مگه این پورت برای اجرای 4k روی بیشتر از 60 فریم کاربرد نداره؟
بازی 4k با فریم بالای 60 نه حالا حالا ها ساخته خواهد شد نه استفاده ای داره هنوز بحث هست و همه امیدوار هستن به 60 فریم لااقل برسه اونم توی بعضی بازی ها
این قابلیت ها همه اش حالت تبلیغاتی داره و استفاده ای نداره و انتخاب بخاطر داشتن همچین قابلیتی اشتباه هست
ببین من وقتی تلویزیون قبلیم سوخت هرجا می بردم میگفتم این برای چی سوخته بکلایتهاش ، میگفتن با بالاترین نور کار کردی زیاد داغ کرده سوخته..همچنین توجه داشته باشین با بااترین نور وقتی کار میکنی عمر بکلایتها نورشون بعد از مدتی کمتر میشه و دیگه مثل روزای اول قدرت نوردهی نداره.
من تقریبا 2 سال پیش QLED Q7F سامسونگ رو خریدم..اوموقع فروشنده میگفت این تلویزیونهای پشت ویترینمون میبینی همشون بعد از چند ماه کمپانی میاد میبره یدوه نو میاره..گفتم چرا؟ گفت اینارو چون با بالاترین نور میزاریم و شبو روز روشنه ، بعد از مدتی نورش کم میشه و اون شفافیت روزای اول رو نداره.
من خودم بازیهای انلاین رو میزام رو 9 از 20..بازی های پرگرافیک مثل TLOU میزارم رو 16 از 20...که میدونم زیاده ولی این بازی باید اینجوری بازی کرد تا بفهمیم خدای گرافیک یعنی چی.. بعد از 7 سال صبر ارزشش رو داره.
شما اصلا دلیلی نداره تلویزیون رو از حالت دیفابت یا پیش فرض خارج کنید مخصوصا در اوایل خرید که تلویزیون می خواد کالیبره بشه
همیشه حالت پیش فرض بهترین تصویر رو در مجموع به شما میده شما نور رو زیاد کنی کنتراست و عمق رنگ مشکی و ... بهم میریزه نور رو کم کنی هم که دیگه لازم نیست بگم ...
سلام
بچه ها بین q70r و x9500g کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
و اینکه تفاوت این دوتا تلویزیون با تلویزیون فعلی خودم LG uh850v در چیه؟
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
درود
تلویزیون های سامسونگ در ابتدا که ببینید کیفیت تصویر به شدت جذبتون میکنه رنگ های سامسونگ از نظر من حالت آب رنگی داره و پر ذرق و برق تر و چش نواز تره اما برای کوتاه مدت اگر قرار باشه 5 ساعت مدام باهاش فیلم و سریال ببینید ترجیح میدید رنگ ها ملایم تر باشه
(( البته میدونم تنظیم میشه اما من حالت پیش فرض رو دارم میگم )
تلویزیون سونی از قدیم رنگ ها نچرال تر و طبیعی تر بوده در ابتدا که میبینید مثل مدل های هم تراز سامسونگش شما مجذوب رنگ ها نمیشید ولی بجاش 10 ساعت هم تلویزیون ببینید چشمتون خسته نمیشه
حالا بحث اینکه در مقایسه این دو مدل خرابی سونی کمتره - سیستم عامل آندروییدش واقعا بهتره - ساپورت نرم افزاری بسیار بهتری داره - کنتراستش و دقت رنگش بهتره - روشناییش بیشتره - عملکرد HDR بهتری داره - اگر روزی بخواید بفرویشید فروشش بهتره و افت قیمتش کمتره - امکانات صوتی جدیدتر و بهتری داره - و روی کنسول بازی سونی هم قطعا هماهنگ تر عمل میکنه ( چون هر دو رو یک کمپانی تولید کرده )
اما سامسونگ توی خواندن هارد دیسک و زیر نویس فارسی بهتر عمل میکنه و قیمت کمتری هم داره - موشن هم بعضی ها اینجا گفتن ایراد داره بعضی ها گفتن نداره این به میزان حساسیت شما بستگی داره...اتصال گوشی به تلویزیون هم راحت تر انجام میشه
در آخر بگم داریم دو غول رو بررسی میکنیم و در آخر هر کدوم رو بخرید ضرر نکردید
خب وقتی بازی hdr باشه برای گرفتن بهترین کیفیت مجبوری بذاری روی بیشترین بک لایت وگرنه همون sdr بازی میکنی دیگه
بعد 3ساعت مدت زمان طولانی محسوب میشه ؟
شما باید تلویزیون بالارده تهیه کنید تا بتونید از محتوای HDR لذت ببرید
امکان نداره با یک تلویزیون پایین رده یا حتی میان رده با تنظیمات نور و ... اون نتیجه رو بگیرید
در واقع شما با دستکاری کردن تنظیمات یک قسمت مشکل رو درست میکنید ولی بقیه قسمت ها رو خراب میکنید که در پست های قبلی اشاره کردم
تنظیمات پیش فرض بهترین حالتی بوده که کارخونه تونسته با این محصول بهش برسه
بنظرم شما همون SDR رو بازی کنید لذتش خیلی بیشتره تا HDR
من این رو دقیقا روی X8500E سونی تجربه کردم