خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

چون اینجا ایرانه و ملت همیشه دنبال محصول معروف میگردن حتی اگه خوب هم نباشه. فروشنده هم به فکر جیب خودشه به فکر فرهنگ سازی که نیست.
سابق مانیتورای acer فراوون بود تو بازار الان همش شده سامسونگ و الجی

با اجازه از دوست خوبم آقای old_snake
1.اولا مانیتوری که اسپیکر داشته باشه اصلا به درد نمیخوره وبه کارت هم نمیاد ولی حالا اگه خواستی این مدلش هست 2220wm مانیتو جدید سامسونگ
2.تنها چیزی که باید داشته باشه این هست که دارای دو عدد Input باشه که میتونی از پشت اسپیکرت ببینی و اگر نداشت میتونی از یک تبدیل استفاده کنی که وقتی تو ps3 رو میخری یه کابل composite همراهشه که سه سیم داره که دو تاش برای صداست یکی قرمز و دیگری سفید که این دوتا رو یا باید تو قسمت Input اسپیکرت وارد کنی یا اینکه از اون تبدیل کمک بگیری

آقا خیر از جوونیت ببینی!!!!! من HDTV هم دارم... براویای فول hd ولی خب میگن خجالت نمیشی با این سنت بازی میکنی!!!! شما میگید من همه این تهمت ها رو به جون بخرم یا مانیتور بگبرم!!!!؟ (مانیتور یا HDTV)

آقا خیر از جوونیت ببینی!!!!! من HDTV هم دارم... براویای فول hd ولی خب میگن خجالت نمیشی با این سنت بازی میکنی!!!! شما میگید من همه این تهمت ها رو به جون بخرم یا مانیتور بگبرم!!!!؟ (مانیتور یا HDTV)

خوب HDTV اونم FULL HD فوق العاده هست مانیتور باید بره جلوش لنگ بندازه:biggrin1:

با hdtv بازی کردن خیلی بیشتر حال میده تا مانیتور. لم دادنو بازی کردن بهتر از اینه که بشینی پشت میز و بازی کنی. زود تر هم خسته میشی.
خلاصه hdtv بهتره هیچ بحثی هم درش نیست
room5.jpg

dsc00629800x600xe5.jpg

مسلما آدم موقع بازی کردن با HDTV خیلی ریلکس تره تا بازی کردن با مانیتور
آقای tom.angelo این همون مانیتوریه که مدتهاست دنبالشی!

با hdtv بازی کردن خیلی بیشتر حال میده تا مانیتور. لم دادنو بازی کردن بهتر از اینه که بشینی پشت میز و بازی کنی. زود تر هم خسته میشی.
خلاصه hdtv بهتره هیچ بحثی هم درش نیست
room5.jpg

dsc00629800x600xe5.jpg

مسلما آدم موقع بازی کردن با HDTV خیلی ریلکس تره تا بازی کردن با مانیتور
آقای tom.angelo این همون مانیتوریه که مدتهاست دنبالشی!

ای نا مرد خودت Acer P243W داری؟ منم میخوام...:( :( :( :( :( :( :( :(
از کجا خریدی؟ :confused: :confused: :confused:
من از کجا اااااااااین رووووووووووووووو گیررررررررررررررررررررررر بیارم اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آخرین ویرایش:
اگه هست این مانیتوره Acer چقدر خریدی؟
من از کجا اااااااااین رووووووووووووووو گیررررررررررررررررررررررر بیارم
اینجا از بین 1000 تا مغازه یکیشون این مانیتورو دارن.
اگه باشه حدود 500ـه. ممکنه بالا پائین داشته باشه

LA22S8

سلام
من امروز این LCD رو خریدم.
خیلی خوبه و امکانات زیاد داره . از جمله 2 تا Companent ، ورودی صدا ، خروجی صدا ، ورودی HDMI ، ورودی AV و یه جور DVI که نمیدونم به چه دردی میخوره ...
من الان با کابل AV که روی خود PS3 بود وصل کردم ولی اصلآ Resolution خوبی نداره و تصاویر خیلی کیفیت پایینی دارن .
یه کابل HD به DVI هم خریدم که الان اصلآ به دردم نمیخوره .
حالا میخوام بدونم که باید از چه کابلی و از کدوم ورودی این TV LCD استفاده کنم که Resoluione مناسبی بگیرم ؟؟؟ آیا ممکنه که اصلآ به PS3 رزولوشن خوبی نده ؟؟؟

(راستی الان که PC به این LCD وصله رزولوشن من 1680 در 1050 هستش و این TV LCD 22" و Wide هم هستش )
لطفآ سریع تر راهنمایی کنید تا ببینم بد بخت شدم یا نه ؟
ممنونم

سلام
من امروز این LCD رو خریدم.
خیلی خوبه و امکانات زیاد داره . از جمله 2 تا Companent ، ورودی صدا ، خروجی صدا ، ورودی HDMI ، ورودی AV و یه جور DVI که نمیدونم به چه دردی میخوره ...
من الان با کابل AV که روی خود PS3 بود وصل کردم ولی اصلآ Resolution خوبی نداره و تصاویر خیلی کیفیت پایینی دارن .
یه کابل HD به DVI هم خریدم که الان اصلآ به دردم نمیخوره .
حالا میخوام بدونم که باید از چه کابلی و از کدوم ورودی این TV LCD استفاده کنم که Resoluione مناسبی بگیرم ؟؟؟ آیا ممکنه که اصلآ به PS3 رزولوشن خوبی نده ؟؟؟

(راستی الان که PC به این LCD وصله رزولوشن من 1680 در 1050 هستش و این TV LCD 22" و Wide هم هستش )
لطفآ سریع تر راهنمایی کنید تا ببینم بد بخت شدم یا نه ؟
ممنونم

دوست عزیز بجایه اینکه اول بری پولتو برایه این کابل HDMI to DVI حروم کنی یه سری به اینجا میزدی تنها چیزی که نیاز داری یه کابل HDMI هست که حدود25 -30 هست که از ps3 میزنی به خروجی HDMI tv همین

دوست عزیز بجایه اینکه اول بری پولتو برایه این کابل HDMI to DVI حروم کنی یه سری به اینجا میزدی تنها چیزی که نیاز داری یه کابل HDMI هست که حدود25 -30 هست که از ps3 میزنی به خروجی HDMI tv همین

مرسی رفیق
اما وقتی من این کابل رو گرفتم مانیتورم 1931 Bw+ بود که متآسفانه این ماجرا رو شاپورت نمیکرد .
حالا اگر یه کابل دو سر HD بگیرم همه چی حل میشه ؟ یه رزولوشن خوب میتونم بگیرم ؟؟؟

راستی من الان آنلایتم ، ممکنه بهم PM بدی ؟
tom_harrison_d@yahoo.com

مرسی رفیق
اما وقتی من این کابل رو گرفتم مانیتورم 1931 Bw+ بود که متآسفانه این ماجرا رو شاپورت نمیکرد .
حالا اگر یه کابل دو سر HD بگیرم همه چی حل میشه ؟ یه رزولوشن خوب میتونم بگیرم ؟؟؟
اره یک کابل HDMI بگیری میتونی 720p بازی اجرا کنی که حداکثر کیفیتی هست که روی این LCD Tv اجرا کنی !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or