tv تا 7-8 تومن چی خوبه برای فیلمو بازی
سایز هم بیشتر 50 نباشه
گزینه های دیگه چی؟
سلام دوستان.. دوستان تا بودجه 20 ملیونی چه تلویزیونی رو پیشنهاد میدین برا بازی و فیلم؟ من نظرم رو سامسونگ q70rهستش...نظرتونو خواستم بدونم ممنون
جدا با 7-8 تومن نمیشه tv خرید بین 43 تا 50؟محصولات ساخت داخل هستن ولی به نظرم خیلی به درد نمی خورن.
من Q70r گرفتم و شدیداً راضیم. سونی X950G هم خیلی خوبه.
7100 مدل خوبیه اتفاقاجدا با 7-8 تومن نمیشه tv خرید بین 43 تا 50؟
تا اونجا من میدونم سال ساختru7100 با mu7100 فرق داره؟
جدا با 7-8 تومن نمیشه tv خرید بین 43 تا 50؟
ru7100 با mu7100 فرق داره؟
سونی x800D مدل ۴۳ اینچم داشت.البته فکر نکنم دیگه پیدا بشهتلویزیون های 4k اغلب سایز 48 هم به زور دارن. اون RU7100 هم دستگاه بدی نیست. مدل tu7000 هم فکر کنم تو بازار ایران اومده که مدل 2020 سامسونگ محسوب میشه ولی تو بعضی موارد از مدل های قدیمی تر ضعیف تر هم هست.
ضعف دستگاه های mid range تو HDR و بازه رنگشونه بیشتر.
منظورت nu7100 نیست؟
اگه |آره که nu مدل 2018 محسوب میشه و ru مدل 2019 سال ساختشون فرق داره. ru ریسپانس تایم بهتری داره و nu مشکی یکدست تر.
اگه برای نسل بعد هم میخوای استفاده کنی به نظر من سمت این تلویزیون نرو شما الان میخوای 10 تومن هزینه کنی به نظر من چند ماه دیگه یه 10 تومن دیگه بذار روش یه رده بالا بگیر چون با وضعیت روشنایی که این تلویزیون داره بخوای بازی کنی باید پرده ها رو بکشی چراغ ها رو هم خاموش کنی تا بتونی صفحه رو خوب ببینی (من یه مانیتور از 10 سال پیش دارم حداکثر روشناییش از این بیشتره ) تازه HDR افتضاحی هم داره که توی بازی های این نسل هم توی ذوق میزنهدوستان من اینجا رو پیدا کردم نوشته ساخت کره مونتاژ مصر خوبه؟ قیمتش چطوره؟ جای بهتری میشناسید راهنمایی کنید؟ در کل الان به نظرتون وقت خوبی برای خرید هست ؟
تلویزیون 49 اینچ اسمارت سامسونگ مدل 49RU7100
سلامدوستان من اینجا رو پیدا کردم نوشته ساخت کره مونتاژ مصر خوبه؟ قیمتش چطوره؟ جای بهتری میشناسید راهنمایی کنید؟ در کل الان به نظرتون وقت خوبی برای خرید هست ؟
تلویزیون 49 اینچ اسمارت سامسونگ مدل 49RU7100
شيائومي چي شد خوب نبود؟دوستان سلام
بعد از کش و قوسهای فراوان بالاخره تلویزیون زیر رو خریدم
Samsung TU7000
البته موقتی هست تا ببینم تکلیف اولدم چی میشه
فکر میکنم 15 تومن شد
دوستانیکه بودجه شون محدوده این آپشن هم بد نیست
البته نورش رو کاغذ کمه منتها امروز اولد خودمو هم با نرم افزار اندرویدی که داشتم تست کردم 150 نیت نشون داد تو فول ویندو
که اینم از برکات ABL هستش
در کل کسانیکه بودجه محدود دارین یا مثل من نمیخواین به جنس بدون گارانتی هزینه زیادی بکنین منتظر تست من باشین