خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

بنظر من اگه فقط برای بازی میخواین مانیتور بهتره...
چرا این حرف رو میزنید ؟ برای مانیتور اگر بخواین بخرین باید حتماً یک اسپیکر هم بخرین و بهش وصل کنید تا صدا داشته باشید، در ضمن باید حدود 30 تومان پول کابل DVI To HDMI بدین ولی اگر TV باشه، میتونین با همون کابل کومپزیت وصلش کنید و تازش اینکه اون TV هم هست !
البته اینم هست که مانیتور رو میتونید به PCـتون وصل کنید به راحتی، البته TVـش هم فکر کنم بشه، نه ؟

کلاً به نظر من TV خیلی بهتر هست.

سلام...
دوستان یک مانیتوری بگید که اول ورودیه کامپوزیت یا کامپونت یا HDMI هم داشته باشه و در تهران هم پیدا بشه....
فکر نکنم همچین مانیتوری اصلاً وجود داشته باشه ! مانیتور برای اتصال به PC هست و معمولاً ورودی VGA دارن که بعضی از مانیتور های جدید ورودی DVI هم علاوه به VGA دارن که برای اتصال PS3 به مانیتور حتماً باید هم ورودی DVI داشته باشه و هم اینکه HDCP Support باشه.

چرا این حرف رو میزنید ؟ برای مانیتور اگر بخواین بخرین باید حتماً یک اسپیکر هم بخرین و بهش وصل کنید تا صدا داشته باشید، در ضمن باید حدود 30 تومان پول کابل DVI To HDMI بدین ولی اگر TV باشه، میتونین با همون کابل کومپزیت وصلش کنید و تازش اینکه اون TV هم هست !
البته اینم هست که مانیتور رو میتونید به PCـتون وصل کنید به راحتی، البته TVـش هم فکر کنم بشه، نه ؟

1.باید قیمتشم حساب کنی!
2.HDMI کیفیتش بهتره!
و...

من قبلا به این دوست خوبمون 2232GW رو توصیه کرده بودم.نظر من اینه که 2232gw یا bw از لحاظ زیبایی فوق العاده است و بلعکس اون مدل 22 سامسونگ که از لحاظ ورودی خروجی خیلی کامل ولی از لحاظ ظاهری خیلی ضعیفه...2232 از لحاظ فورم ظاهری خیلی اکتیوه...!!!برعکس 22tv که خشک و بیروحه... (من شخصا ظاهر رو خیلی اهمیت میدم)
حق با شماست کاملا در کل اگر 2232 بگیرن دوستمون هزینش بیشتر میشه (کابل ، اسپیکر) نسبت به تلویزیون اما بازم گفتم که اگه فقط برای بازی میخوان مانیتور بهتره ولی اگه 1% هم چیزه دیگه میخوان وصل کنه بهش تلویزیون رو بگیره...
(نمیدونم نه ی آخر سوالی بود یا نه اما بله تلویزیونشم RS232 داره...)
در کل این نظر من بود ... فقط بازی = 2232gw/bw ;)

------------------------------------------​

چند سوال داشتم اگر ممکنه راهنماییم کنید...ممنون...
-من تصمیم گرفتم یک HDTV سامسونگ 32 اینچ سری 6 (همونایی که هاله قرمز دارن بالا پایینشون) بگیرم...اما با توجه به گوناگونی 32 اینچهای سامسونگ که از 830 تومن شروع میشن آیا به صرفه هست که من این مدل LA32A6501F رو بگیرم...یا بهتر بگم پیشرفتش به تفاوت قیمتش میچربه؟!:cheesygri(فکر کنم بدتر شد)

-سوال بعدی اینکه من شنیدم که مدل های سری 6 و 7 (دقیقا نمیدونم کدوم مدل) (سری 7 هنوز وارد ایران نشده و فقط در اروپا و امریکا اومده) ورودی Ethernet Cable داره؟!اصلا این حرف حقیقت داره؟!اگه داره چه کاری میکنه تو TV ؟!

-سوال آخرم اینکه من یک MACBOOK دارم که سایزش 13 اینچه.از اونجایی که LCD های APPLE تصویر رو بصورت CMYK (رنگ واقعی که تو پرینت میبینیم) نشون میدن و مثل Vaio یا محصولات دیگه کنتراستشون خیلی بالا نیست میخواستم بدونم که اگه وصلش کنم به HDTV 32 سامسونگ کنتراست تغییر میکنه و کنتراست بالا تری نشون میده یا اصلا هیچ ربطی نداره و کارت گرافیک Mac تصویر رو به این صورت خروجی میده رو مانیتور؟
یا اصلا من چرت میگم؟!:cheesygri
............................................................بازم ممنون;)

فکر نکنم همچین مانیتوری اصلاً وجود داشته باشه ! مانیتور برای اتصال به PC هست و معمولاً ورودی VGA دارن که بعضی از مانیتور های جدید ورودی DVI هم علاوه به VGA دارن که برای اتصال PS3 به مانیتور حتماً باید هم ورودی DVI داشته باشه و هم اینکه HDCP Support باشه.
چیزی که زیاده مانیتور با خروجی HDMI همشونم Full HD هستن.
-من تصمیم گرفتم یک HDTV سامسونگ 32 اینچ سری 6 (همونایی که هاله قرمز دارن بالا پایینشون) بگیرم...اما با توجه به گوناگونی 32 اینچهای سامسونگ که از 830 تومن شروع میشن آیا به صرفه هست که من این مدل LA32A6501F رو بگیرم...یا بهتر بگم پیشرفتش به تفاوت قیمتش میچربه؟!(فکر کنم بدتر شد)
شما که به زیبایی خیلی اهمیت میدید خوب همون سری 6 بگیرید. هرچند به زیاد تفاوتی بین سری 65 و 6 وحتی R88 نیست(منظورم از لحاظ تصویر خروجیه وگرنه سری 5 و 6 فول اچ دی هستن) تمام دنیا از سامسونگ و سونی ایراد گرفتن به خاطر این 32 اینچ های فول اچ دی
اصلا این حرف حقیقت داره؟
آره حقیقت داره. من میدونم که TV های سونی که این قابلیتو دارن میتونن ویدئوهای Youtube رو نشون بدن. سامسونگو نمیدونم

LNA550
51ZLs54qfjL._SL500_.jpg

LNA650
31jN7rbI5hL._SL500_.jpg

ammar iraqi gamer

سلام عزیزان ;) مانیتور از چه لحاظ از تلوزیون بهتره؟؟؟ در حالی که من فقط برای بازی میخوام _ 1_مانیتور اسپیکر میخواد __کارت تیوی __کابل تبدیل__البته رزولاسیون بالاتر__________2تلوزیون زاویه دید بهتر__کنتراست بالاتر__ دارای کنترل__در این دوتا مزایای تلوزیون بهتره هر دو 720p_1080i ساپورت میکنن سوال از نضر کیفیت تصویر برای بازی فرقی باهم دارن؟؟؟؟

آقا من نمیدونم....
1 مانیتور بگید که کامپونت داشته باشه!!!!

آخرین ویرایش:
من کلا سیستمی میخام که 360 و پلی3 در یک زمان به مانیتور وصل باشه.

خب از اول میگفتی دوست عزیز...!
شما میتونی یک VGA BOX بگیری(یا یه HD TO VGA) + یک HD TO DVI یکیشو به PS3 و یکی دیگشو به 360 وصل کنی...اینطوری میتونی سوییچ تصویر رو سوییچ کنی...مثلا دوتا دستگات که روشنن با دکمه زیر مانیتور سوییچ میکنی رو VGA مثلا میره رو ps3 یا سوییچ میکنی رو 360...
hd to vga رو اگه بتونی گیر بیاری عالی میشه...
ebest24b455em.jpg

مانیتوری که اسپیکر داشته باشه هم هست...فقط یه دور تو پایتخت بزنید میبینید....اما اسپیکر جدا بگیرید به نظر من بهتره...اما هرجور خودتون دوست دارید...;)

من کلا سیستمی میخام که 360 و پلی3 در یک زمان به مانیتور وصل باشه.

شما همین مانیتور هایی که HDCP Support هستن رو بخرید، میتونین این کار رو بکنین. X360 رو با کابل VGA وصل میکنید و PS3 رو با کابل DVI To HDMI.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or