خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
درود دوستان
میخواستم بدونم بازیهای ps5 بین تی وی های 55اینچ ru7100 سامسونگ و x9500g سونی برای شخصی مثل من که آنلاین بازی نمیکنه و مثل بعضی دوستان هم تخصصی نگاه نمیکنه تفاوتهای آشکاری داره یا تا متخصص و ریزبین نباشیم متوجه تفاوتها نمیشیم... البته با این شرط که کلا hdr رو در نظر نگیریم ! من هزینه سونی رو تهیه کردم اما میخوام بدونم اگه تفاوتها آنچنان نیست همون ru7100 رو تهیه کنم و مابقی رو برای کنسول پس انداز کنم.
سپاس

درود دوستان
میخواستم بدونم بازیهای ps5 بین تی وی های 55اینچ ru7100 سامسونگ و x9500g سونی برای شخصی مثل من که آنلاین بازی نمیکنه و مثل بعضی دوستان هم تخصصی نگاه نمیکنه تفاوتهای آشکاری داره یا تا متخصص و ریزبین نباشیم متوجه تفاوتها نمیشیم... البته با این شرط که کلا hdr رو در نظر نگیریم ! من هزینه سونی رو تهیه کردم اما میخوام بدونم اگه تفاوتها آنچنان نیست همون ru7100 رو تهیه کنم و مابقی رو برای کنسول پس انداز کنم.
سپاس
تفاوت اینقدر زیاده که حتی نمیتونید تصور کنید
با خرید تلویزیون رده پایین و متوسط برای گیم پولتون رو دور نریزید
اگر از قابلیت های HDR و ... نمی خواید استفاده کنید چرا PS5 میخرید ؟؟!!! PS4 کاملا تا 4 سال جواب نیازهای شما رو خواهد داد
بعد هم با قیمت دلاری که به 31 رسیده دیگه توی خرید نجنبید بزودی باید همین پول 9500 رو بدید و 7100 بخرید

تفاوت اینقدر زیاده که حتی نمیتونید تصور کنید
با خرید تلویزیون رده پایین و متوسط برای گیم پولتون رو دور نریزید
اگر از قابلیت های HDR و ... نمی خواید استفاده کنید چرا PS5 میخرید ؟؟!!! PS4 کاملا تا 4 سال جواب نیازهای شما رو خواهد داد
بعد هم با قیمت دلاری که به 31 رسیده دیگه توی خرید نجنبید بزودی باید همین پول 9500 رو بدید و 7100 بخرید
اقا نترسونمون
فردا برم بخرم با اين وضعيت

اقا نترسونمون
فردا برم بخرم با اين وضعيت
من نمیترسونم
9500 حدود 10 ماه قبل 14 تومن بود
عید قیمتش 20 میلیون بود
الان سلام بابا با هزینه حمل و نقل بالای 33 قیمت زده
تصمیم خرید هم با خودتون هست من فقط سعی میکنم کمک کوچکی به شما بکنم همونطور که دوستان دیگه در اینجا به خود من کمک کردن

من نمیترسونم
9500 حدود 10 ماه قبل 14 تومن بود
عید قیمتش 20 میلیون بود
الان سلام بابا با هزینه حمل و نقل بالای 33 قیمت زده
تصمیم خرید هم با خودتون هست من فقط سعی میکنم کمک کوچکی به شما بکنم همونطور که دوستان دیگه در اینجا به خود من کمک کردن
شوخي كردم البته
متاسفانه توي وضعيت بسيار بدي زندگي ميكنيم

• Like
Reactions: dooste.man83
درود دوستان
سپاس
واقعا تفاوت زیاده. منم دقیقا بین همین دو مدل شک داشتم. میتونید یه سر برین فروشگاه ها و از نزدیک ببینید. یادمه پارسال اول زمستون 9500g بود 14500 ولی من چون pc هم نداشتم از سر اجبار یه 43 7100 گرفتم به 4200 که البته 55 ش حدود 7500 تومن بود. با این میزان تفاوت برای 55 حتما میرفتم سراغ 9500. اگر مشکلی از بابت پولش ندارین حتما یه بار تصویرش رو از نزدیک ببینید مطمئنم نظرتون رو جلب میکنه.
اون زمان دلار بود 11200. باورم نمیشه همین 10 ماه پیش.

• Like
Reactions: Adidas95
من جمع بنديم اينطوري شد
١-lg c9

2-sony 9500

3-samsung q70

تو رده متوسط هم
١- lg sm 9000

2-sony x8500

نظر پيشنهاد انتقادي داريد دوستان؟

برای گیم به نظر من Q70r از 9500G بهتره. خودم هم به همین دلیل Q70r خریدم.
پ.ن: Q70t ضعیف تر از جفتشونه.

اره تي از ار ارزون تر هم هست ولي چرا؟
q70r از تکنولوژی Full-Array برای نور دهی استفاده میکنه
q70t از تکنولوژی Edge استفاده میکنه و همین مورد q70r 2019 رو خیلی ارزشمندتر میکنه
ولی اگه 9500h پیدا کردی حتما تهیه کن پشیمون نمیشی

پول زیاد دارین به جای مدل های گرون tv های سایز بزرگ تر بخرین.به جای رده بالای 43 برین رده متوسط 55 بخرین .120 هرتز کنسول ها هم خیلی زود به افسانه تبدیل میشه و tv 120 هرتزی فقط پول توی جوب ریختن. بین tv با کنتراست بالا و روشنایی hdr بیشتر و رفرش ریت بیشتر و سایز بزرگ. نظر من اینه سایز بزرگ برندس
فرمول من برای خرید 4k @ 60 Hz + 10 bit HDR و بقیه بودجه سایز بزرگ و بزرگتر

• Like
Reactions: dargon9090
البته قبلا بحث اش شده اما 9500 رو ترجیح دادم به Q70
چون اولویتم انتخاب تلویزیونی بود که روشنایی بیشتری رو در محتوای HDR داشته باشه( چون در نظر بگیرید مثلا 3 یا 4 سال دیگه نوردهی تلویزیون کاهش پیدا میکنه و قرار نیست همیشه در بهترین حالت بمونه برای همین چیزی رو گرفتم که خیالم برای آیندش هم راحت باشه )
سونی دالبی اتموس رو ساپورت میکنه که تکنولوژی جدید و بسیار خوب و مهمی هست
سونی سیستم عامل آندرویید داره که خودش بشدت مهمه و حداقل برای من تعیین کننده بود
ساپورت دراز مدت آندرویید توسط شرکت سونی روی تلویزیون هاش
دقت و نمایش بهتر طیف رنگ ها در تلویزیون سونی
سونی EARC رو ساپورت میکنه
با توجه به اینکه خود کنسول از برند سونی هست خوب قطعا انتخاب تلویزیون از برند سونی حداقل خیالمون رو از بابت اینکه هر دو دستگاه صد در صد در همه چیز سازگاری کامل دارن برطرف میکنه
خرابی کمتر سونی
قابلیت فروش بهتر برند سونی ( اگر روزی خواستید بفروشید )
در کل این دو تلویزیون بهم نزدیک هستن و هرکسی این مدل ها رو داره راضی هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adidas95
پول زیاد دارین به جای مدل های گرون tv های سایز بزرگ تر بخرین.به جای رده بالای 43 برین رده متوسط 55 بخرین .120 هرتز کنسول ها هم خیلی زود به افسانه تبدیل میشه و tv 120 هرتزی فقط پول توی جوب ریختن. بین tv با کنتراست بالا و روشنایی hdr بیشتر و رفرش ریت بیشتر و سایز بزرگ. نظر من اینه سایز بزرگ برندس
فرمول من برای خرید 4k @ 60 Hz + 10 bit HDR و بقیه بودجه سایز بزرگ و بزرگتر
این در مورد تماشای محتوای فیلم و شبکه های تلویزیونی صدق میکنه
چند سال پیش یک بار همچین اشتباهی رو کردم و موقع گیم وقتی کیفیت پخش محتوای HDR و کمبود روشناییش رو دیدم بر سر کوبیدم که چه اشتباهی کردم و پولم رو دور ریختم
البته خدا کمک کرد با فروشنده صحبت کردم تلویزیون رو برام تعویض کرد وگرنه که واقعا خودم رو نمی بخشیدم

این در مورد تماشای محتوای فیلم و شبکه های تلویزیونی صدق میکنه
چند سال پیش یک بار همچین اشتباهی رو کردم و موقع گیم وقتی کیفیت پخش محتوای HDR و کمبود روشناییش رو دیدم بر سر کوبیدم که چه اشتباهی کردم و پولم رو دور ریختم
البته خدا کمک کرد با فروشنده صحبت کردم تلویزیون رو برام تعویض کرد وگرنه که واقعا خودم رو نمی بخشیدم
من برعکس شما چند سال پیش یه tv رده بالا سامسونگ 32 خریدم و موقع فروش هیچ کس توجه ای به این حرفا نداشت و به قیمت 32 معمولی فروختم
سایز بزرگ تر مثلا سایز 60 بخری چند سال دیگه tv داری که هم سایز معمول tv های بروز هست و خیلی بهتر میفروشی . کیفیت بالاتر بخری در واقع سایز بزرگ تر رو فدای کیفیتی میکنی که چند سال دیگه در مقابل Tv های بروز اصلا کیفیت بالا حساب نمیشه و از رده خارجه و فروش با ضرر بیشتری داری.(درواقع میخوام بگم پولی که صرف سایز میشه بعد چند سال ارزش خودش ر و حفظ میکنه ولی پولی که برای کیفیت میدی بعد چند سال از رده خارج میشه)
ولی حالا بعضیا مثل شما رو کیفیت خیلی حساس هستند دیگه چاره ای نیست

• Like
Reactions: dargon9090

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or