چرا این اخه؟
من خودم 72 ال جی میخواستم اما نظرم روی پاناسونیکام هستش
این یکم ضعیفه پنلش اینا
دوستان این SAMSUNG LED TV 32H5270 رو پیشنهاد میکنید؟
بودجم همون ۹۰۰ ایناس
کیفیتش خوبه؟!!
دوستان من در صدد خرید یه FULL HD LED هستم برای PS4....فقط هنوز تصمیم نگرفتم که چقدر میخوام هزینه کنم، خودم مدل های KDL-32R420 سونی نظرم رو جلب کردن، توی همون سایز (32) یا کوچیکتر میخوام، چون به عنوان مانیتور هم از TV استفاده میکنم، از اونجایی که امکان داره خریدم به صورت موقت باشه و کمتر از یکسال دیگه بخوام دستگاه رو عوض کنم، نمی دونم ارزش داره زیاد هزینه کنم براش یا نه، چه برند هایی و با چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید، قیمت هرچه پایینتر بود بهتر ولی دیگه نمیخوام بالای 1.300.000-1.400.000 باشه.
من ps4 دارم
الانم lg 42 اينچ هم دارم
ميخوام يه تلويديون خوب تو همين سايز بخرم
يه تلويزيون كه به بهترين نحو بازي رو نشون ميده با مشخصات مدلش بهم معرفي كنيد
![]()
SONY 46W904Aمن ps4 دارم
الانم lg 42 اينچ هم دارم
ميخوام يه تلويديون خوب تو همين سايز بخرم
يه تلويزيون كه به بهترين نحو بازي رو نشون ميده با مشخصات مدلش بهم معرفي كنيد
![]()
عزيز XVISION رو اصلا حرفشم نزن.بچه ها این تلوزیون چطور هستش؟ کیفیت تصویر خوب هستش؟ برای مدت کوتاه جواب میده؟ X.Vision LE-22D40 - تلویزیون ایکس ویژن LE-22D40
بنده همون سایز 55 و قیمت هم حالا دیگه 4و اینا از 5 بالا نزنه لطفا جواب بنده رو بدین +اون امکاناتی که گفته بودم خیلی ممنوندوستان لطف کنید حداکثر بودجه و حداقل و حداکثر سایز TV رو هم بفرمایید.
درودبنده همون سایز 55 و قیمت هم حالا دیگه 4و اینا از 5 بالا نزنه لطفا جواب بنده رو بدین +اون امکاناتی که گفته بودم خیلی ممنون![]()
سلام داداش من 42 دارم میخام بزرگتر بگیرم یعنی تو سایز 55 واینا چیزی خوب نیست ویه چیزی این مدلی که گفتین مال چه برندیه؟! نظر شما دررابطه با این مدل از سامسونگ چیه؟!درود
عزیز اگه به 46 راضی بشی مدل 46W904A رو بگیر که خیلی محشره.بیشتر امکانات رو داره فقط زیادی اسمارت نیست که مهم نیست اصل تصویره که بسیار عالیه مخصوصاً ترملینوس رنگ زنده.
سلام داداش من 42 دارم میخام بزرگتر بگیرم یعنی تو سایز 55 واینا چیزی خوب نیست ویه چیزی این مدلی که گفتین مال چه برندیه؟! نظر شما دررابطه با این مدل از سامسونگ چیه؟!
55H6490
ممنون ببخشید چرا سامسونگ رو بیخیال شم این مدلای سونی اسمارت که نیست درسته؟قابلیت پخش فیلم های فرمتmkvوdivxرو چی داره؟میتونم بپرسم چرا اینقدر تفاوت قیمت بین سونی و سامسونگ و ال جی هست توی این سایز سامسونگ 4و نیم بود فکر کنم ولی سونی رو شما میگین حداقل 7تومن؟!بازم تشکر دوست عزیزاگه تصوير خوب با رنگهاى زنده ميخوايى فقط سونى.
مدل 55W900B
يا مدل 2013 مدل 55W904A قيمتش حداقل 7200 تومنه.
سامسونگ رو بى خيال شو.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
[h=1]Philips 32PFL3258[/h] |