mohsen2019
کاربر سایت
تلویزیون lg c9 شده 35 میلیون ![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
طرفای خرداد خریدم با هزینه حمل 24 میلیون!!!
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
طرفای خرداد خریدم با هزینه حمل 24 میلیون!!!
رقیب این مدل توی ال جی ها چی هست ؟من دارمش و چند ماهی دارم ازش استفاده میکنم. 60 هرتز هست. نسبت به مدل های همرده بهترین گزینه ست. البته مدل پایه سامسونگ هست و با قیمت کمش برای بودجه کم تنها گزینه میتونه باشه. تنها ایرادش نور نسبتا کمش هست که البته برای اتاق حتی بابا تمام لامپ ها روشن خوب جواب میده. مگر اینکه توی پذیرایی با نور گیر زیاد وسط روز نورش کم بیاره. شخصا از اون چیزی که فکر میکردم بیشتر جوابگوی کارم بوده.
نمیشه گفت رقیب چون پنل هاشون فرق داره ولی همرده قیمتی شو میشه UM7340 گفت.رقیب این مدل توی ال جی ها چی هست ؟
فکر کنم بهترین مدل برای گیم زیر 500 دلار همین 7100 هست درسته؟نمیشه گفت رقیب چون پنل هاشون فرق داره ولی همرده قیمتی شو میشه UM7340 گفت.
فکر کنم بهترین مدل برای گیم زیر 500 دلار همین 7100 هست درسته؟
توی سایت لیون چند تایی گزاشته باقیمت های 53 و 51 میلیون و ..در سایز 32سلام
مانیتور 4K HDR پیدا میشه؟
و اگه سراغ دارین میشع معرفی کنین با قیمت؟
ممنونم از راهنمایی![]()
9000 و 9500 سری H اومدن؟توی سایت لیون چند تایی گزاشته باقیمت های 53 و 51 میلیون و ..در سایز 32
ولی من بودم با این پول 65X9500G یا H میگرفتم و از انتخابم لذت میبردم
انتخاب با خودتونه![]()
قیمت تلویزیون سونی X9500H | بررسی و خرید مدل ( 75X9500H , 65X9500H , 55X9500H , 49X9500H 85X9500H ) در ممتازکالا9000 و 9500 سری H اومدن؟
هیچ سایتی پیدا نمی کنم
بين سوني x850 و ال جي ٩٠٠٠ نظرت رو كدومه جفتشون هم پنل ips هستن همون طور كه ميدونيمدل هایی مثل sm8100 یا nano80 هم با یکمی قیمت بالاتر خوبن ولی کنتراست خیلی ضعیفی دارن. شخصا کنتراست برام خیلی مهمه. یه لول بالاتر میشه رفت سراغ q60r که فکر میکنم برای نسل بعد بهتر باشه.
مشخصات مشابهی دارن. ولی با قابلیت های نرخ 120 هرتز و vrr و hdmi2.1 حتما 9000 الجی رو میخریدم.بين سوني x850 و ال جي ٩٠٠٠ نظرت رو كدومه جفتشون هم پنل ips هستن همون طور كه ميدوني
نه منظورم اين بود از نزديك تصوير نانوسلها رو ديدي يا باهاشون كار كني و همين طور سونيمشخصات مشابهی دارن. ولی با قابلیت های نرخ 120 هرتز و vrr و hdmi2.1 حتما 9000 الجی رو میخریدم.
موتور پردازشگر سونی بهتره اما بهتره از نزدیک حتما ببینید و مقایسه کنید البته من الجی رو ترجیح میدادم در کلنه منظورم اين بود از نزديك تصوير نانوسلها رو ديدي يا باهاشون كار كني و همين طور سوني
من مشخصاتشون رو ديدم از ٨٥٠ بهتره
منتهي بنظرم مياد تصويري كه سوني ميده با كيفيت تره مي خواستم ببينم بقيه نظرشون چيه چون مشخصات رو كاغذ اونقدر ها ملاك نيست
والا شرايط كرونا و كمبود شو رومها تو سطح شهر باعث شده بيشتر از طريق نت و دوستاني كه قبلا ديدن تصوير رو اطلاعات كسب كنمموتور پردازشگر سونی بهتره اما بهتره از نزدیک حتما ببینید و مقایسه کنید البته من الجی رو ترجیح میدادم در کل
راستش من الجی رو ندیدم اما 8500E رو داشتم ( البته پنلشون متفاوته ) هر دو از نظر روشنایی HDR بهم نزدیک هستن و من اصلا از مقدار روشنایی HDR برای 8500E راضی نبودموالا شرايط كرونا و كمبود شو رومها تو سطح شهر باعث شده بيشتر از طريق نت و دوستاني كه قبلا ديدن تصوير رو اطلاعات كسب كنم
شما برتري ال جي رو از چه لحاظي ميدوني خصوصا براي گيم ؟