چرا این حرف رو میزنید ؟ برای مانیتور اگر بخواین بخرین باید حتماً یک اسپیکر هم بخرین و بهش وصل کنید تا صدا داشته باشید، در ضمن باید حدود 30 تومان پول کابل DVI To HDMI بدین ولی اگر TV باشه، میتونین با همون کابل کومپزیت وصلش کنید و تازش اینکه اون TV هم هست !
البته اینم هست که مانیتور رو میتونید به PCـتون وصل کنید به راحتی، البته TVـش هم فکر کنم بشه، نه ؟
کلاً به نظر من TV خیلی بهتر هست.
من قبلا به این دوست خوبمون 2232GW رو توصیه کرده بودم.نظر من اینه که 2232gw یا bw از لحاظ زیبایی فوق العاده است و بلعکس اون مدل 22 سامسونگ که از لحاظ ورودی خروجی خیلی کامل ولی از لحاظ ظاهری خیلی ضعیفه...2232 از لحاظ فورم ظاهری خیلی اکتیوه...!!!برعکس 22tv که خشک و بیروحه... (من شخصا ظاهر رو خیلی اهمیت میدم)
حق با شماست کاملا در کل اگر 2232 بگیرن دوستمون هزینش بیشتر میشه (کابل ، اسپیکر) نسبت به تلویزیون اما بازم گفتم که اگه فقط برای بازی میخوان مانیتور بهتره ولی اگه 1% هم چیزه دیگه میخوان وصل کنه بهش تلویزیون رو بگیره...
(نمیدونم نه ی آخر سوالی بود یا نه اما بله تلویزیونشم RS232 داره...)
در کل این نظر من بود ... فقط بازی = 2232gw/bw
------------------------------------------
چند سوال داشتم اگر ممکنه راهنماییم کنید...ممنون...
-من تصمیم گرفتم یک HDTV سامسونگ 32 اینچ سری 6 (همونایی که هاله قرمز دارن بالا پایینشون) بگیرم...اما با توجه به گوناگونی 32 اینچهای سامسونگ که از 830 تومن شروع میشن آیا به صرفه هست که من این مدل
LA32A6501F رو بگیرم...یا بهتر بگم پیشرفتش به تفاوت قیمتش میچربه؟!:cheesygri(فکر کنم بدتر شد)
-سوال بعدی اینکه من شنیدم که مدل های سری 6 و 7 (دقیقا نمیدونم کدوم مدل) (سری 7 هنوز وارد ایران نشده و فقط در اروپا و امریکا اومده) ورودی Ethernet Cable داره؟!اصلا این حرف حقیقت داره؟!اگه داره چه کاری میکنه تو TV ؟!
-سوال آخرم اینکه من یک MACBOOK دارم که سایزش 13 اینچه.از اونجایی که LCD های APPLE تصویر رو بصورت CMYK (رنگ واقعی که تو پرینت میبینیم) نشون میدن و مثل Vaio یا محصولات دیگه کنتراستشون خیلی بالا نیست میخواستم بدونم که اگه وصلش کنم به HDTV 32 سامسونگ کنتراست تغییر میکنه و کنتراست بالا تری نشون میده یا اصلا هیچ ربطی نداره و کارت گرافیک Mac تصویر رو به این صورت خروجی میده رو مانیتور؟
یا اصلا من چرت میگم؟!:cheesygri
............................................................بازم ممنون