دوستان مدل W670 32 واسه PS4 خوبه یا با یک مقدار پول بیشتر میشه انتخاب بهتری داشت؟
دوستان تو سایت ها اینترنتی بین 1350 تا 1450 بفروش میرسه بنظرتون تو مغازه ها میشه با قیمت بهتر خرید؟
مرسی مرسی:d پیشنهاد شما نبود هنوز گنگ داشتم میگشتم دنبال مدل بدرد بخور.
از یه نمایندگی توی رشت خریدم 1.690.000 (بقیه جاها 1.730.000 تا 1.800.000 میدادن)
کارت گرافیک ام GTX 780M هستش، با کابل HDMI وصلش کردم و روی 1080P هم هستش...ولی تصویر یه حالت عجیب داره، نمی دونم توی این Screen shot مشخص هستش یا نه:
![]()
![]()
سلام والا من که مشگلی نمیبینم تو تصویر کارت گرافیکتم که عالی والا من پیشنهاد نکردم تمام دوستان از اول تا الان گفتن w620 بگیرین یا سامسونگ f6450 بگیری مثا اینکه واقعا عالی هستن هردو سامسونگ 3d
وگرنه منم فقط سونی میخوام بگیرم الان موندم بین هر دو اینجا هم که نماینده های هردو هستن انقدر تبلیق کردن که هر دو مدل تو بازار نیست تموم شده کمیابه یک دونه از سونی پیداکردم نمایندگی با گارانتی اصلی زده 1700
اما واقعا الکی گرونه بچه ها همین رو 1400 خریده بودن اک...
چرا اصلا جواب کسایی که ساز پایین میخوان داده نمیشه ؟
اطلاعات فقط در مورد سایز های بالاس ؟
من هم در مورد 20 21 اینچ اطلاعات میخوام هرچی میخونم جواب کسی رو ندادین !
چرا اصلا جواب کسایی که ساز پایین میخوان داده نمیشه ؟
اطلاعات فقط در مورد سایز های بالاس ؟
من هم در مورد 20 21 اینچ اطلاعات میخوام هرچی میخونم جواب کسی رو ندادین !
ولی خوب نمیخوام همش گیم باشه که میخوام 3d ببینم یا کارایه دیگهال جی برای گیم توصیه نمیشه معمولا.
TV های سونی سری W برای گیم طراحی شدن و به علت داشتن input lag پایین گزینه اول محسوب میشن.
چون چند تا گزینه رو لیست کرده بودی من بهترین انتخاب از نظر خودم در بین لیستت گفتم.ولی تصمیم گیری نهایی با خودت هست
.
اگر عجله نداری وایسا، یکی از دوستای من که توی همون بانه خریداشو اکثرا انجام میده گفت اگر صبر کنی سری جدید میاد با همون 1.400.000 اینا گیر میاد، الان توی پروفایلت دیدم مانیتور حال حاظرت مانیتور قبلی من بود، LG 23 Inch 3D باهاش مشکل پیدا کردی؟ مال من همه پیکسل های تصویرش سوخته بود کلا یه هفته بود با PS4 رو 480P بازی میکردم :d (بعد این قضیه قول دادم به خودم که LG دیگه نخرم، سامسونگ هم قبلتر ازش خاطره بد دارم، کلا کره ای ها جنساشون خیلی Top-tier نیست، همون سونی بگیری هم شیک تره، هم ست میشه با کنسولت)
- - -ویرایش - - -
سایز پایین اصلا برند های خوب گیر نمیاد، میتونی مانیتور بخری 23-24 اینچی هم سامسونگ داریم هم ال جی، ولی تلوزیون توی اون سایز فقط الان FULL HD ایکس ویژن گیر میاد که یکی از بچه ها همینجا گفت کلا باید فاتحه اش رو خوند. سونی هم یه مدل 24 اینچی داشت که FULL HD بود چیز جالبی هم بودش ولی اصلا گیر نمیاد، من خیلی جاهارو زیر و رو کردم ولی نبود.
حامل خبر بسیار بدی هستم برای خیلی از دوستان سایت که sony w670 خریدن
متاسفانه طی تستی که روی این مدل با لپ تاپ داشتم متوجه شدم که این تلویزیون 50/60 هرتزی هستش و فقط اسکن نور پس زمینه داره و تکرار فریم نداره .
البته اینجا هم اشاره کرده بود اما من فکر کردم w650 مدل پایینتر هستش ولی همون هستش فقط سفارش آمریکا
Sony KDL-50W656A: Review
با لپ تاپ وصل کردم به تی وی و رزولیشن تصویر گذاشتم 1080p و روی 60 هرتز و همچنین 1080i و 50 هرتز و motionflow فعال کردم تست کردم ابتدا رو این پیج و تشخیص داد که 60 فریم برای 1080p و 50 فریم برای 1080i هستش و در واقع هیچ تغییر و افزایش فریم ایجاد نشده بود
http://www.testufo.com/#test=frameskipping
با برنامه potplayer و fraps یه فیلم تست کردم و motionflow فعال کردم و هیچ تغییری در فریم رخ نداد و همون 24 فریم خود فیلم موندش
لپ تاپ lenovo G500 و کابل hdmi 1.4 . روی هر دو hdmi تلویزیون تست کردم
پیغام اومده بود برام پستت نقل قول کردن جالب بود:d برخلاف اکثریت که دوتا پست قبلشونم نمیخونن شما رفتی از زیر گل پست پیدا کردیسلام اره همون LG 3D بود نه هیچ مشگلی پیدا نکرده بود کیفیتش خدایی عالی بود همه چی کنتراس نور IPS بودن تصویر تویش خیلی خوب بود اما دیروز فروختم که w670 بخرم همه اینجا تعریف رو کردن یا
سامسونگ F6450 بخرم الان میبینم این استاد بزرگ اقا سعید توی این صفحه که گزاشتم میگه این w670 بدرد نمیخوره چون 60 هرتز هست در صورتی که توی همه صفحه ه زده 100 هرتز مثل این
sony w670 سه بعدی نداره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خیلی خوب اینپوت لگ خوب با گارانتی 1650 بدون گارانتی 1350
samsung f6450 سه بعدی داره رفرش تصویر 100 هرتز کیفیت تصویر و موشن بلور خیلی خوب اینپوت لگ یکم بالاس با گارانتی 1650
حالا من موندم چی کارکنم این tv سامسونگ ما ماله 2 سال پیش 100 هرتز واقعی داره وقتی ps3 میاد بالا میزنه رو تصویر 1080P/ 60 اما تصویرش بدون موشن اخر من موندم چی بگیرم این
سونی هم که خوب از اب در نیومد ps4 بخرم بزنم 60 هرتز بیاد بالا دیگه خیلی ستمه...
پیغام اومده بود برام پستت نقل قول کردن جالب بود:d برخلاف اکثریت که دوتا پست قبلشونم نمیخونن شما رفتی از زیر گل پست پیدا کردی:d
بله w670 تلویزیون 60 هرتزی هست و این موضوع غیر از این پست که پیداش کردی بعد از اون هم تا همین چند صفحه پیش صدبار تکرار شده از لحاظ کیفیت کمتر از 6450 هست ولی از بقیه 32 های بازار غیر این مدل سامسونگ با کیفیت تره و بهترین 32 که بود هم f6450 بودش که گزینه عالی محسوب می شد (خودمم یکی خریدم)
(مدل تی وی خودت بگو شاید احتیاج به ارتقاع نباشه)
هر دو این تلویزیون ها دیگه گیر نمیاری و بحث در موردشون هم بی فایدس چون واقعا گیر نمیاد و یا قیمت خیلی زیاد بالاتر ارزش
شما تلویزیون 120 هرتزی واقعی اگر میخوای با کمترین قیمت سه مدل سامسونگ هست سایز 40 اینچ h6320 h6355 h6390 قیمت هم 1700 تا 2 تومن هستن
اگر تلویزیون 32 اینچ میخوای هیچ تلویزیون با کیفیت و 120 هرتزی توی این سایز در حال حاضر موجود نیست پس باید تلویزیون 60 هرتزی بخری که پیشنهاد بهترین قیمت به کارایی این مدل های سامسونگ f5550 f5570 f5590 و یه مدل بانه ای که دوستان گفتن h5270 هستش قیمت هم 1050 تا 1200 هست