منم میخواستم اینو بگیرم ولی نظرات رو در موردش خوندمسلام. دوستان کسی اینجا تلویزیون مانیتور LG 22MA530D رو داره ازش بپرسم چجوریه راضی هست ازش؟؟؟
هم میتونید با وای فی دانلود کنید.
هم به صورت دستی و از طریق فلش.
برای اپدیت با فلش به این لینکی که گذاشتم برید تیک رو بزنید و فایل رو که حجمش 234 مگ هست رو دانلود کنید.
بعد انزیپ کنید و پوشه رو به فلش انتقال بدید و وصل کنید به تی وی.
بعد اوکی کنید و دست نزنید تا خوده تی وی دو بار ریست شه و بالا بیاد.
System Software Update (Version PKG2.232GAA) For Asia Pacific : Download : Sony Thailand
داداش ورژنای اپدیت تفاوتی ندارن؟
اپدیتش نکنم بلایی سرش بیاد
چون از این بی گارانتیا گرفتم
با وای فای که وصل میشم
تو قسمت چک اپدیت که میرم میگه تی وی نمیتونه به سرور وصل شه
در صورتیکه اینترنت تو قسمتا دیگش جواب میده
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام. دوستان کسی اینجا تلویزیون مانیتور LG 22MA530D رو داره ازش بپرسم چجوریه راضی هست ازش؟؟؟
منم میخواستم اینو بگیرم ولی نظرات رو در موردش خوندم
اصلا برای بازی مناسب نیست
فقط در حد تماشای tv خوبه
شما هم نظرات رو بخون
LG 22MA530D IPS Monitor TV - مانیتور و تلویزیون ال جی 22MA530D
زمان پاسخگوئیش 14 میلی ثانیه هستش............
فکر نکنم به درد بازی بخوره............
اپدیت و بروایا تی وی رو عزیزان شیلتر کردن واسه همین باید دستی اپدیت کنید.داداش ورژنای اپدیت تفاوتی ندارن؟
اپدیتش نکنم بلایی سرش بیاد
چون از این بی گارانتیا گرفتم
با وای فای که وصل میشم
تو قسمت چک اپدیت که میرم میگه تی وی نمیتونه به سرور وصل شه
در صورتیکه اینترنت تو قسمتا دیگش جواب میده
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان با تشکر از نظراتتون. چیزی که هست پنل های ips زمان پاسخگویی شون 5 میلی هستش. توی سایت ال جی ایران و همچنین گلدیران زمان پاسخگویی این دستگاه رو ننوشته. و مثلا در اون فروشگاه اینترنتی ننوشته که گیرنده دیجیتال داره اما تو سایت گلدیران نوشته که داره. من تو سایت ال جی سایر کشورها جستجو کردم که نوشته:
Response Time(ms)= 14ms
Response Time (GTG)= Overdrive control Off:14ms / Low:8ms / High:5ms
اینم لینک:LG 22MA53D | LG Electronics HK_EN
در ایران آخر اسم مدل 530 داره و سایر کشورها 53 هستش.
در واقع من فکر می کنم اینم پاسخ گوییش مثل سایر نمایشگر هاست که 5 میلی در مشخصاتشون ذکر میشه. با استاندارد GTG و اون حالت high همون 5 میلی هستش.
مثلا توی همین سایت یکبار کنتراست رو 1 به 1000 و یکبار با یک استاندارد دیگه 1 به 5M نوشته. ولی یکی ممکنه همون اولی رو ببینه و بگه چقدر کنتراست ش داغونه!!!
من فکر می کنم این نمایشگر کاملا اوکی هستش از نظر پاسخگویی. این اعداد با استاندارد و حالت های مختلف نوعی بازیه و نباید آدم رو سردرگم کنه.:d