خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام

قیمت امروز دو تی وی q70r و sm 9000 سایز 55 با احتساب هزینه ارسال به شهرستان به ترتیب 28 م و 20.500.000 .

دلیل اختلاف قیمت 8 م در بازار به علت کمبود موجودی و رو به تمام q70r بیان میشه !

• Smile
Reactions: IMANOKA
سلام

قیمت امروز دو تی وی q70r و sm 9000 سایز 55 با احتساب هزینه ارسال به شهرستان به ترتیب 28 م و 20.500.000 .

دلیل اختلاف قیمت 8 م در بازار به علت کمبود موجودی و رو به تمام q70r بیان میشه !
سلام بابا که زده 30 تومن 8-} البته کمبودش در بازار طبیعی هست چون محصولات سری 2019 دیگه نمیارن و محصولات 2020 میارن بجاش

با مانیتور مشکلی دارید?
مشکل مانیتور اینه اولا موجودی بازارش خیلی سریع عوض میشه مثلا یک مدلی الان هست چند روز بعد دیگه پیدا نمیشه
نکته بعدی اینکه مانیتور خوب خیلی گرون میشه و یک جورایی نمی صرفه در برابر تلویزیون و فکر نمیکنم با مثلا 12 تومن مانیتور رده بالا مناسب بازی بتونید پیدا کنید
نکته آخر هم مدل های خوب مانیتور چون خیلی گرون در میاد معمولا وارد نمیشه و تو بازار پیدا نمیکنید و چون کمبود در بازار داره در نتیجه قیمتش غیر منطقی بالا میره

البته من چون خودم مانیتور ایسوس استفاده میکنم و ازش راضی بودم دیگه دنبال مانیتور و تحقیق در موردش نرفتم امیدوارم دوستان دیگه بتونن کمکتون کنن

مشکل مانیتور اینه اولا موجودی بازارش خیلی سریع عوض میشه مثلا یک مدلی الان هست چند روز بعد دیگه پیدا نمیشه
نکته بعدی اینکه مانیتور خوب خیلی گرون میشه و یک جورایی نمی صرفه در برابر تلویزیون
نکته آخر هم مدل های خوب مانیتور چون خیلی گرون در میاد معمولا وارد نمیشه و تو بازار پیدا نمیکنید
اره موافقم ولی چه کنم‌ که به مانیتور عادت کردم.خودمم یه چرخی توی نت زدم دیدم برای یه مانیتور خوب حداقل باید ۱۸ تومن هزینه کنم که در مقابل tv بصرفه نیست.برای یه تلویزیون خوب هم باید ۳۰ میلیون هزینه کنم که الان واقعا برام زیاده.قیمت ها وحشتناک شده

دوستان كسي تي وي سوني x850g رو داره؟
من چندتا كليپ ديدم خيلي تصويرش خوب بود
فقط پنلش ips هست
بنظرم اومد از sm9000 ال جي بهتره
تصویرش که خوبه ندیدم کسی از خریدش پشیمون شده باشه ولی باز برمیگرده که برای چه کاری می خواید
اگر برای دیدن شبکه های تلویزیونی و فیلم و ... می خواید کاملا راضیتون میکنه و ایده آل هست

اما برای گیم خیر حداقل من رو راضی نمیکنه
در ضمن برای مقایسه تلویزیون پیشنهاد میکنم کیفیت SD و HD اون ها رو مقایسه کنید و سراغ دموهای تلویزیون یا فیلم های 4K تا حد امکان نرید ( چون بجز بحث بازی شما بیشتر سرکارتون با اینها هست )
تلویزیون ها مخصوصا توی حالت SD اشکالات تصویرشون بیشتر نمود پیدا میکنه البته اگر بحث توان تلویزیون در UPSCALE رو بزاریم کنار

دوستان تلویزیون 85 اینچ که ملاک کیفیت تصویر توی دیدن عکس و فیلم باشه(نه برای بازی) و به روز و بهترین انتخاب باشه کسی میدونه معرفی کنه دو سه مدل (به ترتیب اولویت) که بشه پیدا هم کرد؟

• Smile
Reactions: Bizhanl
دوستان تلویزیون 85 اینچ که ملاک کیفیت تصویر توی دیدن عکس و فیلم باشه(نه برای بازی) و به روز و بهترین انتخاب باشه کسی میدونه معرفی کنه دو سه مدل (به ترتیب اولویت) که بشه پیدا هم کرد؟
رنج 85 فکر میکنم فقط یه مدل داخل موجود باشه 86UM7600 که قیمت هاش حدود 60 65 میزنه.
رنج 75 اینچ ولی بیشتره از مدل های کیولد سامسونگ تا اولد c9 الجی هست که قیمت هاش میره از 50 تومن تا 90 تومن
مدل های مونتاژ داخل هم هست که قیمت هاش تفاوت زیادی داره!

سلام
مانیتور 4K HDR پیدا میشه؟
و اگه سراغ دارین میشع معرفی کنین با قیمت؟
ممنونم از راهنمایی :Groupwave:
من چند مدل سراغ داشتم بالای 30 درمیاد و باید از سایت های واسطه امازون سفارش بدی که 2 3 ماه طول میکشه
اگه میخوای بگردم پیداش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or