خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

نمیشه گفت ساپورت میکنه در واقع خودشو با هر رنج و زوری هست با اون رزو لیشون تطبیق میده که اصلا شما تو یه همچیین مانیتور کوچیکی نمیتونی تفاوت 720p و با 1080p تشخیص بدی !

2232BW سامسونگ و 226BW سامسونگ، قیمتشون هم 350 اینطورا هست و من تضمین میکنم که 720p رو میدن.
من خودم دارم و بینهایت هم راضی هستم.
206BW اون 720p رو ساپورت میکنه؟
----------------------------------------
1 آدرس بده که این مدل ها رو از کجا خریدی....

206BW اون 720p رو ساپورت میکنه؟
1 آدرس بده که این مدل ها رو از کجا خریدی....

بله. 206 و 226 به جزء اندازش که اولی 20" و دومی 22" هست، فرق دیگری ندارند.
من از پایتخت خریدم ولی همه جا دارن. ( همه ی نمایندگی های سام سرویس )

بله عزیزم مانیتورهای LCD از 19 اینچ به بالا 720p رو ساپورت میکنن;)

البته هیچ دلیلی نداره که بالای 19" حتماً ساپورت کنن !

Acer.1 نمایندگی مانیتور نداره؟
2.سایتی هست که بشه ازش اینو خرید؟
3.راسته مانیتور های سامسونگ بعد دو سال کیفیتش رو از دست میده؟
4.این 2232GW گیر میاد؟
5.یعنی بزاریش رو 1080p چی میشه؟
خواهشا به همه ی سوالاتم جواب بدین
دیگه کم کم باید برای این Acer P243W یه تاپیک زد و به بخش مهم انتقال داد :laughing:

آخرین ویرایش:
5.یعنی بزاریش رو 1080p چی میشه؟

تصویر میده ولی یه جوری میشه ! نویز داره و بزرگ میشه و ... !

Acer.1 نمایندگی مانیتور نداره؟

تو اینترنت سرچ کردم چیری پیدا نکردم !

4.این 2232GW گیر میاد؟

گیر اومدنش که حتماً میاد ولی کلاً کم هست ! حالا چرا GW میخوای ؟ زیاد فرقی نداره ! مثل اینکه فقط اون طلقش فرق میکنه !!!

این مدلای جدید 22" سامسونگ که اومده به نظر میرسه واسه PS3 مناسب باشه ، 720P رو ساپورت میکنه و قیمتش هم مناسبه ، حدود 380-90 . من از یکی از همکارا شنیدم که گفت مونتاژ ایرانه ، یدونشو باید بخرم تست کنم ، ببینم چه جوریه ، خریدم بهتون میگم خوب هست یا نه .

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه . ببخشید من یه LCD TV خوب برای PS3 و xbox306 میخواستم از یه شرکت خوب قیمتش هم بین 350-450 باشه . اگه یه مدل خوب بهم معرفی کنید ممنون میشم؟!!

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه . ببخشید من یه LCD TV خوب برای PS3 و xbox306 میخواستم از یه شرکت خوب قیمتش هم بین 350-450 باشه . اگه یه مدل خوب بهم معرفی کنید ممنون میشم؟!!

با این قیمت بهترین چیزی که میتونی بگیری و فکر کنم تنها چیزی که میتونی LA22S81B سامسونگ هست !!
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=79

سلام
من پیشنهاد میکنم ال جی مدل 26la7r رو بخری خیلی خوب هست کنتراستش هم 1.10000 هست
من خودم x360 رو روش امتهان کردم تصویر فوقعلاده ایی داره قیمتش هم 600 تومان هست;)

دوستان من الان اگه 206bw بگیرم و با کابل hdmi to dvi پلی3 رو وصل کنم بهش صداش چی میشه؟؟؟
1. 1 مانیتور بگید که مثل tv روش اسپیکر باشه.؟
2. من اسپیکرم معمولیه از این TVM 600 Super 3D پلی3 بهش وصل میشه؟؟؟ میشه 1 توضیحی بدبد؟

دوستان من الان اگه 206bw بگیرم و با کابل hdmi to dvi پلی3 رو وصل کنم بهش صداش چی میشه؟؟؟
1. 1 مانیتور بگید که مثل tv روش اسپیکر باشه.؟
2. من اسپیکرم معمولیه از این TVM 600 Super 3D پلی3 بهش وصل میشه؟؟؟ میشه 1 توضیحی بدبد؟

با اجازه از دوست خوبم آقای old_snake
1.اولا مانیتوری که اسپیکر داشته باشه اصلا به درد نمیخوره وبه کارت هم نمیاد ولی حالا اگه خواستی این مدلش هست 2220wm مانیتو جدید سامسونگ
2.تنها چیزی که باید داشته باشه این هست که دارای دو عدد Input باشه که میتونی از پشت اسپیکرت ببینی و اگر نداشت میتونی از یک تبدیل استفاده کنی که وقتی تو ps3 رو میخری یه کابل composite همراهشه که سه سیم داره که دو تاش برای صداست یکی قرمز و دیگری سفید که این دوتا رو یا باید تو قسمت Input اسپیکرت وارد کنی یا اینکه از اون تبدیل کمک بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or