خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من دارمش و چند ماهی دارم ازش استفاده میکنم. 60 هرتز هست. نسبت به مدل های همرده بهترین گزینه ست. البته مدل پایه سامسونگ هست و با قیمت کمش برای بودجه کم تنها گزینه میتونه باشه. تنها ایرادش نور نسبتا کمش هست که البته برای اتاق حتی بابا تمام لامپ ها روشن خوب جواب میده. مگر اینکه توی پذیرایی با نور گیر زیاد وسط روز نورش کم بیاره. شخصا از اون چیزی که فکر میکردم بیشتر جوابگوی کارم بوده.
رقیب این مدل توی ال جی ها چی هست ؟

• Smile
Reactions: Bizhanl
مدل هایی مثل sm8100 یا nano80 هم با یکمی قیمت بالاتر خوبن ولی کنتراست خیلی ضعیفی دارن. شخصا کنتراست برام خیلی مهمه. یه لول بالاتر میشه رفت سراغ q60r که فکر میکنم برای نسل بعد بهتر باشه.
فکر کنم بهترین مدل برای گیم زیر 500 دلار همین 7100 هست درسته؟

سلام
مانیتور 4K HDR پیدا میشه؟
و اگه سراغ دارین میشع معرفی کنین با قیمت؟
ممنونم از راهنمایی :Groupwave:
توی سایت لیون چند تایی گزاشته باقیمت های 53 و 51 میلیون و ..در سایز 32
ولی من بودم با این پول 65X9500G یا H میگرفتم و از انتخابم لذت میبردم
انتخاب با خودتونه :-??

مدل هایی مثل sm8100 یا nano80 هم با یکمی قیمت بالاتر خوبن ولی کنتراست خیلی ضعیفی دارن. شخصا کنتراست برام خیلی مهمه. یه لول بالاتر میشه رفت سراغ q60r که فکر میکنم برای نسل بعد بهتر باشه.
بين سوني x850 و ال جي ٩٠٠٠ نظرت رو كدومه جفتشون هم پنل ips هستن همون طور كه ميدوني

مشخصات مشابهی دارن. ولی با قابلیت های نرخ 120 هرتز و vrr و hdmi2.1 حتما 9000 الجی رو میخریدم.
نه منظورم اين بود از نزديك تصوير نانوسلها رو ديدي يا باهاشون كار كني و همين طور سوني

من مشخصاتشون رو ديدم از ٨٥٠ بهتره
منتهي بنظرم مياد تصويري كه سوني ميده با كيفيت تره مي خواستم ببينم بقيه نظرشون چيه چون مشخصات رو كاغذ اونقدر ها ملاك نيست

نه منظورم اين بود از نزديك تصوير نانوسلها رو ديدي يا باهاشون كار كني و همين طور سوني

من مشخصاتشون رو ديدم از ٨٥٠ بهتره
منتهي بنظرم مياد تصويري كه سوني ميده با كيفيت تره مي خواستم ببينم بقيه نظرشون چيه چون مشخصات رو كاغذ اونقدر ها ملاك نيست
موتور پردازشگر سونی بهتره اما بهتره از نزدیک حتما ببینید و مقایسه کنید البته من الجی رو ترجیح میدادم در کل

• Like
Reactions: Khashayarthegrea
موتور پردازشگر سونی بهتره اما بهتره از نزدیک حتما ببینید و مقایسه کنید البته من الجی رو ترجیح میدادم در کل
والا شرايط كرونا و كمبود شو رومها تو سطح شهر باعث شده بيشتر از طريق نت و دوستاني كه قبلا ديدن تصوير رو اطلاعات كسب كنم
شما برتري ال جي رو از چه لحاظي ميدوني خصوصا براي گيم ؟

والا شرايط كرونا و كمبود شو رومها تو سطح شهر باعث شده بيشتر از طريق نت و دوستاني كه قبلا ديدن تصوير رو اطلاعات كسب كنم
شما برتري ال جي رو از چه لحاظي ميدوني خصوصا براي گيم ؟
راستش من الجی رو ندیدم اما 8500E رو داشتم ( البته پنلشون متفاوته ) هر دو از نظر روشنایی HDR بهم نزدیک هستن و من اصلا از مقدار روشنایی HDR برای 8500E راضی نبودم
از طرف دیگه کنتراست پایین و رنگ مشکی که به خاکستری میزنه هم از مشکلات این مدل هست که بنظرم برای گیم مناسب نیست
من الجی رو ندیدم و هیچ نظری نمیتونم . تصویر مقداری به سلیقه طرف هم ربط داره مثلا بعضی ها تصویر آبرنگی میپسندن بعضی تصویر خیلی طبیعی . هر کس بر اساس سلیقه خودش نظر میده برای همین بهتره یک نمایندگی اصلی الجی پیدا کنید با ماشین برید و فقط تصویر اون تلویزیون رو ببینید اگر راضیتون کرد با توجه به امکانات بهترش میتونید خرید کنید
اگر بودجتون به 9000 یا 9500 سونی میرسید قطعا اون رو توصیه میکردم

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or