James Sunderland
کاربر سایت
من عرض کردم بهترین کیفیت و امکانات میتونید تو اولد تجربه کنید شما فقط به مورد burn in اشاره میکنید..یعنی تنها عیبشو میگید و تمام مزیت هاشو اصلا اسم نمیبرید.حالا اگر نمیخواید واقعیت قبول کنید خوب اون بحث دیگس...و اینکه من بیشتر نظر کارشناسان RTINGS قبول دارم تا اون دوست عزیز فروشندمون توی بانههمون C9 که در ایران هم هست که احتمال برن رو کاهش دادن مطالعه که بفرمایید می ببینید با چه سیستمی کاهش میدن که بنظر من سیستمی که استفاده میکنن تا مثلا قسمتی که دارای تصویر ثابت هست دچار برن این نشه سیستمی هست که برای یک کاربر که وسط یک فیلم یا بازی هست کاملا آزار دهنده هست تازه بازم نمیتونه خطر برن رو کامل از بین ببره
شما همین C9 رو به عنوان مانیتور که دارای پس زمینه ثابت هم هست یکی دو سال استفاده کنی در نهایت دچار مشکل برن این میشی چون اصلا این ذات تکنولوژی OLED های موجود هست
شما هیچ سایت معتبری رو پیدا نمیکنی که حتی یک مدل OLED رو نوشته باشه خطر برن این نداره !!!! فقط احتمال کم و زیاد داره . ( بنده بسیاری از مقالات سایت های معتبر انگلیسی زبان رو خوندم و نه فقط یکی دو سایت )
اگر تکنولوژی OLED مشکل و ضعف نداشت مطمئن باشید یکی دو سال قبل کلا OLED ها جایگزین LED ها میشدن همونطور که LCD ها با تکنولوژی قدیمی کلا منقرض شدن