این اینپوت لگی که میگی اصلش توی آنلاین هست شما باید بانت و بازی مشابه توی آنلاین بازی کنی و بعد نظر بدیدوست عزیز من خودم x900f 2018 دارم که بسیار شبیه 2019 x950g هست. برای پدر خانمم هم Q70 R رو گرفتم. با هر دو تیوی هم بازی کردم هم فیلم دیدم. روی هیچ برندی هم تعصب ندارم هر کدوم نسبت به پولی که اون زمان میخوام بدم کارایی داره همون رو میگیرم. بین این دوتا تلویزیون در کل x950g از نظر من کیفیت بالاتری داره. از نظر محتوای HDR بخوای حساب کنی تلویزیون سونی بهتره. از نظر اینپوت لگ میخوای حساب کنی تلویزیون سامسونگ بهتره . ولی سونی هم اینپوت لگ خیلی خوبی داره و اصلا تفاوتشون در عمل به چشم نمیاد. از نظر رنگ مشکی Q70 بهتر از 950G ولی بازم تفاوت اصلا به چشم نمیاد تیوی سونی هم عالی هست تو این مورد. از نظر رنگ ها من شخصا تیوی سونی رو بیشتر میپسندم تا سامسونگ. بازی GHOST OF TSUSHIMA رو تو هر دوتا تیوی بازی کردم و باید بگم باور کنید تو تلویزیون سونی اون بخشی که مربوط به GOLDEN FOREST هست که درختان زرد رنگ هستن به مراتب از نظر رنگ بندی تو تیوی سونی بهتره.( همین الان دارم این متن رو مینویسم در منزل پدرخانمم هستم دارم این بازی رو انجام میدم). برای مثال فیلم BIRDS OF PREY هم تست کردم تو دوتا تیوی بازم تو تیوی سونی رنگ ها بهتر و شارپ تر بود و البته تصویر روشن تر . از دید من از نظر کیفیت کلی تصویر سونی انتخاب بهتری هست. بازم سلیقه ای هست اون قدر با هم تفاوت خاصی ندارن.هر کدوم رو بگیری برد کردی هر دوتا تیوی جزو برترها هستن