خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
چون وارد نمیکنن تولید داخل هم نداره کوچکترین سایز 4k باید 43 بگیری
سوال اخرت هم اگه اینه با 1080فرق داره باید گفت بله تفاوت رزلوشن واضح هست با 4k
اندازه گرفتم 43 برای اتاقم خیلی بزرگ میشه وگرنه میخواستم 43 4K فیلیپس بگیرم. 40اینچ 4k تو بازار چیزی هست اصلا؟ من هیچ مدلی پیدا نکردم

اندازه گرفتم 43 برای اتاقم خیلی بزرگ میشه وگرنه میخواستم 43 4K فیلیپس بگیرم. 40اینچ 4k تو بازار چیزی هست اصلا؟ من هیچ مدلی پیدا نکردم

الان تی وی ها دیگه لبه ندارن و فکر نکنم تفاوتی تو 3 اینچ باشه.

اینجوری باشه که باید 32 اینچ بخرم :( من اتاقم کوچیکه عرض 43 اینچ 96 سانتیمتر بود خیلی بزرگ میشد :(
شما مانیتور برات مناسب تره
مهمترین چیز اینه که بدونید محصولی که خریداری میکنید سر مکان قرار دادنش به مشکل نمی خورید

• Like
Reactions: emaad.mir
سلام
امروز اسپایدرمن رو شروع کردم
توی تنظیمات HDR mode تلویزیون چندتا گزینه هست
HDR 10
Hlg
Auto
Off
روی کدوم گزینه بزارم؟
HDR 10 از همه پر نور تره

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

سلام
امروز اسپایدرمن رو شروع کردم
توی تنظیمات HDR mode تلویزیون چندتا گزینه هست
HDR 10
Hlg
Auto
Off
روی کدوم گزینه بزارم؟
HDR 10 از همه پر نور تره

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

کلن رو تنظیمات tv حالتی که خودت میپسندی رو همیشه ست کن بعضی از دوستان همینجا از hdr خوششون نمیاد و خاموشش میکنن، بنظرشون کیفیت رنگارو بد میکنه (مدل tv هم در کیفیتش مهمه)
میخای بدونی HLG چیه گوگل کن مقاله فارسی هم ازش زیاد هست.

• Like
Reactions: SleepyTurtel
دوستان TV های OLED اگه Burn in بشن قابل تعمیر نیست ؟ چون یادمه پلاسما هم همین مشکل رو داشت ولی با گذر زمان یا شستشوی تصویر درست میشد.من الان 2 تا TV که دارم رو میفروشم
که برم برای خرید برای نسل بعد. تقریبا هیچی از TV حالیم نیست تا قیمت 20 تومن چی پیشنهاد میدین ؟

آخرین ویرایش:
دوستان TV های OLED اگه Burn in بشن قابل تعمیر نیست ؟ چون یادمه پلاسما هم همین مشکل رو داشت ولی با گذر زمان یا شستشوی تصویر درست میشد.من الان دارم 2 تا TV که دارم رو میفروشم
که برم برای خرید برای نسل بعد. تقریبا هیچی از TV حالیم نیست تا قیمت 20 تومن چی پیشنهاد میدین ؟
مدل های جدید اولد ریسک بورن این بسیار پایین امده..خیالتان راحت.برای فیلم دیدن و گیم در حالت عادی مشکلی نداره.ولی اگر بخوای به عنوان مانیتور یا شبکه های ماهوارهای ازش استفاده کنی پیشنهاد نمیکنم.
خود تلویزیون هم تنظیماتی داره که سوختگی پیکسل رو به حداقل میرسونه.مثلا بعد هر باراستفاده بیشتر از 4 ساعت از تلویزیون به محض اینکه تلویزیون روخاموش میکنی عملیات رفرش پیکسل رو انجام میده به مدت 10 دقیقه.یک جورایی باید مثل دوست دخترت نازشو بکشی :D رو ازش مراقبت کنی اونم در عوض بهت بهترین کیفیت تصویر رو میده:D

سلام. دوستان میشه از دوتا برند مختلف تا قیمت ۲۰ شاید ۲۵ میلیون دو مدل تلویزیون یکی ۵۵ اینچ و یکی ۶۵ اینچ معرفی کنید که کیفیت و آینده‌نگری خوبی داشته باشه و موجود باشه تو بازار.

دوستان تلويزيون من سوني براويا قديمي چند روز نويز آبي داره تو همه خروجي ها كسي ميدونه مشكل چيه خواهشا جواب بديد :(View attachment 161031
یا کابل مشکل داره یا پورت HDMI تلویزیون و گزینه آخر مشکل از پنل تلویزیون هستش

• Like
Reactions: mohamad_dx
مدل های جدید اولد ریسک بورن این بسیار پایین امده..خیالتان راحت.برای فیلم دیدن و گیم در حالت عادی مشکلی نداره.ولی اگر بخوای به عنوان مانیتور یا شبکه های ماهوارهای ازش استفاده کنی پیشنهاد نمیکنم.
خود تلویزیون هم تنظیماتی داره که سوختگی پیکسل رو به حداقل میرسونه.مثلا بعد هر باراستفاده بیشتر از 4 ساعت از تلویزیون به محض اینکه تلویزیون روخاموش میکنی عملیات رفرش پیکسل رو انجام میده به مدت 10 دقیقه.یک جورایی باید مثل دوست دخترت نازشو بکشی :D رو ازش مراقبت کنی اونم در عوض بهت بهترین کیفیت تصویر رو میده:D
Lg c9 از نظر برن این چطوره؟ هم باهاش بازی میکنم هم فیلم و فوتبال میبینم

یک مطلب نوشتم برای آشنایی بیشتر با پورت HDMI 2.1 و TV مناسب برای نسل بعد.
امیدوارم بتونه در خرید TV مناسب کمک کنه.
خب الان tv تو بازار هست که پورت hdmi 2.1 باشه و ۱۲۰ فریم باشه و earc و hdr هم ساپورت کنه؟oled هم که ریسک برن این بالایی داره مخصوصا من که زیاد اسفاده میکنم . اگر میشه معرفی کنید لطفا
این tv های سونی که معرفی کرده مخصوص نسل بعد چطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or