سلام بابا که زده 30 تومنسلام
قیمت امروز دو تی وی q70r و sm 9000 سایز 55 با احتساب هزینه ارسال به شهرستان به ترتیب 28 م و 20.500.000 .
دلیل اختلاف قیمت 8 م در بازار به علت کمبود موجودی و رو به تمام q70r بیان میشه !
مشکل مانیتور اینه اولا موجودی بازارش خیلی سریع عوض میشه مثلا یک مدلی الان هست چند روز بعد دیگه پیدا نمیشهبا مانیتور مشکلی دارید?
اره موافقم ولی چه کنم که به مانیتور عادت کردم.خودمم یه چرخی توی نت زدم دیدم برای یه مانیتور خوب حداقل باید ۱۸ تومن هزینه کنم که در مقابل tv بصرفه نیست.برای یه تلویزیون خوب هم باید ۳۰ میلیون هزینه کنم که الان واقعا برام زیاده.قیمت ها وحشتناک شدهمشکل مانیتور اینه اولا موجودی بازارش خیلی سریع عوض میشه مثلا یک مدلی الان هست چند روز بعد دیگه پیدا نمیشه
نکته بعدی اینکه مانیتور خوب خیلی گرون میشه و یک جورایی نمی صرفه در برابر تلویزیون
نکته آخر هم مدل های خوب مانیتور چون خیلی گرون در میاد معمولا وارد نمیشه و تو بازار پیدا نمیکنید
منکه برا خودم میگشتم تمام 32 ها اچ دی بودنتلوزیون 32 اینچ فول اچ دی تو شهرمون پیدا نکردم از فروشگاه ای اینترنتی مطمین میشه یک مدل خوب معرفی کنید
تصویرش که خوبه ندیدم کسی از خریدش پشیمون شده باشه ولی باز برمیگرده که برای چه کاری می خوایددوستان كسي تي وي سوني x850g رو داره؟
من چندتا كليپ ديدم خيلي تصويرش خوب بود
فقط پنلش ips هست
بنظرم اومد از sm9000 ال جي بهتره
رنج 85 فکر میکنم فقط یه مدل داخل موجود باشه 86UM7600 که قیمت هاش حدود 60 65 میزنه.دوستان تلویزیون 85 اینچ که ملاک کیفیت تصویر توی دیدن عکس و فیلم باشه(نه برای بازی) و به روز و بهترین انتخاب باشه کسی میدونه معرفی کنه دو سه مدل (به ترتیب اولویت) که بشه پیدا هم کرد؟
من چند مدل سراغ داشتم بالای 30 درمیاد و باید از سایت های واسطه امازون سفارش بدی که 2 3 ماه طول میکشهسلام
مانیتور 4K HDR پیدا میشه؟
و اگه سراغ دارین میشع معرفی کنین با قیمت؟
ممنونم از راهنمایی![]()