خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
تو این مدت که C9 گرفتم واقعا تجریه فوق‌العاده ای باهاش داشتم...به شدت تصویر جذاب و شارپی داره...کنتراست فوق‌العاده..روشنایی عالی و همچنین پاسخ دهی سریع پیکسل ها واینپوت لگ عالی... واز همه مهمتر موتور اپسکل lg که تصاویر رو شارپ تر وتمیز نشون میده.
واقعا هر کسی توانایی مالی داره و کیفیت تصویر براش مهمه باشه حتما انتخاب اول c9 باشه.
من lg b7 و sony x900e هم داشتم ولی c9 کلا تو یک سیاره دیگه ای سیر میکنه.....
نظرت بین c9 و cx کدومه ؟
برا این میپرسم که خود ال جی ادعا کرده سری cx اولدهاش مخصوص گیمینگه

نظرت بین c9 و cx کدومه ؟
برا این میپرسم که خود ال جی ادعا کرده سری cx اولدهاش مخصوص گیمینگه
متاسفانه cx تفاوت خاصی با c9 نداره..حتی تو بعضی موارد c9 بهتر عمل میکنه مثل gray uniformity بهتر و زاویه دید بهتر و یک مقدار روشنایی بهتر.اون تبلیغ گیمینگ هم به خاطر سایز 48 اینچی هستش اولین باره تو اولد همچین سایزی میبینیم که lg تبلیغش رو میکنه به عنوان مانیتور گیمینگ و همچنین پشتیبانی از و freesync gsync

نقدو بررسی LG bx
نامید کننده و تو اکثر موارد از cx پایینتر!!!!!!!!!

LG BX OLED Review (OLED55BXPUA, OLED65BXPUA)

سلام دوستان در مجموع بین c9 و x950 برای نسل بعد کودوم بهتره و بیشتر جواب میده؟ تو رنج قیمت ۳۰ تومن
خوب C9 بهتره اما به هر حال یک درصد کمی احتمال برن این براش لحاظ کنید و باید مراقبت بیشتری ازش انجام بشه
شما هم سعی کن منبع اصلی تصمیم گیریت سایت های معتبر و تحلیل های دقیق میزارن باشه و سعی کنید ببینید توی ریوویوهای سایت های معتبر کاربران C9 چه تعداد و در چه شرایطی مشکل برن این براشون پیش اومده

من به 950g جسارت نکردم
با این سن و سالم هم فکر کنم اونقدری بلد باشم که بتونم تنظیمات تلویزیون رو باب میل خودم ست کنم
ولی هنوزم معتقدم اگه شما بتونی تو این شرایط 25 تومن بدی به 950g خوب بهتره یکمم بیشتر هزینه کنی و اولد بگیری
خواهش میکنم ولی منم چون هر دو رو کار کردم نظرم کاملا با شما متفاوته و X950 رو از هر لحاظ بجز زاویه دید چند پله بالاتر از X850 میدونم
X850 به هیچ عنوان به درد گیم نمی خوره و توانایی پخش محتوای HDR اش بشدت ضعیفه حداقل من در کنار تلویزیون EX700 سونی که قدیمی هم هست مقایسه کردم از EX700 در مجموع راضی تر بودم !!!
عمق رنگ مشکی و روشنایی پنل و کنتراستش هم که بماند که حرفی جلوی X950 نداره

خواهش میکنم ولی منم چون هر دو رو کار کردم نظرم کاملا با شما متفاوته و X950 رو از هر لحاظ بجز زاویه دید چند پله بالاتر از X850 میدونم
X850 به هیچ عنوان به درد گیم نمی خوره و توانایی پخش محتوای HDR اش بشدت ضعیفه حداقل من در کنار تلویزیون EX700 سونی که قدیمی هم هست مقایسه کردم از EX700 در مجموع راضی تر بودم !!!
عمق رنگ مشکی و روشنایی پنل و کنتراستش هم که بماند که حرفی جلوی X950 نداره
photo_2020-08-20_23-49-03.jpg

تو این مدت که C9 گرفتم واقعا تجریه فوق‌العاده ای باهاش داشتم...به شدت تصویر جذاب و شارپی داره...کنتراست فوق‌العاده..روشنایی عالی و همچنین پاسخ دهی سریع پیکسل ها واینپوت لگ عالی... واز همه مهمتر موتور اپسکل lg که تصاویر رو شارپ تر وتمیز نشون میده.
واقعا هر کسی توانایی مالی داره و کیفیت تصویر براش مهمه باشه حتما انتخاب اول c9 باشه.
من lg b7 و sony x900e هم داشتم ولی c9 کلا تو یک سیاره دیگه ای سیر میکنه.....
واقعا فوقالعادس تو بحث HDR هم دقیق ترین رنگ ها و بیشترین جزییات میتونه نمایش بده.

توی مغازه رو ولش کنید باید در منزل داشته باشید که با سورس خودتون تست کنید و وقت داشته باشید چندین روز باهاش همه جور تستی بگیرید و گیم بزنید و ...
یک از دلایلی که من جمهوری نمیرم مغازه ها رو بگردم دقیقا همینه چون شما رو کاملا به اشتباه میندازه و هیچ وقت هم توصیه به این کار نکردم و فقط وقت تلف کردن میدونم
مخصوصا که این تلویزیون ها یک حالت دمو مود ( مود نمایشگاهی ) داره که تقریبا مشکلات تلویزیون رو پنهان میکنه و میزان نور پنل رو حسابی میبره بالا و حتی عمق رنگ مشکی رو زیاد تر میکنه و کنتراست رو بهبود میده و سورسی هم که توی هر تلویزیون پخش میشه برای اون تلویزیون دقیقا بهینه شده ( توی حافظه خود تلویزیون موجوده ) در نتیجه شما رو کاملا به اشتباه میندازه

اگر اینا برای شما تلویزیون ایران رو گزاشتن که همون 1080 هست و دمو مود هم نبود و زاویه دید هر دو تلویزیون هم یکی بود و نور داخل مغازه هم مناسب بود و سایز تلویزیون ها هم یکی بود و شما تونستی نیم ساعت همه جوره ازش تست بگیری اون وقت نتایج بدست اومده قابل اعتماده و به غیر از این فقط وقت تلف کردنه ( تازه من حتی میگم بهتره دو یا سه نفر هم باشید چون گاهی چشم یک نفر خطا داره و یا یک سری جزئیات رو نمیبینه که فرد دیگه ای میتونه ببینه )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or