خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بچه ها خواهشا اگر میشه سوالم رو سریع جواب بدین همین امروز دارم خرید رو تا دو ساعت دیگه انجام میدم، بین این دو مدل گیر کردم یکیش در میاد 1700 و دیگری 1550
قیمت زیاد مهم نیست کیفیت و کارایی کدوم بهتره، بدون Prejeduice برند خاص راهنمایی کنید لطفا
Sony KLV-32W670a

یا
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="class: smallText, align: left"]

[/TD]
[TD="width: 50%"]
Philips 32PFL3258

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوست عزیز تا جایی که من میدونم بهترین برای گیم Sony w670 هستش...:d
راستی از کجا داری می خری نمایندگی گرون میده...

دوست عزیز تا جایی که من میدونم بهترین برای گیم Sony w670 هستش...:d
راستی از کجا داری می خری نمایندگی گرون میده...

دارم از نمایندگی میگیرم، میدونم گرون دارم میگیرم ولی پیدا نکردم جای دیگه ای، اگر بخوام ارزونتر بخرم باید سونی رو بیخیال شم برم سراغ سامسونگ و ال جی که اصلا حاظرم از یه خرگوش هار به عنوان دستمال توالت استفاده کنم تا سامسونگ و ال جی بگیرم :d

دارم از نمایندگی میگیرم، میدونم گرون دارم میگیرم ولی پیدا نکردم جای دیگه ای، اگر بخوام ارزونتر بخرم باید سونی رو بیخیال شم برم سراغ سامسونگ و ال جی که اصلا حاظرم از یه خرگوش هار به عنوان دستمال توالت استفاده کنم تا سامسونگ و ال جی بگیرم :d

عزيز يه 400 تومن ديگه بزار روش يه 42W800 بگير خيلى بهتره.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ممنون ببخشید چرا سامسونگ رو بیخیال شم این مدلای سونی اسمارت که نیست درسته؟قابلیت پخش فیلم های فرمتmkvوdivxرو چی داره؟میتونم بپرسم چرا اینقدر تفاوت قیمت بین سونی و سامسونگ و ال جی هست توی این سایز سامسونگ 4و نیم بود فکر کنم ولی سونی رو شما میگین حداقل 7تومن؟!بازم تشکر دوست عزیز
و یه سوال دیگه قیمت 46 اینچش چند هست؟
دوست عزیزrznrz06جواب بنده رو میشه بدین لطفا

دوست عزیزrznrz06جواب بنده رو میشه بدین لطفا
درود
عزیز قصد خرید TV داشتن در وهله اول کیفیت تصویر هست.
اکثر کارخانجات تولید TV کارهای جانبی رو هم برای TV میزارن برای جلب مشتری.وحتی مثل سامسونگ سینماخانگی هم ميدن.
علت گرانی تلویزیونهای SONY نسبت به برندهای ديگه.یکی بخاطر تکنولوژی های منحصربفردش هست مثل ترملینوس که انقلابی در رنگهای زنده TV و حتی دو گوشی جدید Z2 و Z3 و موتور بسیار توانا و قدرتمند براویاست.
دوم هم یکمی پول برندش رو میخوره.
کارهای جانبی رو ميشه با دستگاههای ديگه هم انجام داد.
البته خود این TV هم NFC و بلوتوث و DLNA و THROW و یکسری برنامه های کاربردی مثل فیسب وک و يوتيوب حتی بعضی ها NETFLIX رو دارا هستن.ولی در کل اينا زیاد مهم نیست.اصل تصویر کم ایراد TV های مخصوصا رده بالای سونی هست.
و همینطور اینپوت لگ پایین و عالی برای بازی.

آخرین ویرایش:
دوستان مدل W670 32 واسه PS4 خوبه یا با یک مقدار پول بیشتر میشه انتخاب بهتری داشت؟
دوستان تو سایت ها اینترنتی بین 1350 تا 1450 بفروش میرسه بنظرتون تو مغازه ها میشه با قیمت بهتر خرید؟

آخرین ویرایش:
همون W670 رو گرفتم با پلی استیشن 4 خیلی کیفیت عالی هستش ولی با PC یکم عجیبه کیفیتش، گزینه خاصی رو باید برای تنظیم با PC فعال کنم؟

سلام سهراب جان مبارک باشه به سلامتی...اخر از کجا و چند خریدی؟:d
برای pc با چی وصل کدی کارت گرافیکت چیه...از DVI به HDMI استفاده کن کابلش بازار هست باقیش به کارتت ربط داره روی 1920*1080 هست یا نه...:d

سلام سهراب جان مبارک باشه به سلامتی...اخر از کجا و چند خریدی؟:d
برای pc با چی وصل کدی کارت گرافیکت چیه...از DVI به HDMI استفاده کن کابلش بازار هست باقیش به کارتت ربط داره روی 1920*1080 هست یا نه...:d

مرسی مرسی:d پیشنهاد شما نبود هنوز گنگ داشتم میگشتم دنبال مدل بدرد بخور.
از یه نمایندگی توی رشت خریدم 1.690.000 (بقیه جاها 1.730.000 تا 1.800.000 میدادن)
کارت گرافیک ام GTX 780M هستش، با کابل HDMI وصلش کردم و روی 1080P هم هستش...ولی تصویر یه حالت عجیب داره، نمی دونم توی این Screen shot مشخص هستش یا نه:

Screenshot.jpg

High_quality.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or