Ehsan_eragon
کاربر سایت
Samsung Q70/Q70R QLED Calibration Settingsبرای Q70 هم دارید ؟
دوست عزیز شما فایل رو که دانلود میکنید یک فایل زیپ شده بهت میدهمن که نتونستم تلویزیون آپدیت کنم
توی یوتیوب فایل آپدیت که انتقال میده PKG هست اما این فایلی که من دارم bin هست!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
ببینید VRR یک ویژگی خوب هست که باعث میشه تصاویری که سرعت بالایی دارن رو نرم تر و پیوسته تر ببینیدX950g از vrr ساپورت نمیکنه
یعنی با اپدیت نرم افزاری هم اضافه نمیشه؟
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
منظورت اینه اون فایل زیپ شده دومی رو آنزیپ کنم و بریزم تو فلش؟دوست عزیز شما فایل رو که دانلود میکنید یک فایل زیپ شده بهت میده
اون فایل رو با winrar آنزیپ میکنی
داخلش دوباره یک فایل زیپ شده هست
فلش ات رو فرمت میکنی و همون فایل زیپ شده که استخراج کردی رو درون فلش میریزی ( بدون ایجاد فولدر و چیزی )
میزنی به usb دستگاه و خودش مراحل آپدیت رو انجام میده
شما اشتباهت اینه دو بار آنزیپ میکنی و فایل bin. رو در فلش میریزی جای اینکه فایل زیپ شده ی دومی رو بریزی
شما فقط یک بار باید فایل دانلودیتون رو آنزیپ کنید ( بعد از اینکه اولین بار فایل رو آنزیپ کردید یک فایل زیپ شده دیگه بهت میده که همون فایل رو بریز توی فلش بزن به دستگاه )منظورت اینه اون فایل زیپ شده دومی رو آنزیپ کنم و بریزم تو فلش؟
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
بله بنظرم یک هفته ای دلار ریزشی خواهد بود تا دلار هایی که ملت خرید کردن رو دوباره جمع کنن و البته بهترین موقع خرید تلویزیون هستدلار ریزشی شد.ممکنه از این هم پایینتر بیاد.
به نظرم کسانی که میخوان خرید کنن تا آخر این هفته اقدام کنن.بنده خدا کاربر htc m8 نخرید زمانی که خرید فرداش دلار ریزشی شد![]()
ببین تاریخ و ساعتش تنظیمه؟من با Tvبه مشکل خوردم من یه Tvسونی مدل 80eرو دارم الان چند وقتی هست وقتی یه نت وصلش میکنم به مودم کانکت میشه اما هیچی اپ رو باز نمیکنه چه نماوا چه یوتیوب یا توییچ باید دوباره ریست فکتوری کنم تا مشکل حل بشه ولی وقتی خاموش میکنم با همینجوری میشه تو این چند سال هیج مشکلی نبود
من با Tvبه مشکل خوردم من یه Tvسونی مدل 80eرو دارم الان چند وقتی هست وقتی یه نت وصلش میکنم به مودم کانکت میشه اما هیچی اپ رو باز نمیکنه چه نماوا چه یوتیوب یا توییچ باید دوباره ریست فکتوری کنم تا مشکل حل بشه ولی وقتی خاموش میکنم با همینجوری میشه تو این چند سال هیج مشکلی نبود
سلام من تلوزیون sony x9000e دارم
راضیم خوبه
میخواستم ببینم برای نسل بعد ارزش داره با توجه به وضعیت بازار ارتقاع بدم مثلا به 65Q77F؟
8 گرفته نه 7.8یعنی عملا پورت 2.1 زیاد اهمیتی نداره؟؟؟ چرا توی rtings گیمینگ 7.8 گرفته 950g?
صبر کردن برا xh90 بهتر نیست؟
با آپدیت های مختلف این مقدار تغییر میکنه8 گرفته نه 7.8