ولی معمولا سونی رنگهاش طبیعی تره. اینپوت لگ سونی هم کمتره ولی سامسونگ ارزونتره.بنظر من هیچی بهتر از این نیست خودت بری ی نگا بندازی.
خوب این به پردازنده های متفاوتی که استفاده میکنن برمیگرده و سیاست کلی شرکتها. مثلا سامسونگ رنگهای جیغ رو بیشتر میپسنده خخخخ . پنل ips معمولا زاویه دید بیشتری داره اما عمق رنگ مشکی کنتراست و سرعت پاسخ گویی کمتری نسبت به پنل های va داره. راستی این قیمتهایی ک گذاشتی جدید نیستا مدتهاس این قیمتها اعمال شده. ممکنه تا اواسط بهمن سونی و سامسرویس باز جشنواره بزارنممنون عباس جان
فردا صبح میرم ولی فکر کنم در نهایت سامسونگ بگیرم چون سه بعدی واسم مهمه
یه سوالی که همیشه تو ذهنم بوده اینه که چطور سونی از پانل سامسونگ استفاده میکنه ولی کیفیت رنگ بیشتر و لگ کمتری داره؟
و چرا پانل ips خوب نیست؟
دوستان لیست نمایندگی های سونی رو از کجا میشه دید؟
![]()
![]()
والا من خودم ندارم اما وبسایتهای نقد و بررسی ک چک کردم همگی سونی رو پیشنهاد میدن برا گیم. نه تو این سایز دیگه گزینه بهتر نیست. ی w800b از سونی هست ک از پنل ips استفاده میکنه و توصیه نمیشه.