خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
درود
تو هر سایزی هر رزولوشنی با رزولوشن پایینترش تفاوت خیلی محسوسه.
يادمه موقعیکه HD اومد همه ميگفتند از سایز 30 اینچ پايينتر چشم تشخیص نميده. همینطور تو FULL HD هم همین شایعات فراگیر شد.ولی همه دیدیم که تو گوشی های موبایل هم استفاده شد و چه فرق زیادی داشت و داره.
الان هم برای 4K دارن میبندن.
ولی وقتی خودم تو سایز 15.6 اینچ فرق 4K و FULL HD رو دیدم فککم چسبید زمین.

با عرض سلام لطفا منو راهنمای کنید ممنون. tv 4k من رزولوشن 2160*4096 ساپورت نمیکنه البته با فلش اجرا کردم فلشم usb3 نیست گفتم شاید ربط داره به این فلش نمیدونم.البته تا رزولوشن 2160*3846 اجرا کردم.اون رزولوشن که گفتم 4k هستش پس چرا با وجود اینکه tv من 4k هست اینو اجرا نمیکنه

با عرض سلام لطفا منو راهنمای کنید ممنون. tv 4k من رزولوشن 2160*4096 ساپورت نمیکنه البته با فلش اجرا کردم فلشم usb3 نیست گفتم شاید ربط داره به این فلش نمیدونم.البته تا رزولوشن 2160*3846 اجرا کردم.اون رزولوشن که گفتم 4k هستش پس چرا با وجود اینکه tv من 4k هست اینو اجرا نمیکنه
درود
اول اینکه تو دفترچه راهنما یا منو راهنمای 4K TV ساپورت تمام ورودی های TV رو نوشته.
دوم اینکه حتماً باید ورودی USB3 داشته باشين و در ضمن قابل خوندن فورمت فیلم تو USB 3.
سوم اینکه 4K TV های SONY تا 4096 در 2160P رو توانایی پخش دارند مارکهای ديگه رو نميدونم.

وقتی چیزی رو پخش میکنی دکمه DISPLAY رو بزنید کیفیت حداکثر پخش کننده رو نشون ميده.

سلام. خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. من موندم چی بخرم. چند هقتس از این ور به اون ور تمام مدلا رو چک کن ولی بازم نتیجه نگرفتم. اولش رفتم سراغ ال جی کیفیتش بهتر شده و ارزونه شده ولی گفتم چرا سامسونگی نگیرم که بهتره که رسیدم به 40 اینچ 4k ولی توی ایران نیست 40ش بعد دیدم تلویزیونای پاناسونیک توی سایت زدن بهترینن رفتم سراغ as510 ولی توی ایران نیست 410 هم میگن یه عالمه لگ داره. et60 هم که خیلی گرونه و یه جا گفته بود کیفیت صداش پایینه. بعدش خوردم به توشیبا که همه نوع پورت داره و بسیار شیک بود برای من تصویرش هم به نظر خیلی خوب میومد ولی دیدم صداش تعریفی نداره. در آخر چند تا مدل دیدم که خیلی لگ کم دارن ولی مثل اینکه توی ایران نیستن.
Samsung 40es5500
kdl-42w705
kdl-42w653
kdl-42w829
بودجم سه ملیونه ولی اگه تلویزیون دو ملیون هم گیر بیاد خیلی خوب میشد چون چیزهای دیگه ای هم باید بگیرم از جمله میز. 3d نمیخوام و دوست هم ندارم ولی مثل اینکه مجبورم 3بعدی بگیرم تا کیفیت بهتری برای 2 بعدی داشته باشم. فکر کنم همون سونی بگیرم چون به نظر بهترین تلویزیون برای گیم هست و لگ بسیار پایینی داره حتی از سامسونگ هم کمتر ولی بازم نمیدونم چی بگیرم. پاناسونیک سامسونگ یا سونی یا چیزی دیگه ای. بسیار ممنونم.

سلام. فرمت فایل خیلی مهمه . حتی تو یه فرمت خاص مثل mp4 ممکنه کدبندیهای مختلف داشته باشه و تلویزیون اونو اجرا نکنه .
-
برای خودم یه سوال پیش اومد ! این 4K دقیقا چه رزولوشنی هست ؟! یعنی 4xFHD هست یا 4xHD یا چیز دیگه ؟!

سلام. فرمت فایل خیلی مهمه . حتی تو یه فرمت خاص مثل mp4 ممکنه کدبندیهای مختلف داشته باشه و تلویزیون اونو اجرا نکنه .
-
برای خودم یه سوال پیش اومد ! این 4K دقیقا چه رزولوشنی هست ؟! یعنی 4xFHD هست یا 4xHD یا چیز دیگه ؟!

درود
كيفيت 4K دقيقاً 4 برابر FULL HD هستش.
كيفيت FULL HD داراى 1920 ضربدر 1080 مساوى با 2073600 پيكسل يعنى نزديك به 2.1 مگاپيكسل.

ولى 4K داراى 3840 ضربدر 2160 پيكسل مساوى 8294400 پيكسل يعنى نزديك به 8.3 مگاپيكسل البته بعضى 4K TV ها توانايى پخش 4096 ضربدر 2160 پيكسل رو دارن كه ميشه 8847360 پيكسل كه نزديك به 8.9 يا همون 9 مگاپيكسل هست.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام. خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. من موندم چی بخرم. چند هقتس از این ور به اون ور تمام مدلا رو چک کن ولی بازم نتیجه نگرفتم. اولش رفتم سراغ ال جی کیفیتش بهتر شده و ارزونه شده ولی گفتم چرا سامسونگی نگیرم که بهتره که رسیدم به 40 اینچ 4k ولی توی ایران نیست 40ش بعد دیدم تلویزیونای پاناسونیک توی سایت زدن بهترینن رفتم سراغ as510 ولی توی ایران نیست 410 هم میگن یه عالمه لگ داره. et60 هم که خیلی گرونه و یه جا گفته بود کیفیت صداش پایینه. بعدش خوردم به توشیبا که همه نوع پورت داره و بسیار شیک بود برای من تصویرش هم به نظر خیلی خوب میومد ولی دیدم صداش تعریفی نداره. در آخر چند تا مدل دیدم که خیلی لگ کم دارن ولی مثل اینکه توی ایران نیستن.
Samsung 40es5500
kdl-42w705
kdl-42w653
kdl-42w829
بودجم سه ملیونه ولی اگه تلویزیون دو ملیون هم گیر بیاد خیلی خوب میشد چون چیزهای دیگه ای هم باید بگیرم از جمله میز. 3d نمیخوام و دوست هم ندارم ولی مثل اینکه مجبورم 3بعدی بگیرم تا کیفیت بهتری برای 2 بعدی داشته باشم. فکر کنم همون سونی بگیرم چون به نظر بهترین تلویزیون برای گیم هست و لگ بسیار پایینی داره حتی از سامسونگ هم کمتر ولی بازم نمیدونم چی بگیرم. پاناسونیک سامسونگ یا سونی یا چیزی دیگه ای. بسیار ممنونم.
بنظرم سونی برو تو کاره w804سایز 42 و حدودی هم تو بانه شده 2.850
واقعن به نسبت قیمتش ارزش خرید داره.
اگرم بودجت کمتره همون w800 سایز 42 رو ور دار که شده 2.350

سلام و درود..من یه مانیتور 19 اینچ یا بیشتر میخوام که هم گیرنده دیجیتال داشته باشه که باهاش tv ببینم و هم hdmi که کامپیوتر و ps3 رو وصل کنم بهش...بنظرتون چه مارکی با چه حدود قیمتی بگیرم؟؟

من نهایت بودجم 3 میلیونه، با این بوجه لطف کنید بهترین LED موجود(سه بعدی نباشه بهتره) بین سایز های 42 و 46 از برند سونی یا سامسونگ رو بهم معرفی کنید.

با تشکر

- - -ویرایش - - -

آقا من گشتم کلی مدل پیدا کردم ولی واقعا متوجه نمیشم کدومشون کیفیتشون بهتره الان از بین اینا کدوم از همه کیفیت تصویر و صدای بهتری داره؟

SONY 46W708A
SONY KDL-46W700
SONY KDL-48W605B
SONY 42W800B
SONY 42W828B
SONY KDL-46W700A
SONY 42W804

من نهایت بودجم 3 میلیونه، با این بوجه لطف کنید بهترین LED موجود(سه بعدی نباشه بهتره) بین سایز های 42 و 46 از برند سونی یا سامسونگ رو بهم معرفی کنید.

با تشکر

- - -ویرایش - - -

آقا من گشتم کلی مدل پیدا کردم ولی واقعا متوجه نمیشم کدومشون کیفیتشون بهتره الان از بین اینا کدوم از همه کیفیت تصویر و صدای بهتری داره؟

SONY 46W708A
SONY KDL-46W700
SONY KDL-48W605B
SONY 42W800B
SONY 42W828B
SONY KDL-46W700A
SONY 42W804
ببین اینکه سری 800 به نسبت 700 یا پایینتر بهتره بحثی توش نیست.
اون 828 هم فرقش اینه رسی..ور داره توش.
تو سری 800 بهترین مدل همون w804 هستش.
ولی تو یه پست دیگه هم گقتم مدل HX853 سونی سایز 40 رو ور داری از همه اینا بهتر و قدرتمندتره. الانم حدودی 3.350 تومنه تو بانه.

دوستان من در صدد خرید یه FULL HD LED هستم برای PS4....فقط هنوز تصمیم نگرفتم که چقدر میخوام هزینه کنم، خودم مدل های KDL-32R420 سونی نظرم رو جلب کردن، توی همون سایز (32) یا کوچیکتر میخوام، چون به عنوان مانیتور هم از TV استفاده میکنم، از اونجایی که امکان داره خریدم به صورت موقت باشه و کمتر از یکسال دیگه بخوام دستگاه رو عوض کنم، نمی دونم ارزش داره زیاد هزینه کنم براش یا نه، چه برند هایی و با چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید، قیمت هرچه پایینتر بود بهتر ولی دیگه نمیخوام بالای 1.300.000-1.400.000 باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or