بچه ها خواهشا اگر میشه سوالم رو سریع جواب بدین همین امروز دارم خرید رو تا دو ساعت دیگه انجام میدم، بین این دو مدل گیر کردم یکیش در میاد 1700 و دیگری 1550
قیمت زیاد مهم نیست کیفیت و کارایی کدوم بهتره، بدون Prejeduice برند خاص راهنمایی کنید لطفا
Sony KLV-32W670a
یا
[/TD]
[TD="width: 50%"][/TD]
Philips 32PFL3258
[/TR]
[/TABLE]
دوست عزیز تا جایی که من میدونم بهترین برای گیم Sony w670 هستش...:d
راستی از کجا داری می خری نمایندگی گرون میده...
دارم از نمایندگی میگیرم، میدونم گرون دارم میگیرم ولی پیدا نکردم جای دیگه ای، اگر بخوام ارزونتر بخرم باید سونی رو بیخیال شم برم سراغ سامسونگ و ال جی که اصلا حاظرم از یه خرگوش هار به عنوان دستمال توالت استفاده کنم تا سامسونگ و ال جی بگیرم :d
عزيز يه 400 تومن ديگه بزار روش يه 42W800 بگير خيلى بهتره.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوست عزیزrznrz06جواب بنده رو میشه بدین لطفاممنون ببخشید چرا سامسونگ رو بیخیال شم این مدلای سونی اسمارت که نیست درسته؟قابلیت پخش فیلم های فرمتmkvوdivxرو چی داره؟میتونم بپرسم چرا اینقدر تفاوت قیمت بین سونی و سامسونگ و ال جی هست توی این سایز سامسونگ 4و نیم بود فکر کنم ولی سونی رو شما میگین حداقل 7تومن؟!بازم تشکر دوست عزیز
و یه سوال دیگه قیمت 46 اینچش چند هست؟
دروددوست عزیزrznrz06جواب بنده رو میشه بدین لطفا
به نظر من WR670 sony انتخاب خوبی هست.البته 3D نیست32اینچ 3 بعدی خوب چی پیشنهاد میدید؟
نه 3 بعدی میخوامبه نظر من WR670 sony انتخاب خوبی هست.البته 3D نیست![]()
همون W670 رو گرفتم با پلی استیشن 4 خیلی کیفیت عالی هستش ولی با PC یکم عجیبه کیفیتش، گزینه خاصی رو باید برای تنظیم با PC فعال کنم؟
سلام سهراب جان مبارک باشه به سلامتی...اخر از کجا و چند خریدی؟:d
برای pc با چی وصل کدی کارت گرافیکت چیه...از DVI به HDMI استفاده کن کابلش بازار هست باقیش به کارتت ربط داره روی 1920*1080 هست یا نه...:d